Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnynoo w ostatnim cyklu jak macalam a bylam mniej wiecej tyle samo dni ile teraz po owu to byla zdecydowanie twarda i nisko taka dluuuga szyjke wyczuwalam, jak pisalam wczesniej taka mietka pierwszy raz wyczulam w dniu owulacji na nastepny dzien byla nizej i twarda i zamknieta a dzis czyli po 3 dniach wyzej i mieciutka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Co do piersi i sutków, to mnie boli baaaaaaaaaardzo! Sutki aż pieką, ból przy dotyku przeszywający. A piersi chyba z rozmiar większe, tak spuchnięte i bolą. Więc Kochane jak macie takie bóle to dobry znak.
boli jedna i nie jakoś szczególnie, może trochę ciężkie są...rozmiar większe też tak chce -
nick nieaktualnyGumisia wrote:Oooooooooooo! To to to! To właśnie miałam od około 9dpo chyba. A zawsze to miałam w dzień @ dopiero. I jest ciąża!
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:noo wlasnie ja tez mialam ciagniecie w pochwie w bardzo obfite misiaczki oraz pierwszego dnia, dzis tez to mam... znaczy juz nie ale tak mnie ze 2 godziny trzymalo.
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Kochana ale mi się to zaczęło tak na maksa dopiero wczoraj chyba. A od 9dpo wieczorem tak delikatnie, codziennie bardziej.
Gumisia, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoo mnie narazie przy chodzeniu nie boli ale jak leze czy siedze to ciagniecie w podbrzuszu i raz jeden jaknik raz drugi zakluje ale czesciej ten z ktorego byla owulacja.... i ta pochwa, takie pieczenie z rozkosza pomieszana ciagniecie jak na okres.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny