Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uch, a ja jakoś się mocno wyluzowałam. Moze dlatego,ze potencjalnie jest ten skok, ale zupelnie inaczej niz w zeszlym cyklu to traktuje. Choc pewnie dlatego, ze za dwa tygodnie jest slub, wiec tym sie zajmuje, dostalam prace, wiec powodow do radosci mnostwo.
Wlasnie wrocilismy z gigantycznych zakupow, Wole nie wiedziec, ile wydalismy, ale mam dwie pary nowych butów (jedne na zmiane na slub, wiec usprawiedliwione ;p), więc humor wyśmienity -
Cześć dziewczyny w tym miesiacu mija nasz 12 cykl staran. Leczę sie na niedoczynność tarczycy oraz hiperprolaktynemie. Z badań ktore wykonalam parę tygodni temu wynikalo że wszystko sie unormowalo, ale... od 7 dni spoznia mi sie okres! Od pół roku, od kiedy zaczelam lecznie moje cykle trwaly 34 dni. Dodam,że w terminie spodziewanej miesiaczki mialam objawy jej nadejscia - burczenie w brzuchu i bol w krzyzach.Oczywiscie zrobilam testy - pierszy 2 dni po dacie @, drugi dzisiaj -7 dni po dacie@. Oba negatywne. Nie wiem o co chodzi. Mam cichą nadzieję że to jednak fasolka a nie rozregulowane hormony!:)Miała może, któraś z Was podobnie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
u mnie dalej nic nie wiadomo, na szyjce trochę śluzu brązowego więc raczej idzie @. nawet jeśli owulkę miałam później, dzień-2 dni później to jutro jest 14 dzień po owulacji, więc moja faza lutealna i tak jest dłuższa niż w poprzednich cyklach:/
co dziwne...boli mnie jedna pierś -
nick nieaktualnyA ja nic, nic i wielkie nic. Podbrzusze mnie pobolewa, śluz jest lepki i biały, nawet sporo. Szyjka wysoko i miękka. I nie wiem czemu ale mam przekonanie ze to TEN cykl, mimo że staram się patrzeć realnie na to i pewnie sie nie uda.
Piersi mnie zaczęły boleć, choć trudno to nazwać bólem bo są po prostu "dziwne". Mam wrażenie że jak się poruszam to odczuwam dyskomfort i non stop przeraźliwie mi zimno. -
Niunqa wrote:A ja nic, nic i wielkie nic. Podbrzusze mnie pobolewa, śluz jest lepki i biały, nawet sporo. Szyjka wysoko i miękka. I nie wiem czemu ale mam przekonanie ze to TEN cykl, mimo że staram się patrzeć realnie na to i pewnie sie nie uda.
Piersi mnie zaczęły boleć, choć trudno to nazwać bólem bo są po prostu "dziwne". Mam wrażenie że jak się poruszam to odczuwam dyskomfort i non stop przeraźliwie mi zimno. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny