Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:kurka, bo ja praktycznie od 3-4 dni czuję takie ciąganie raz w 1 raz w 2 stronę do tego doszły zawroty głowy i ogólnie jakieś takie pozytywne nastawienie
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanulka557 wrote:ja po 3 dniach od ciągnięcia zrobiłam test bo już po prostu znałam je, przy córce miałam takie same no i wyszedł cień, na drugi dzień beta 215
anulka557 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Wiecie co jest dziwne? Zimno mi a sutki mi nie stoja a ja mam ogolnie bardzo je wrazliwe i one prawie caly czas stoja...
Kochana oznaka zimna to podobno też oznaka ciąży
A tym maleńkim spadkiem temp się nie przejmuj nic, zobaczysz jutro skoczy do góry i będzie rosła i rosła
Dziś mój 14dc, byłam przekonana, że temp pójdzie do góry, a tu lipa straszna - jeszcze franca opadła no i gdzie ta cholerna owulacja?? czy po tym wykresie w ogóle OF będzie mógł ją wyznaczyć...??
Ja pier... masakra jakaś!
Mój M. wczoraj wieczorem zaczął się przymilać, itd. i w pewnym momencie zapytał się mnie "jak tam moja owulacja, kiedy będzie?", a ja mu na to, że już była... na co on "no przecież wtedy się nie kochaliśmy" a ja mu "no właśnie, bo nie chciałeś"....
Się zabrał do roboty jak by chciał nadrobić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:U mnie wyglada to tak... czuje podbrzusze ale nie boli jakos za specjalnie, cycki czuje i jest mi mega zimno.... chyba bede chora... normalnie zamarzam...
Pierwsze objawy ciąży są takie same jak objawy grypy !!!! ta dam! fasoleczkę w sobie masz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Wiem, wiem ale czasami to silniejsze od człowieka...postaram się wytrzymać do czwartku i pojadę na bete...
Wiem, że się niecierpliwisz, ja też tak mam po każdej owulacji czekanie jest najgorsze ale co miało się stać, to już się stało, teraz nie masz już wpływu i musisz czekać, cierpliwie czy nie
3mam kciuki by było wszystko dobrze!!!