Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:I tak rzadko i malo pijam jak cos to jedno piwko... boze jak siusiam mam noralnie uczucie W podbrzuszu jak na okres...
ja za to siusiam zdecydowanie mniej niż zwykle i pije trochę więcej, smakuje mi wszystko co posolone (mało solę za zwyczaj) i pewnie nie jestem w ciąży:(kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale miałam nadrabiania prawie 20 stron od wczoraj wieczorem niezła drukarnia z was dziewczynki ja też czuję podbrzusze jak na okres jakbym zakwasy miała napiąć mięśni nie można Ciri moje przeziębienie mineło zaskakująco szybko ostatnio chorowałam na to samo tydzien a teraz zaledwie 2-3 dni
-
Normalnie nie nadążam za Wami z czytaniem ;P. Ja w tym cyklu mam zamiar olać wszystkie objawy od owulacji do terminu @ bo zawsze coś się znajdzie, tym bardziej jak się czeka . Chociaż w cyklu gdzie nam się udało, też olałam objawy, ale miałam taki dziwny ból piersi i wyczulona byłam na zapachy (czułam je intensywniej), że wiedziałam iż coś jest na rzeczy . Zobaczymy czy nie zafiksuję się po owulce ;P
U mnie 11dc, śluz się zmienia, popęd się zmienia ;P, od 8 miesięcy owulacja 13-15 dc, więc coraz bliżej, ale nadal trzymam podejście bez nakręcania się , no i sobie działamy przyjemnie i bezstresowo
Zaraz lecę na aerobik, powiem Wam że pomogło mi to wyluzować się na maxa, to chyba te endorfinyciri22, moniqe, kofeinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anulka557 wrote:i wiecie jaki miałam jeden z pierwszych objawów? uderzenia gorąca, to jeszcze nawet zanim mnie ciągnąć w podbrzuszu zaczęło
hmmm odnotowałam u siebie kilka razy w tym cyklu uderzenia gorąca też mnie bardzo zdziwiły bo nigdy ich nie miewam w środku cyklu i te ciągniecia i kłucia w podbrzuszu oby było coś na rzeczy a wszystko zaczęło się ok. 5 dpo -
nick nieaktualny
-
Gumisia wrote:Kochane 8 czerwca mam prywatną wizytę u ordynatora ze szpitala na super sprzęcie. Już powinno być coś widać. To będzie 8 tydzień! Do tego mój mąż ma w ten dzień urodziny!
-
A moj mi sie oswiadczyl w kwietniu zeszlego roku dajac mi konder niespodzianke, ktora uwielbiam z pierscionkiem w srodku (mowil, ze ze 3 zuzyl zanim mu sie udalo to zapakowac). A w sierpniu wzielismy slub.
Gumisia 8 sa szczesliwe Moj caly zwiazek jest oparty na 8, a slub wzielismy 8.08[/url]