Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marta1987 wrote:Ciri testy z allegro sa beznadziejne....ja na aptecznym mialam kreske a na tamtym nie....
Ja troche podlamana po wizycie u endokrynologa bo wyszlo ze mam chorobe Hashimoto
Ale zaszlas w ciaze pomimo tej choroby Bedzie dobrze Kochana![/url] -
Witajcie kobietki! miło do Was dołączyć. Moje pytanie, jestem w 39 cyklu, ogólnie mam bardzo nieregularne cykle bo raz w 25,27,28 a raz nawet 35-40. Jakiś czas brałam luteinę (ok. 2 cykle tylko) na wyregulowanie cyklu, ale z racji że trafiłam do szpitala na badania (nie ginekologiczne) to musiałam odstawić i do tej pory nie biorę bo tak kazała mi gin. Staramy się z mężem o dzidziusia od roku. Ze względu na nieregularne cykle nie wiem kiedy nastąpi konkretnie owulacja. Ale teraz jestem w 39dc i brak okresu a testuje juz od tygodnia i testy negatywne i to o czułości 10Uml. A od tygodnia mam takie objawy jak na okres, wczoraj mnie mocno zabolał jajnik prawy że myślałam że zaraz właśnie dostanę okresu pierwszy raz imałam taki mocny ból dopiero gdy wzięłam nospe to minęło po jakimś czasie. piersi mnie bolą z rana a pozniej juz mniej. Skoro testy negatywne to co robić dalej ? Nie umiem tak czekać w niepewności na @ bo szczerze to nie chce żeby przyszedł Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
-
nick nieaktualnymarta ja też mam hashimoto i dwójkę dzieciaków gdzie UWAGA w ciążach miałam nie leczoną leczę się dopiero od 2 lat.
a ja dziś zaczęłam plamić na brązowo, u mnie standard, jak sobie w sobote po becie powiedziałam, że nie będę się już niczym martwić tak życie szybko sprowadza mnie na ziemie.. po 17 jade do mojej gin, może mnie przyjmie, albo chociaż niech daje recepte na luteine czy duphaston żebym mogła przebiimbać do wizyty za tydzień -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:zapowiedzialam sobie ze bede czekac do 16-18 wyzszej temperatury wiec nie zamierzam
też mam taki zamiar:) niby 30zł to nie dużo by zbadać ale co ma być to będzie:), moja szyjka rano była nisko, teraz znów wyżej, ale mam brązowy śluz na szyjce więc raczej stawiam na @, choć temperatura mnie myli bo dziś poszła do góry i w sumie wykres wygląda ciążowo a testy negatywne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny