Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!
Ciri, trochę się zdziwiłam o_O, no ale serduszkowałaś wczoraj rano więc wszystko jest ok:) Testami się nie martw, mi tez nigdy nie wychodzą.
No to teraz z Gumisią będziecie testować
U mnie spadek temperatury dość znaczny, zakładam, ze jestem w 7 dpo. Macie pomysł co to może oznaczać? Implantacja może? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś leniuchuję w domu. Wziełam urlop na żądanie. Nie mogę już wytrzymać ze swoim szefem. Wczoraj mi powiedział, że może mnie zwolni dzisiaj może za miesiąc. Od jutra jestem na l4 więc mam mało czasu na owocne staranie zakończone sukcesem. Teraz musi się koniecznie udać!!!
Wczoraj byłam u gina...pęcherzyk 13 mm więc wszytsko rozwija się dobrze. Jak do niedzieli nie będzie pozytywnego testu owu to mam dzwonić i przyjechać na oddział na usg i zobaczymy jak dalej...dostałam tez eutyrox od endokrynologa na tarczyce. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję Trzymam kciuki, żeby ten maj był dla nas bardzo szczęśliwym miesiącem
u mnie wczoraj dopiero pojawiła się słaba kreska na teście owulacyjnym, ale w zeszłym miesiącu miałam tak, że była słaba kreska potem nie było i nagle mocna krecha przez dwa dni więc Ciri może u Ciebie też jeszcze się zrobi.
Pytałam gina o współżycie i powiedział,że najlepiej co dwa dni żeby zwiększyć ilość nasienia i dać chwile czasu, żeby się zregenerowało. -
Morella wrote:Gumisia, poczekaj jeszcze.
Ja zatestuję za 7 dni, chyba że będę mieć jakieś bardzo oczywiste objawy to może wcześniej. Albo na bete polecę.
Sprawdziłam szyjkę, nisko jest i nie mam pewności czy jest zamknięta;/
Z tym badaniem szyjki to za cholerę nie potrafię określić czy otwarta czy zamknięta...to już dla mnie wyższa szkoła jazdy:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarta1987 wrote:Mam nadzieję Trzymam kciuki, żeby ten maj był dla nas bardzo szczęśliwym miesiącem
u mnie wczoraj dopiero pojawiła się słaba kreska na teście owulacyjnym, ale w zeszłym miesiącu miałam tak, że była słaba kreska potem nie było i nagle mocna krecha przez dwa dni więc Ciri może u Ciebie też jeszcze się zrobi.
Pytałam gina o współżycie i powiedział,że najlepiej co dwa dni żeby zwiększyć ilość nasienia i dać chwile czasu, żeby się zregenerowało.
Jesli owu u mnie byla to juz sie nie pojawi. Dzis testu jeszcze nie robilam. Bede robic gdzies za godzine moze dwie.
Ja akurat wczoraj wspolzylam rano wiec jeli owu bylo to spoko i tez co dwa dni seks. wiec szansa jest. -
nick nieaktualny