Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jakie w ogóle macie doświadczenia z clo?Mi w tym cyklu bardzo ładnie zadziałał.Co prawda żołądek przez te parę dni bolał mnie po nim okrutnie,ale czego się nie zrobi tego nie wie tylko ta, która się nie stara:-)Pęcherzyk pękł w 18dc-19 dc,ze staraniami myślę też elegancko utrafiliśmy, więc to kolejny mój, a właściwie nasz (mąż już też czeka i przeżywa)cykl z nadzieją.Tylko jak tu nie zwariować?W zeszłym mcu fl trwała u mnie tylko 8dni, owu stwierdzona na monitoringu, wiec dokladnie wiem.Także wiązałam z tym cyklem ogromne nadzieje,ze tym razem będzie lepiej, ale czuję się coraz bardziej na okres...Rwanie brzucha i ból piersi.Znowu nie pośpię na brzuchu,ech.Wszystko na nie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja (mimo że chcieliśmy oboje i staraliśmy sie o bejbi) pamiętam moje zaskoczenie i przerażenie jednocześnie jak zobaczyłam dwie kreski, poszłam obudzić chłopa i mówie "już nie ma odwtrotu! i co teraz? a jak bede złą matką?" głupia baba ze mnie, teraz sie modle o drugą kreske i mam nadzieje ze wkrótce ją zobacze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:A ja dla picu zmierze temperature rano. Beda jajca, jesli bedzie powyzej 36,7;). Dobranoc:*
Zmierz! Może jutro nas wszystkie zaskoczysz
Mam nadzieję, że jutro też zobaczę wysoką temperaturę.
Skoro szyjkowy temat był, to ja też się uzewnętrznię i powiem, że dzisiaj mam nisko i bardzo miękką. I śluz taki balsamiczny, tylko mało.
Dziewczyny do piątku jeszcze tylko 3 dni (no prawie )!!!