Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri, ale może po prostu w tym cyklu inaczej odczuwasz objawy owulacji. Na okres jest duuuuużo za wcześnie, temperatura Ci spada, zobaczysz jutro rano. Zobacz, ja mam owu zawsze, co miesiąc gin mi ją potwierdzał a testy owu były blade. Nie smutaj tylko czekaj jutra:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGumisia wrote:Ciri zrób może jutro z rana? Mi właśnie rano się pojawiła mocna kreska. Ja już po . Zielony będzie maj!
Ja pewnie dzis swojego nie namowie, a jutro to rano tez nie da rady bo ja za wczesnie wychodze... Moze jutro wieczorem...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Mój chłop chyba dziś będzie robił podchody:] Komp wyłączony, siedzi w łazience i się pachni...a ja dziś zamierzam grać niedostępną a co, niech nie ma lekko:D
Noo mam nadzieje ze jednak owulacja, niby lekarz powiedzial ze on nieprawidlowosci nie widzi... ale po tabletkach wszystko moze byc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo zobaczymy jutro czy nie spadnie ale widzialas te moje testy? Zaden nie byl nawet zblizony do kontrolnej... sikne dzis w pracy kolo poludnia i zobaczymy ale tak sobie mysle ze wczoraj serduszkowanie rano bylo, potem mnie ciagnela pochwa jak przy okresie pozniej moj G widzial bociana a dzis skok temperatury wiec moze jednak. Ile dni musi byc wyzsza temperatura by ovu zaznaczylo owulacje?
-
nick nieaktualnyTylko ja wczoraj 3 testy zrobilam ;p i zaden nie byl mocny. Najmocniejszy byl ten popoludniowy i wieczorem juz slabszy...
Noo a mnie w ogole nie bolal jajnik. Cos tam czulam falami ale w sumie nie wiem co yo bylo. Nie chcialam nawe sie przysluchiwac swojemu organizmowi... -
nick nieaktualny