Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Gumisia gratulacje:) ja bylam u gina i nic nie widac na usg...wiem ze za wczesnie ale jakos mi smutno...poczulam sie tak jakby mi powiedzial kobieto za wczesnie nie nakrecaj sie bo to jeszcze nie ciaza jak nie widac na usg, zjebal mnie ze robilam bete i mam wiecej nie robic i sie nie nakrecac...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siostra wysłała do mnie testy z allegro, które nie wykorzystała, więc mam ich w sumie 15, sama z nich korzystam....i nie wytrzymałam i zrobiłam test, dalej negatywny, codziennie od 11dpo robiłam testy i każdy był negatywny, więc naprawdę nie wiem czemu nie mam @;( czemu ten cykl jest taki poryty, mam wysokie temperatury, faza lutealna ma juz 14 dni a zawsze miała 11dni... to jest wszystko chore, jeśli mam dostać @ to niech już przyjdzie bo nie mam już siły!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:Dziewczyny siostra wysłała do mnie testy z allegro, które nie wykorzystała, więc mam ich w sumie 15, sama z nich korzystam....i nie wytrzymałam i zrobiłam test, dalej negatywny, codziennie od 11dpo robiłam testy i każdy był negatywny, więc naprawdę nie wiem czemu nie mam @;( czemu ten cykl jest taki poryty, mam wysokie temperatury, faza lutealna ma juz 14 dni a zawsze miała 11dni... to jest wszystko chore, jeśli mam dostać @ to niech już przyjdzie bo nie mam już siły!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Mkl, zobacz moj wykres. 14 dni fl to odpowiedni czas:) przyjdzie @, spokojnie:)
Ja o 20 bede sie badac i mam nadzieje, ze babka da mi cos na wywolanie. Bo ze tam malutki ninja siedzi juz nie wierze
wiem, że 14dpo fazy lutealnej to normalne, ale ja zawsze miałam 11dni a z tego co wiem faza lutealna jest stała, co najzwyżej +-1 dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2015, 18:25
-
nick nieaktualny