Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:kurka, bo ja praktycznie od 3-4 dni czuję takie ciąganie raz w 1 raz w 2 stronę
do tego doszły zawroty głowy i ogólnie jakieś takie pozytywne nastawienie
no i wyszedł cień, na drugi dzień beta 215
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ja po 3 dniach od ciągnięcia zrobiłam test bo już po prostu znałam je, przy córce miałam takie same
no i wyszedł cień, na drugi dzień beta 215
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiecie co jest dziwne? Zimno mi a sutki mi nie stoja a ja mam ogolnie bardzo je wrazliwe i one prawie caly czas stoja...
Kochana oznaka zimna to podobno też oznaka ciąży
A tym maleńkim spadkiem temp się nie przejmuj nic, zobaczysz jutro skoczy do góry i będzie rosła i rosła
Dziś mój 14dc, byłam przekonana, że temp pójdzie do góry, a tu lipa straszna - jeszcze franca opadłano i gdzie ta cholerna owulacja?? czy po tym wykresie w ogóle OF będzie mógł ją wyznaczyć...??
Ja pier... masakra jakaś!
Mój M. wczoraj wieczorem zaczął się przymilać, itd. i w pewnym momencie zapytał się mnie "jak tam moja owulacja, kiedy będzie?", a ja mu na to, że już była... na co on "no przecież wtedy się nie kochaliśmy" a ja mu "no właśnie, bo nie chciałeś"....
Się zabrał do roboty jak by chciał nadrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:U mnie wyglada to tak... czuje podbrzusze ale nie boli jakos za specjalnie, cycki czuje i jest mi mega zimno.... chyba bede chora... normalnie zamarzam...
Pierwsze objawy ciąży są takie same jak objawy grypy !!!! ta dam! fasoleczkę w sobie masz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Wiem, wiem ale czasami to silniejsze od człowieka...postaram się wytrzymać do czwartku i pojadę na bete...
Wiem, że się niecierpliwisz, ja też tak mam po każdej owulacjiczekanie jest najgorsze ale co miało się stać, to już się stało, teraz nie masz już wpływu i musisz czekać, cierpliwie czy nie
3mam kciuki by było wszystko dobrze!!!