Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
KASIAG24 wrote:miśka zalosne to jest to co piszesz, bo zaklucasz nam spokoj na forum w tym momencie.
Duzo nowych dziewczyn do Nas dolaczylo, ktore sa z nami do chwili obecnej pisza z nami i nie maja zadnych"ale", a ze my sie znamy od kilku watkow i jestesmy bardziej aktywne niz inne uczestniczki forum to jaki masz z tym problem? normalne jest to, ze sa osoby bardziej i mniej aktywne, nie oznacza to jednak, ze te mniej sa zbywane lub ignorowane . ladne zdjecie
Widać, że inteligencją nie grzeszysz raczej "zakłucasz" a to dobre
Napisałam dwa razy i dwa razy zostałam po prostu zignorowana, także nie pisz mi tu takich bzdur, bo już widzę na jakim poziomie można z Tobą popisać... heh
Spoko ewakuuje się stąd, nie trzeba nowego wątku zakładać i zaśmiecać poczytajcie sobie dla przykładu i małej szkoły dla Was, że na innych wątkach dziewczyny są bardzo miłe i chętnie przyjmują "nowe" -
miśka905 wrote:Widać, że inteligencją nie grzeszysz raczej "zakłucasz" a to dobre
Napisałam dwa razy i dwa razy zostałam po prostu zignorowana, także nie pisz mi tu takich bzdur, bo już widzę na jakim poziomie można z Tobą popisać... heh
Spoko ewakuuje się stąd, nie trzeba nowego wątku zakładać i zaśmiecać poczytajcie sobie dla przykładu i małej szkoły dla Was, że na innych wątkach dziewczyny są bardzo miłe i chętnie przyjmują "nowe"
Oj skończ już dziewczyno.
To jest forum,tutaj każdy może napisać co chce, ale też nie każdy post musi zostać odczytany lub skomentowany!
Nikt nikomu nie będzie kazał zainteresować się każdym jednym postem na wątku, wiele dziewczyn nie dostawało odpowiedzi na swoje posty, a jakoś się nie burzą.Skoro nie dostałaś odpowiedzi, to widać dziewczyny nie miały co Ci odpisać.
Wyluzuj.Karaluch, KASIAG24, marta1987, alicjaaaa lubią tę wiadomość
-
miśka905 wrote:Widać, że inteligencją nie grzeszysz raczej "zakłucasz" a to dobre
Spoko ewakuuje się stąd, nie trzeba nowego wątku zakładać i zaśmiecać poczytajcie sobie dla przykładu i małej szkoły dla Was, że na innych wątkach dziewczyny są bardzo miłe i chętnie przyjmują "nowe"
Wybacz, ale musiałam zniżyc się troche aby dorównac Twojej inteligencji
Ciebie zapewne w kazdym watku witaja z owartymi rekoma
Daremna dyskusja -
Zuz_anna wrote:Oj skończ już dziewczyno.
To jest forum,tutaj każdy może napisać co chce, ale też nie każdy post musi zostać odczytany lub skomentowany!
Nikt nikomu nie będzie kazał zainteresować się każdym jednym postem na wątku, wiele dziewczyn nie dostawało odpowiedzi na swoje posty, a jakoś się nie burzą.Skoro nie dostałaś odpowiedzi, to widać dziewczyny nie miały co Ci odpisać.
Wyluzuj.
Dokładnie, to jest forum każdy może napisać co chce. A ja mogę wyrazić swoje zdanie co o tym wątku myślę, więc to raczej Ty się burzysz (widać). Napisałam wcześniej w sposób delikatny nikogo nie obrażając i widać nastąpiło oburzenie z Waszej strony.
Więc... "wyluzuj"
-
nick nieaktualny
-
Byłam na wizycie teraz w poniedziałek ale to był 4t1d i nic nie było jeszcze widać więc wróciłam do domu i płacz chociaż wiedziałam, że jest za wcześnie, ale miałam bóle brzucha jak na @ więc wolałam się skonsultować. Teraz wizytę mam na 1 czerwca ale nie wiem czy nie przełożyć tydzień później to może już będzie serduszko...
Cały czas chodzę zestresowana czy wszytsko jest ok.... -
MArta ja bole brzucha mam dopiero teraz od jakiegos czasu dobrze, ze dzisiaj mam wizyte bo sie stresuje a mam jakies czarne mysli, naczytalam sie na forum i swiruje... no u mnie serduszko bylo w 6 tc to u Ciebie moze i tego 1 bedzie juz widac chociaz pewniejksze byloby tydzien pozniej... najgorsze jest to czekanie...