Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
o prosze same zachcianki dzisiaj...
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka nie wiem o co chodzi ale ja od owulacji, nie daje sobie rady z brzuchem, najpierw jajnik...wiadomo 3-4 dni bo ciałko żółte i te bajery więc czułam jakbym sobie do jajnika przywiązała odważnik ołowiany i ten tam sobie tak szczęśliwie dyndał, potem zeszło niżej, ból zelżał ale za to wzdęcia takie, że myślałam że rozerwie brzuch, spać się nie dało niezależni od pozycji, potem trochę się wyciszyło (ale żeby było jasne nie przestało) no i mogłam przespać jedną noc na brzuchu (tak lubię) a dzisiaj co? prawa pierś mnie boli i znów sobie nie poleżę
ja biorę Clo i wydaje mi się, że to tak podwaja siłę moich objawów -
nick nieaktualny
-
Arizona_R wrote:Anka nie wiem o co chodzi ale ja od owulacji, nie daje sobie rady z brzuchem, najpierw jajnik...wiadomo 3-4 dni bo ciałko żółte i te bajery więc czułam jakbym sobie do jajnika przywiązała odważnik ołowiany i ten tam sobie tak szczęśliwie dyndał, potem zeszło niżej, ból zelżał ale za to wzdęcia takie, że myślałam że rozerwie brzuch, spać się nie dało niezależni od pozycji, potem trochę się wyciszyło (ale żeby było jasne nie przestało) no i mogłam przespać jedną noc na brzuchu (tak lubię) a dzisiaj co? prawa pierś mnie boli i znów sobie nie poleżę
ja biorę Clo i wydaje mi się, że to tak podwaja siłę moich objawów
Ja mam tak samo, śpie tylko na brzuchu... a teraz nie mogę, bo tak mnie piersi bolą, musze wciaz i je ułożyć, i tak za każdym razem jak się przekręcam. Odwaznik ołowiany opisałaś dokładnie mój ból po owulacji hehe:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:boze a ja nawet nie mam ochoty zeby moj facet sie do mnie przytulal... cos ze mna jest zle...
wszystko z Tobą ok...wstałam w nocy, obudził mnie bolący brzuch i kieruje się do łazienki, wracam wsuwam się do wyra a ten na wpół senny z drugiego końca leci z tą swoją dużą grabą ...więc zanim pierdyknie mnie w brzuch mówię, że nie, to nie dobry pomysł a on przez sen się pyta biedy "dlaczego?"...a rano nie cholery nie pamięta zdarzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny