Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA widzisz, każda ma takie problemy:D Ja np. nie bzykałam się w 14 i 15 dc i teraz się martwię trochę, że opuściłam najważniejszy moment.
Po seksie zawsze staram się już nie wychodzić z łóżka i zasnąć, no i musiałam spróbować leżenie na poduszce czy unoszenie kopytek w górę A co, jak być szalonym to do końca:D -
nick nieaktualnyJa podczas seksu i po nim nie mysle o takich rzeczach. Wczoraj seksik byl ale przed robota wiec nie dalo sie dlugo polezec ale z 10 minut bylo. wiec powinno wystarczyc
Ja duza wczoraj przyjemnosc z seksu mialam co moze jednoznacznie na owu wskazywac ale dzis tez mam ochote co moze byx mylne. A ja libido mam na niskim poziomie wiec... moze moze sie wstrzelilqm ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEj, żeby nie było, że ja tylko o robieniu dzieci myślę...ja dopiero po seksie świruję z tymi poduchami czy unoszeniem nóg:D
Mój się zawsze śmieje z tego;]
Wiem, że to większego sensu nie ma, przecież laski na dyskotekach bzykną się gdzieś w toalecie i lecą dalej skakać, a za 8 tygodni okazuje się, że wpadły. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Będą II krechy:)
Ja chyba jednak idę w stronę okresu. Cycek zaczął mnie pobolewać, zawsze na kilka dni przed okresem tak mam. Ten śluz też jakby przedokresowy;/