Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia tez a ma fasolke ;p

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos czuje, ze ten maj bedzie zielony :) I mam nadzieje, ze poczatek czerwca tez :P

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie znow pochwa daje o sobie znac... chyba bede chora w sobote to wesele. Swietnie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja w ciągu 10 minut zaplanowałam swój ślub i chrzciny Hanki na czerwiec następnego roku...mój przyklepał i takie o to wyszły romantyczne oświadczyny

motylek1909, marta1987 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha jakbym ze swoim rozmawiala. To co bierzemy slu? Nie mam czasu . Ale to trwa 10minut. No ok to za rok. W maju. Ok

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha jakbym ze swoim rozmawiala. To co bierzemy slu? Nie mam czasu . Ale to trwa 10minut. No ok to za rok. W maju. Ok
    hahaha :) bardzooooo romantycznie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój mi się oświadczył w marcu, w Dzień Kobiet... a tydzień później mówimy: "bierzemy ślub 10 maja?" - "ok"... finalnie pobraliśmy się 26.04 ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ale na razie slubu nie bedzie...

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M. oświadczył się w lipcu w moje imieniny...totalnie mnie zaskoczył...a ślub teraz 20 czerwca:)

motylek1909, Arizona_R lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja czekałam na oświadczyny trochę za długo, a to kasa a to coś tam i wczoraj mieliśmy rozmowę odnoście naszego związku, że czuję potrzebę ogarnięcia tematu i długo zasnąć nie mogłam przez to, natłok myśli...a dziś przy kawie stwierdziłam, że dość tego wszystkiego, i trzeba się ogarnąć...napisałam więc sms'a cze czerwiec będzie idealny bo będzie ciepło ja będę już po porodzie i będzie można chrzcić więc dłużej czekać nie będę a tak w ogóle to maj byłby idealny:)

ciri22, motylek1909 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej oswiadczyn nie bedziemy mieli niw ten typ ludzi ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    My raczej oswiadczyn nie bedziemy mieli niw ten typ ludzi ;p

ja jak widzisz sama się oświadczyłam, liczę na to, że jednak się zreflektuje i kipu ten pierścionek!

moniqe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arizona_R wrote:
    ja jak widzisz sama się oświadczyłam, liczę na to, że jednak się zreflektuje i kipu ten pierścionek!
    hahaha, mój poleciał bez [pierścionka, ale za to sobie wybrałam jaki chcę :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja tez tak zrobilam w sumie. I na razie jest tak najpierw dziecko a potem sie zastanowimy kiedy dokladnie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja za ciosem poszłam:)...z brzuchem ślubu nie chce tylko i wyłącznie ze względu na stres i niby co ja miałbym na siebie włożyć?:D

• Sanna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to u mnie było bardzo romantycznie kawal czasu temu bo zaręczyny 8 lat temu wakacje wieczor plaza morze i my :)

No ale dziś u mnie dramat tempka 36,47 czujecie :/

74di4z174lr410ce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ciotka miala teraz slub z brzuchem i ygladal pieknie w takiej kremowej sukience.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od dwóch dni, rano jak mierzę tem, to zanim zapipcze to panikuje tak sie boje spadku

Sanna, alicjaaaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Wam zaraz wkleję co mi chodzi po głowie...u nas będzie tylko obiad dla najbliższych bez wesela i całej pompy...stara jestem, z kasą też krucho bo dopiero organizujemy sobie życie i jak coś to dziecko więc wolę rozpieszczać hanię niż balować do rana:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez tak mysle. Ja tez nie bede miala wesela szkoda mi kasy. Wole za ro gdzies wyjechac czy cos zrobic.

Coraz gorzej sie czuje. Brzuch i krzyz boli. Miesnie i zimno mi. Bez sensu w ogole...

Arizona_R lubi tę wiadomość

‹‹ 201 202 203 204 205 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ