X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    nooo ja pytalam bo dzis sprawdzilam ze szyjka jest na sredniej wysokosci ale mieciutka jak w dniu owulacji ale zamknieta... i sie zdziwilam bo chyba powinna byc nisko i twarda
    WYCZUWAM CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo w ostatnim cyklu jak macalam a bylam mniej wiecej tyle samo dni ile teraz po owu to byla zdecydowanie twarda i nisko taka dluuuga szyjke wyczuwalam, jak pisalam wczesniej taka mietka pierwszy raz wyczulam w dniu owulacji na nastepny dzien byla nizej i twarda i zamknieta a dzis czyli po 3 dniach wyzej i mieciutka

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa dziękuję za gratulacje. :) Bożena przykro mi. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja też zazwyczaj po owu miałam nisko i twardą. Tym razem nie. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    aa ja leze w lozku i czuje jak mnie w pochwie ciagnie czyli standardowy u mnie objaw okresu.
    Oooooooooooo! To to to! To właśnie miałam od około 9dpo chyba. ;) A zawsze to miałam w dzień @ dopiero. ;) I jest ciąża! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm, poczekamy zobaczymy ale zdziwo wielkie jak to dzis odkrylam :P

Gumisia lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta masz jeszcze czas na objawy. Mi się zaczęły 9dpo wieczorem. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Co do piersi i sutków, to mnie boli baaaaaaaaaardzo! :) Sutki aż pieką, ból przy dotyku przeszywający. A piersi chyba z rozmiar większe, tak spuchnięte i bolą. Więc Kochane jak macie takie bóle to dobry znak. :)
    ja tak nie mam:(
    boli jedna i nie jakoś szczególnie, może trochę ciężkie są...rozmiar większe też tak chce

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri razem zaczęłyśmy cykl i razem go skończymy na porodówce! :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Oooooooooooo! To to to! To właśnie miałam od około 9dpo chyba. ;) A zawsze to miałam w dzień @ dopiero. ;) I jest ciąża! :)
    noo wlasnie ja tez mialam ciagniecie w pochwie w bardzo obfite misiaczki oraz pierwszego dnia, dzis tez to mam... znaczy juz nie ale tak mnie ze 2 godziny trzymalo.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ja tak nie mam:(
    boli jedna i nie jakoś szczególnie, może trochę ciężkie są...rozmiar większe też tak chce
    Kochana ale mi się to zaczęło tak na maksa dopiero wczoraj chyba. A od 9dpo wieczorem tak delikatnie, codziennie bardziej. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje byy bylo tydzien mlodsze :P

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    noo wlasnie ja tez mialam ciagniecie w pochwie w bardzo obfite misiaczki oraz pierwszego dnia, dzis tez to mam... znaczy juz nie ale tak mnie ze 2 godziny trzymalo.
    Ja to mam dalej. Ból podbrzusza/macicy jakbym miała mocny okres. Ból w pochwie/szyjce. I jajniki ciągną, szczególnie jak chodzę czy schodzę z hokera.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i muli mnie rano dopóki czegoś nie zjem. A popołudniu łapie mnie głód na węglowodany i tłuszcze. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Kochana ale mi się to zaczęło tak na maksa dopiero wczoraj chyba. A od 9dpo wieczorem tak delikatnie, codziennie bardziej. ;)
    odbudowujesz moją nadzieje a za chwilę pewnie skończę w łazience z palcem w...w sensie szyjkę zbadam:P

Gumisia, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo mnie narazie przy chodzeniu nie boli ale jak leze czy siedze to ciagniecie w podbrzuszu i raz jeden jaknik raz drugi zakluje ale czesciej ten z ktorego byla owulacja.... i ta pochwa, takie pieczenie z rozkosza pomieszana ciagniecie jak na okres.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    odbudowujesz moją nadzieje a za chwilę pewnie skończę w łazience z palcem w...w sensie szyjkę zbadam:P
    Z kąd ja to znam. ;) Jesteśmy wariatki! :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak Ciri. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra przez Was zbadałam!
    nie wiem czy otwarta czy zamknięta abo nie dościgam! Za to zdecydowanie miękka albo średnia
    i kuźwa co to za śluz?!....niby gęsty ale mleczny i rozciągliwy i po co ja tam paluchy pchałam:P:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nawet jesli to chyba za wczesnie na takie rzeczy :P

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ