Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Dziewczynki
Temperatura u mnie jeszcze bardziej spadła, przedziwne to jest.
Za to: DOSTAŁAM PRACĘ :D Strasznie, ogromnie się cieszę, do tego to bardzo dobra szkoła, więc w ogóle miód.
Jedyny minus tego jest taki, że na jakieś 2-3 miesiące (ciekawe ile cykli w tym czasie u mnei wypadnie ;p) wstrzymamy się ze staraniami, a wznowimy je, gdy zacznie się nowy rok szkolny.
To będzie bardzo dziwne, znow się zabezpieczac (mamy plan uwazac, kiedy pojawi sie sluz plodny, ale jak wpadniemy, to plakac tez nie bedziemy), ale tak będzie rozsądnie. I wierzymy, ze taki jest dla nas plan, bo to wszystko się super układa: oboje będziemy mieć dobre prace, nie będę mieć presji, że muszę, muszę zajść w ciążę teraz, żeby się załapać na świadczenia ze starej pracy.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uhh nadrobilam Trzy dni mnie nie bylo, bo u nas przedluzony weekend byl i nadrabialismy czas z mezem.
Witam wszystkie nowe dziewczyny, Gumisi niezmiennie gratuluje i ciesze sie rowniez, a wszystkim, ktore czekaja na testowanie zycze zielonosci
Moja @ byla dziwna, bo 1 dnia wszystko wylecialo, drugiego mialam juz tylko delikatne plamienia, a 3 juz praktycznie nic... No, ale to chyba wszystko po lekach.
3 dc zaczelam znow clo i znow mialam takie skoki humorow, ze ho ho!. Od wczoraj tez doszedl estrogen na endometrium.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Fiona wyczuwam w tym cyklu fasolke ktory cykl z lekami? Zwykle przy drugim lub trzecim dziewczyny zachodza
Drugi cykl z lekami Bardzo licze na ten cykl, tym bardziej, ze mam testowac 1 czerwca, wiec to musi cos znaczyc
No, ale 14 dc mam wizyte u ginki z USG, wiec pewnie wczesniej bede widziala, czy jest jakas szansa, czy nie tzn czy owulka w ogole byla...[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety nie Ginka byla chora i jej nie bylo, wiec teraz nadrabia, ale do niej zawsze sa dlugie terminy oczekiwania, bo podobno jest tutaj najlepsza. Chcialam na 18 maja (12 dc), ale sie nie dalo i ide 20 maja w dzien 80tych urodzin mojego dziadka
Testy owu u mnie sie nie sprawdza ze wzgledu na PCO[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Eh to bez sensu... kurde... kicha straszna....
Arizona czemu rezygnujesz z kawy ze wzglesy na ciaze? Moja ciotka cala ciaze pila tylze raz dziennie z mlekiem lekarz powiedzial ze moze ;p
chciałam zrobić coś dobrego w imię wyższego celu...oczywiście, że pije ale rozpuszczalną
wstałam, za oknem słońce więc czułam się wręcz idealnie...dotarłam do pracy, słońca nie ma zaczyna mnie głowa boleć...zapowiada się uroczy dzień, idę przejdę się po pokojach może ktoś ma mleko
a dzisiaj na portierni tak pięknie pachniało konserwą! (też się sobie dziwię)