Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja np. nie miałam zadnych objawów oprócz trądziku ale to u mnie standard przed @. Dopiero wczoraj na wieczór 10dpo i dzisiaj czuje się jakby @ miała prztyjść....piersi mnie nie bolą wcale...więc te objawy to nie ma reguły...
Arizona_R lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:Ja za to mam dylemat i się zastanawiam czy wypić dziś jeszcze ziółka na I fazę, czy nie pić dziś ani tych na I fazę, ani jeszcze tych na II fazę , zagwozdka od rana
A jakie ziółka pijesz? Ja piłam baby&mama med. przez ten cykl i wreszcie zauwazylam u siebie poprawe sluzu płodnego...nie wiem czy to zasluga ziolek czy po prostu organizm się w końcu zregenrowal po tabletkach...
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:A jakie ziółka pijesz? Ja piłam baby&mama med. przez ten cykl i wreszcie zauwazylam u siebie poprawe sluzu płodnego...nie wiem czy to zasluga ziolek czy po prostu organizm się w końcu zregenrowal po tabletkach...
-
Ja piję zioła o.Sroki już drugi cykl. W poprzednim od 16dc piłam już na II fazę, ale owulacja była 14dc określona.
No ja też zauważyłam poprawę po ziółkach, śluzu i temperatur na wykresach i ogólnie samopoczucia .
Dziś 13dc, ale obstawiam że owulacja była wczoraj, ale to się okaże . -
Ja po ziołach zauważyłam też poprawę taką, że od kilku miesięcy cykl w cykl w I fazie bombardowały mnie pryszczyki i bolące krosty (dół pleców, ramiona, kark, trochę dekolt i okolice brody). Jedna lekarka (durna) stwierdziła, że taki mój urok, bo badania (po łepkach) jakie zleciła wyszły ok. Ale ja wiedziałam, że to hormony, bo od owulacji się to wyciszało.
W tym cyklu wszystko już jest dużo łagodniejsze, były jakieś pryszczyki, ale jest to niebo a ziemia .
Nic więcej jak ziółka nie stosowałam (tzn luteinę, ale to II faza)marta1987 lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:Ja piję zioła o.Sroki już drugi cykl. W poprzednim od 16dc piłam już na II fazę, ale owulacja była 14dc określona.
No ja też zauważyłam poprawę po ziółkach, śluzu i temperatur na wykresach i ogólnie samopoczucia .
Dziś 13dc, ale obstawiam że owulacja była wczoraj, ale to się okaże .
JAk dla mnie to zdecydowanie owulacja już była....
U mnie w tym cyklu z ziolkami owulacja książkowo w 14 dniu...i co mnie zdziwilo zawsze po pozywynym teście owulacyjnym na drugi dzień miałam mega bol jajnika...a w tym cyklu to zero...gdyby nie monitoring to pewnie bym stwierdzila ze owu nie było...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ciri mi też nic od wczoraj nie dolega plamienie wczoraj przeszło a dziś znowu jakieś cienie na papierze zaobserwowałam ale na wkłade nic szyjka bardzo wysoko nie mogłam jej sięgną i twarda zastanawia mnie tylko dlaczego to plamienie jest lekko brązowe ? implantacyjne nie powinno być brązowe Nie wiecie może jakie plamienia w dniach spodziewanej miesiączki mają dziewczyny które są w ciąży ???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoniqe wrote:Hej dziewczyny Ciri mi też nic od wczoraj nie dolega plamienie wczoraj przeszło a dziś znowu jakieś cienie na papierze zaobserwowałam ale na wkłade nic szyjka bardzo wysoko nie mogłam jej sięgną i twarda zastanawia mnie tylko dlaczego to plamienie jest lekko brązowe ? implantacyjne nie powinno być brązowe Nie wiecie może jakie plamienia w dniach spodziewanej miesiączki mają dziewczyny które są w ciąży ???
-
nick nieaktualny