Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri odstaw się na maksa na to wesele sama dla siebie zebys była pewna siebie Laske olej co więcej bądź dla niej mila lepszy swój wrog, wiem ze to strasznie brzmi ale ja bym tez chyba zwariowala, zresztą jak będzie świadkiem to będzie miał inne obowiązki
Ania powodzenia
U mnie dół dół dół piersi pierwszy raz w zyciu bola, są wrażliwe ale temperatura spadła a to u mnie niestety gwarantowane potwierdzenie @ bardzo mi smutno ale ten mój organizm jest wredny bawi się moim kosztem i daje mi zludzenie nadzieje a miałam się nie nakrecac wczoraj powiedziałam mojemu mezowi ze mnie bola piersi a nigdzy nie bolały to myslalam ze ze szczęścia sufit wybije. Pozniej go uspokoiłam bo już mielismy raz mega symptomy ciąży lacznie z wymiotami i dupa dupa dupa -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomocy nie wiem o co chodzi dzis na wkladce zobaczylam cos dziwnego jakby sluz koloru jasnego brazu?! nigdy czegos takiego nie mialam nie mam pojecia co to jest....
-
Sanna wrote:A który masz dzień cyklu ?
-
nick nieaktualnyAlbo owulacja albo implantacja albo zblizajacy sie okres ;p w ostatecznosci zaburzenia hormonalne albo infekcja.
Ja to jestem charakteryzatorka i kosmetyczka z zawodu wiec spoko ale zeby zrobic cos u siebie to mam dwie lewe rece a druga rzecz NIENAWIDZE TEGO ROBIC wkurza mnie to i stresuje. -
Gumisia wrote:Lisa może implantacja?
-
nigdy takich plamien nie mialam wiec nie wiem co zwiastuje :p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Lisa może pójdź na betę?