WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys moze tak, ale mowie bardziej czuje sie na okres a nie na owu... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, ale może po prostu w tym cyklu inaczej odczuwasz objawy owulacji. Na okres jest duuuuużo za wcześnie, temperatura Ci spada, zobaczysz jutro rano. Zobacz, ja mam owu zawsze, co miesiąc gin mi ją potwierdzał a testy owu były blade. Nie smutaj tylko czekaj jutra:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri zrób może jutro z rana? Mi właśnie rano się pojawiła mocna kreska. ;) Ja już po <3. ;) Zielony będzie maj! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo chyba ze to co mialam to nie byl okres... bylam z tym u gina powiedzial ze spoko wszystko ale dwa dni krwawienia po dwie godziny to malo i w ogole krew byla bez blony sluzowej macicy, wiec jakbym sie nie zlyszczyla....

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ciri zrób może jutro z rana? Mi właśnie rano się pojawiła mocna kreska. ;) Ja już po <3. ;) Zielony będzie maj! :)
    ale z pierwszego moczu?

Ja pewnie dzis swojego nie namowie, a jutro to rano tez nie da rady bo ja za wczesnie wychodze... Moze jutro wieczorem...?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc co? testa walnij może?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A robilam ciazowe robilam, raczej myslalam o tym ze to krwawienie to jakies wahania hormonalne a teraz normalny okres przyjdzie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój chłop chyba dziś będzie robił podchody:] Komp wyłączony, siedzi w łazience i się pachni...a ja dziś zamierzam grać niedostępną:D a co, niech nie ma lekko:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To miałabyś baardzo długi cykl. Nie wiem co mam Ci powiedzieć. Trzymam się jednak tej opcji, że po prostu inaczej odczuwasz owulację, a ona jest złośnica i chce Cię troszkę podenerwować.

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Mój chłop chyba dziś będzie robił podchody:] Komp wyłączony, siedzi w łazience i się pachni...a ja dziś zamierzam grać niedostępną:D a co, niech nie ma lekko:D
    kurde jak fajnie ze twoj robi podchody, u mnie to zawsze ja musze robic odkad mieszkamy razem, przez pol roku ani razu on nic w tym kierunku nie zrobil.

Noo mam nadzieje ze jednak owulacja, niby lekarz powiedzial ze on nieprawidlowosci nie widzi... ale po tabletkach wszystko moze byc

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jest dla mnie nowosc, bo moj zawsze mial duze potrzeby. Ja w sumie tez wiec sie dogadalismy;) dzis jednak odpuszczamy bo musze tablete zaaplikowac. Dobrej nocki i pozytywnego poranka. Czekam na dobre wiadomosci o Waszych owulkach:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc do jutra :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie na moj wykre o.O i temperatura w gore z 36,22 na 36,48.... Ciekawe czy to juz po owu... czy dzis bedzie czy co z tym fantem dalej? Sprobuje dzis wieczorem <3 i czekanie trzeba bedzie wlaczyc...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz powinna tak urosnac do 38,8 bo na takim poziomie w tamtym cyklu sie utrzymywala.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej! :) Widzisz Ciri a jednak owu. ;) U mnie też w górę. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo zobaczymy jutro czy nie spadnie ale widzialas te moje testy? Zaden nie byl nawet zblizony do kontrolnej... sikne dzis w pracy kolo poludnia i zobaczymy ale tak sobie mysle ze wczoraj serduszkowanie rano bylo, potem mnie ciagnela pochwa jak przy okresie pozniej moj G widzial bociana a dzis skok temperatury ;) wiec moze jednak. Ile dni musi byc wyzsza temperatura by ovu zaznaczylo owulacje?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba 3. Widziałam zdjęcia. No to nie jest to, ale może akurat nie zrobiłaś testu w momencie skoku. ;) Spokojnie. U mnie dziś test już negatyw. Rano obudził mnie silny ból jajnika. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja wczoraj 3 testy zrobilam ;p i zaden nie byl mocny. Najmocniejszy byl ten popoludniowy i wieczorem juz slabszy...
    Noo a mnie w ogole nie bolal jajnik. Cos tam czulam falami ale w sumie nie wiem co yo bylo. Nie chcialam nawe sie przysluchiwac swojemu organizmowi...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie wiem. Bądźmy dobrej myśli. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No coz nie u wszystkich kobiet wystepuje ten pik ;) wiec jest szansa. Jesli jutro temperatura nie spadnie znow to licze ze owulacja byla tego samego dnia co u Ciebie;)

‹‹ 24 25 26 27 28 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ