Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna badałaś progesteron? Plamienia przed okresem nie powinny być normą. Najczęściej oznaczają niedomogę progesteronu...

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie przed @ jest susza w tym cyklu bez wkladki sie nie dalo

ccc9ea16bb159b4c07ab9ca5ba255b6b.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    jakby zapowiadalo @ to raczej plamien bym nie miala bo zawsze na 3/4 dni u mnie sucho wiec nie wiem co sie dzieje
    Ja na okres nigdy plamienia nie mialam... oprocz dwoch ostatnich cykli... po zaczeciu staran wszystk o sie zmienia ;p ktoras z dziewczyn tak pisala i niestety podobno to sie sprawdza ;p nie nastawiaj sie a bedziesz bardziej zaskoczona ;p

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri ja sie nie nastawiam bo... wiem ze w pierwszym cyklu to raczej nie mozliwe ale zawsze taka mala cicha nadzieja jest :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przesyłam świeżą porcję wirusków tak w ogóle! ;) <3

lisa, kofeinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie ma znaczenia ktory cykl ale podswiadomie dzialamy na siwbie...niestety...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa to twój pierwszy cykl starań? :)

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Lisa to twój pierwszy cykl starań? :)
    tak :)

• Sanna Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj cos wiem o tej cichej nadziei :) Gumisia w badaniach było wszystko ok, w tym miesiącu maz się zbada i jak u niego będzie wszystko ok ja powtorze swoje
    Tylko nie mogę się u mojej lekarki pojawić bez badan meza bo mowi ze u mnie jest prawidłowo, żeby najpierw meza zbadac a potem zaczniemy się martwic :)

Dziękuję Wam

Lisa trzymam kciuki za Fasolke

ciri22, lisa lubią tę wiadomość

74di4z174lr410ce.png
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszym cyklu udaje się wielu parom. Do pół roku już większość zobaczy 2 kreski. Do roku już prawie wszystkie staraczki. Po roku szanse maleją... I zazwyczaj jest to wtedy już wynik jakiś schorzeń.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanna to dobrze. Dziwne te plamienia przed @ u Ciebie. Ale najważniejsze że wyniki dobre.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My staramy się już 11 miesięcy. Nikomu nie życzę aż tak długo, ale trzeba się niestety z tym liczyć w razie czego. :(

• lisa Przyjaciółka

Wysłany: 11 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze ta zgroza opryszczka mi wyskoczyla wczoraj wieczorem nie powracala do mnie x lat :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh to mnie za dwa cykle minie pol roku ;p niby pisze ze drugi cykl staran bo drugi taki dogladany ale tak naprawde to 4. Wiec jestem ciekawa xzy sie uda ;p

• marta1987 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już wróciłam do domu....teraz czekam na wyniki progesteronu....mają być po 15

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lisa wrote:
    i jeszcze ta zgroza opryszczka mi wyskoczyla wczoraj wieczorem nie powracala do mnie x lat :/
    To mozesz jako objaw ciazy wpisac ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    My staramy się już 11 miesięcy. Nikomu nie życzę aż tak długo, ale trzeba się niestety z tym liczyć w razie czego. :(
    Tak ale ty bylas dwa razy w ciazy i gdyby nie to ze sie nie udalo to juz bys miala po drugim cyklu dzieciaczka. Wiec jestes w tej wiekszosci ktora zachodzi szybko ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Tak ale ty bylas dwa razy w ciazy i gdyby nie to ze sie nie udalo to juz bys miala po drugim cyklu dzieciaczka. Wiec jestes w tej wiekszosci ktora zachodzi szybko ;)
    ja to już w ogóle się nie wypowiadam o szybkości zachodzenia w ciążę :P chętnie oddam wam tą swoją "moc" :P

kofeinka, karlik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja poprosze ;p przydaloby sie teraz ;)

anulka557 lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szybko zachodzę ale co zajdę to beta źle rośnie. :( Za 5 godzin wyniki dzisiejszej bety. Strasznie się boję że znowu źle będzie rosła...

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ