X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo jesli tak bylo bo to wiecie jak czasem jest moze jutro byc znow spadek zamiast wzrost. Czyli nie bylo owu a ten moj niestety coraz gorzej sie czuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajmy się myśli, że wczoraj miałaś owu, wstrzeliłaś się z <3 i teraz czekasz na dwie tłuste krechy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak mysle to inne problemy mi przychodza do glowy. Np czy nie za krotko polezalan po seksie i w ogole;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A widzisz, każda ma takie problemy:D Ja np. nie bzykałam się w 14 i 15 dc i teraz się martwię trochę, że opuściłam najważniejszy moment.
    Po seksie zawsze staram się już nie wychodzić z łóżka i zasnąć, no i musiałam spróbować leżenie na poduszce czy unoszenie kopytek w górę:D A co, jak być szalonym to do końca:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podczas seksu i po nim nie mysle o takich rzeczach. Wczoraj seksik byl ale przed robota wiec nie dalo sie dlugo polezec ale z 10 minut bylo. wiec powinno wystarczyc ;)
    Ja duza wczoraj przyjemnosc z seksu mialam co moze jednoznacznie na owu wskazywac ale dzis tez mam ochote co moze byx mylne. A ja libido mam na niskim poziomie wiec... moze moze sie wstrzelilqm ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie siusialam od godziny 6 ale po drodze wypilam puszke coli. Jak myslicie moge teraz testowac czy za bardzo rozcienczony mocz bedzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dasz radę jeszcze wytrzymać?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej, żeby nie było, że ja tylko o robieniu dzieci myślę...ja dopiero po seksie świruję z tymi poduchami czy unoszeniem nóg:D

Mój się zawsze śmieje z tego;]
    Wiem, że to większego sensu nie ma, przecież laski na dyskotekach bzykną się gdzieś w toalecie i lecą dalej skakać, a za 8 tygodni okazuje się, że wpadły.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maks pol godziny ale ja tez powinnam duzo pic bo mam kamice nerkowa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A siknij, następny zrób koło południa

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez sensu bo w miedzy czasie musze pic bo nerka bedzie mnie bolec... wiec juz kolejnego nie chce robic. Mysle ze poczekam jeszcze z 15 minut do 20 sikbe i potem juz w domu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siknij i się chwal:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Negatyw ale w sumie nie wiem czy mozniejszy czy slabszy niz wcozraj. Ale za to szyjka mega wysoko i o wiele mniej sluzu niz wczoraj. Wczoraj wieczorem to mokro mialam dzis nie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz później jak z tym śluzem, poczekaj:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo mnie sie wydaje ze test dzis taki sam jak wczoraj. Ale ja to im w ogole nie wierze... ;p ale szyjka zdecydowanie wyzej :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, będzie dobrze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dwie krechy poprosze ;p Musi byc ;) ja jestem mysli ze fasolka bedzie musi byc i o bedzie fajnie. ;) babcia wiedzma na mnie czary rzuca bo ona chce prawuka ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będą II krechy:)
    Ja chyba jednak idę w stronę okresu. Cycek zaczął mnie pobolewać, zawsze na kilka dni przed okresem tak mam. Ten śluz też jakby przedokresowy;/

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wczoraj miałaś ze mną owu i kropka! :)
    Ja też zawsze po serduszkowaniu leżę. Nóżki w górze też trzymam. Mąż się przyzwyczaił. ;) Nawet podaje mi chusteczki w razie gdyby coś wpłynęło i Pyra czy mnie nóżki nie bolą. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Będą II krechy:)
    Ja chyba jednak idę w stronę okresu. Cycek zaczął mnie pobolewać, zawsze na kilka dni przed okresem tak mam. Ten śluz też jakby przedokresowy;/
    Ale nie wiesz czy w ciąży nie będą cię boleć. Mnie bardzo bolą. ;) Nie przekreślaj nic. Objawy @ i ciąży u mnie są identyczne na przykład. ;) Jedynie w ciąży dochodzi ból sutków około 10 dpo.

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ