Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    nooo ja pytalam bo dzis sprawdzilam ze szyjka jest na sredniej wysokosci ale mieciutka jak w dniu owulacji ale zamknieta... i sie zdziwilam bo chyba powinna byc nisko i twarda
    WYCZUWAM CIĄŻĘ!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo w ostatnim cyklu jak macalam a bylam mniej wiecej tyle samo dni ile teraz po owu to byla zdecydowanie twarda i nisko taka dluuuga szyjke wyczuwalam, jak pisalam wczesniej taka mietka pierwszy raz wyczulam w dniu owulacji na nastepny dzien byla nizej i twarda i zamknieta a dzis czyli po 3 dniach wyzej i mieciutka

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lisa dziękuję za gratulacje. :) Bożena przykro mi. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja też zazwyczaj po owu miałam nisko i twardą. Tym razem nie. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    aa ja leze w lozku i czuje jak mnie w pochwie ciagnie czyli standardowy u mnie objaw okresu.
    Oooooooooooo! To to to! To właśnie miałam od około 9dpo chyba. ;) A zawsze to miałam w dzień @ dopiero. ;) I jest ciąża! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm, poczekamy zobaczymy ale zdziwo wielkie jak to dzis odkrylam :P

Gumisia lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta masz jeszcze czas na objawy. Mi się zaczęły 9dpo wieczorem. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Co do piersi i sutków, to mnie boli baaaaaaaaaardzo! :) Sutki aż pieką, ból przy dotyku przeszywający. A piersi chyba z rozmiar większe, tak spuchnięte i bolą. Więc Kochane jak macie takie bóle to dobry znak. :)
    ja tak nie mam:(
    boli jedna i nie jakoś szczególnie, może trochę ciężkie są...rozmiar większe też tak chce

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri razem zaczęłyśmy cykl i razem go skończymy na porodówce! :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Oooooooooooo! To to to! To właśnie miałam od około 9dpo chyba. ;) A zawsze to miałam w dzień @ dopiero. ;) I jest ciąża! :)
    noo wlasnie ja tez mialam ciagniecie w pochwie w bardzo obfite misiaczki oraz pierwszego dnia, dzis tez to mam... znaczy juz nie ale tak mnie ze 2 godziny trzymalo.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ja tak nie mam:(
    boli jedna i nie jakoś szczególnie, może trochę ciężkie są...rozmiar większe też tak chce
    Kochana ale mi się to zaczęło tak na maksa dopiero wczoraj chyba. A od 9dpo wieczorem tak delikatnie, codziennie bardziej. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje byy bylo tydzien mlodsze :P

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    noo wlasnie ja tez mialam ciagniecie w pochwie w bardzo obfite misiaczki oraz pierwszego dnia, dzis tez to mam... znaczy juz nie ale tak mnie ze 2 godziny trzymalo.
    Ja to mam dalej. Ból podbrzusza/macicy jakbym miała mocny okres. Ból w pochwie/szyjce. I jajniki ciągną, szczególnie jak chodzę czy schodzę z hokera.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i muli mnie rano dopóki czegoś nie zjem. A popołudniu łapie mnie głód na węglowodany i tłuszcze. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Kochana ale mi się to zaczęło tak na maksa dopiero wczoraj chyba. A od 9dpo wieczorem tak delikatnie, codziennie bardziej. ;)
    odbudowujesz moją nadzieje a za chwilę pewnie skończę w łazience z palcem w...w sensie szyjkę zbadam:P

Gumisia, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo mnie narazie przy chodzeniu nie boli ale jak leze czy siedze to ciagniecie w podbrzuszu i raz jeden jaknik raz drugi zakluje ale czesciej ten z ktorego byla owulacja.... i ta pochwa, takie pieczenie z rozkosza pomieszana ciagniecie jak na okres.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    odbudowujesz moją nadzieje a za chwilę pewnie skończę w łazience z palcem w...w sensie szyjkę zbadam:P
    Z kąd ja to znam. ;) Jesteśmy wariatki! :)

Arizona_R lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak Ciri. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra przez Was zbadałam!
    nie wiem czy otwarta czy zamknięta abo nie dościgam! Za to zdecydowanie miękka albo średnia
    i kuźwa co to za śluz?!....niby gęsty ale mleczny i rozciągliwy i po co ja tam paluchy pchałam:P:P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale nawet jesli to chyba za wczesnie na takie rzeczy :P

‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ