Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mialam bole brzucha w okolicy 17dc wiec mysle ze mialam owu ale nie jestem pewna...bylby 9d
-
nick nieaktualny
-
kofeinka wrote:Dokładnie tak... To my kochamy poczęte i wymarzone dzieciątko, które jeszcze się nie narodziło... a facet... cóż... chyba dopiero zaczyna wszystko czuć, gdy dziecko już jest na świecie.
Kobiety kochają inaczejSanna lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny moge dolaczyc?
Podczytuje was od poczatku i przezywam razem z wami czekanie na owulacje oraz testowanie
Staram sie juz 5 cykl, ale ten wyjatkowo dal mi w kosc. Pogubilam sie calkiem... Dzisiaj u mnie 28dc a test owulacyjny pozytywny, temperatura spadla na leb i w dodatku sluz zrobil sie rozciagliwy. Myslalam ze zaraz dostane @ a tu chyba owulacja dopiero. Dodam ze mam pcos i cos czuje ze ten cykl bedzie bardzo dlugi.[/link]
-
ciri22 wrote:Eh... ja to nawet nie bede wiedziec czy u mnie implantacja byla bo w tych terminach nie bede mierzyc temperatury ;p dopiero we wtorek czyli 12dni po owu. I jak bedzie nisko to wiadomo ze okres.
-
ciri22 wrote:Tylko ze teraz temperatura idzie do gory to dziwne jak na implantacje bo idzie do gory od kilku dni... wiec troche dziwne..
-
lisa wrote:26dc przy 29/30
Trudno powiedzieć co się dzieje, szkoda ze nie znamy wcześniejszych temperatur.
Ciri to do roboty Zawsze marzyłam, żeby być charakteryzatorka makijazystka a nawet fryzjerka teraz to jest super zawód Jestes brunetka czy blondynka? Masz długie czy krótkie włosy ?
-
Gumisia wrote:Kofeinka a ty się górami i dolinami na wykresie nie przejmuj. Mówiłam ci już że w pierwszej ciąży miałam właśnie taki wykres. Inny niż zawsze. Góry i doliny. I był fasolek.
Dajesz mi nadzieję
ja przed chwilą zaobserwowałam mnóstwo płodnego śluzu po południu zrobię teścik owulacyjny
Przywracasz mi wiarę w mężczyzn -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySanna wrote:Trudno powiedzieć co się dzieje, szkoda ze nie znamy wcześniejszych temperatur.
Ciri to do roboty Zawsze marzyłam, żeby być charakteryzatorka makijazystka a nawet fryzjerka teraz to jest super zawód Jestes brunetka czy blondynka? Masz długie czy krótkie włosy ? -
Sanna wrote:Lisa pisalas jeszcze, ze masz cykle 29/30 wiec może to być na fasolke Życzę Ci tego z całego serducha obserwujemy
-
Lisa wcale nie musi być spadku na implantację! Obejrzyj sobie ciążowe wykresy. Wiele kobiet nie obserwuje spadku. A nawet wzrost. Ogólnie zasada jest taka że 16 wyższych temperatur sugeruje ciążę a plamienie około 6-10 dpo zazwyczaj oznacza implantację. Możesz śmiało testować za 2-3 dni. Trzymam kciuki!
lisa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySanna wrote:Ciri to kombinuj z makijażem fajnym do takiej odważnej fryzurki mega taka dziewczyna z pazurem jesteś
-
jakby zapowiadalo @ to raczej plamien bym nie miala bo zawsze na 3/4 dni u mnie sucho wiec nie wiem co sie dzieje