Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś pojawiły się moje wykresy ktore przez cały weekend zniknęły:) wczoraj miałam temperaturę 36,76 dziś mam 36,90 w 14 dniu po owulacji, o co chodzi? Mam brązowe plamienie, a tak zawsze mam przed @ i następuje skok? Poza tym moja szyjka jest nisko, zaraz po włożeniu palca wyczuwalna Nic już z tego nie rozumiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 08:28
-
mkl wrote:Dziś pojawiły się moje wykresy ktore przez cały weekend zniknęły:) wczoraj miałam temperaturę 36,76 dziś mam 36,90 w 14 dniu po owulacji, o co chodzi? Mam brązowe plamienie, a tak zawsze mam przed @ i następuje skok? Poza tym moja szyjka jest nisko, zaraz po włożeniu palca wyczuwalna Nic już z tego nie rozumiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka2712 wrote:Super Martaaa:) wazne ze beta super przyrasta, wiec tak jak Fiona mowi z tarczyca tez sobie poradzicie!!!
Ja dalej bez tej malpy. Dzis kupie test i zobaczymy jak nic... To czekam na @.
Jak dla mnie u Ciebie test bedzie to tylko proforma.... testuj!!!anka2712 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurde, a juz sie cieszylam wczorajsza temperatura - ze byla wyzsza, a dzisiaj znowu niska. Mierzona godzine wczesniej niż zwykle, bo musialam wczesnie wstac, wiec zaznaczylam zaburzona, ale tak mysl,ze jakby byl konkretny skok, to byloby to widac nawet na takie jgodzine nizej.
To, ze nie bylo teraz szansy na zajscie, to jedna rzecz, ale druga taka,ze jeslo nie bylo teraz owu - a na 99% nie bylo, to znaczy, ze metformina nie działa póki co (wiem, wiem, pewnie potrzebuje wiecej czasu). -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny