Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nie mam pojęcia Kochana poczytaj w necie przykro mi ale nie stresuj sie mocno bo to nie pomaga w kolejnych działaniach , moze faze lutealna masz taka sama tylko pierwsza faza sie skróciła i miałas wczesniej owulacje raczej taka teorie bym obstawiała,chyba w tym wątku zostałysmy juz we dwie
-
nick nieaktualny
-
Kinga007 ja biorę femibion natal 1 i magnez b6, do owulacji brałam wiesiołek + omega 3. To był mój drugi cykl z ziołami ojca G.Sroki na I i II fazę cyklu . Mężowi na początku dawałam salfazin, kwas foliowy, magnez. Jednak od 2 cykli zmieniłam jego zestaw na: cynk, selen, kwas foliowy, witamina A+E, koenzym Q10, magnez B6, witamina C.
Ja odstawiłam zioła na II fazę (chociaż są na polepszenie prod. progesteronu), ale zapytam najpierw lekarza, wolę nie kombinować, chociaż nigdzie nie znalazłam info, kiedy je odstawić
mallinka ja miałam testować jutro lub w dzień mamy, ale nie wytrzymałam i już ujrzałam swoje II wczoraj . Jutro beta. Życzę powodzenia wszystkim, które będą niebawem testowaćmallinka lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:Kinga007 ja biorę femibion natal 1 i magnez b6, do owulacji brałam wiesiołek + omega 3. To był mój drugi cykl z ziołami ojca G.Sroki na I i II fazę cyklu . Mężowi na początku dawałam salfazin, kwas foliowy, magnez. Jednak od 2 cykli zmieniłam jego zestaw na: cynk, selen, kwas foliowy, witamina A+E, koenzym Q10, magnez B6, witamina C.
Ja odstawiłam zioła na II fazę (chociaż są na polepszenie prod. progesteronu), ale zapytam najpierw lekarza, wolę nie kombinować, chociaż nigdzie nie znalazłam info, kiedy je odstawić
mallinka ja miałam testować jutro lub w dzień mamy, ale nie wytrzymałam i już ujrzałam swoje II wczoraj . Jutro beta. Życzę powodzenia wszystkim, które będą niebawem testować
mój mąż przez 3 miesiące brał salfazin i androvid może to podzialalo no i miałam badanie HSG -
nick nieaktualnykofeinka wrote:
Niestety nie umiem interpretować jeszcze wykresów, dopiero zaczynam Trzymam mooocno kciuki, uda Ci się zobaczysz!
Iriss wrote:Kinga007 ja biorę femibion natal 1 i magnez b6, do owulacji brałam wiesiołek + omega 3. To był mój drugi cykl z ziołami ojca G.Sroki na I i II fazę cyklu . Mężowi na początku dawałam salfazin, kwas foliowy, magnez. Jednak od 2 cykli zmieniłam jego zestaw na: cynk, selen, kwas foliowy, witamina A+E, koenzym Q10, magnez B6, witamina C.
mallinka ja miałam testować jutro lub w dzień mamy, ale nie wytrzymałam i już ujrzałam swoje II wczoraj . Jutro beta. Życzę powodzenia wszystkim, które będą niebawem testować
Ja dziś jestem strasznie podłamana, większość dnia spędziłam w łóżku z bólem głowy i brzucha... Wiem, że to głupie, niektóre tutaj starają się latami, ale ja mam teraz na karku pracę i głupia myślałam że szybko damy radę, a tu w praniu wychodzi wysokie tsh i mam nadzieję że już nic nie wyjdzie...
-
nick nieaktualnyKinga, nic się nie martw - ja mam Hasimoto i lekami bardzo szybko zbiłam TSH.
Kofeinka, trochę ci spadła tempka ale trzymam kciuki, żeby odbiła
Ja będę teścić około 23.06.
Dziś robię badania.
Karaluch gratki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 10:47
kofeinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Oficjalnie moje majowe oczekiwanie na testowanie dobiegło końca z szczęśliwym finałem . 13dpo beta 116,700 . Przesyłam wiruski i życzę powodzenia wszystkim tym, które będą jeszcze w maju testować
Gratuluję pięknie!!!!
Spokojnej i nudnej ciąży Ci życzę
Bardzo się cieszę Twoim szczęściem
U mnie wczoraj upadek, dziś lekki wzlot...
Sama już nie wiem co mam myśleć o tym, dziś mój 12dpo
Od wczoraj strasznie bolą mnie plecy i żebra aż ruszać się prawie nie mogę
I do tego ten trądzik miałam ostatnio taki chyba z 15 lat temu
-
Trzymam kciuki, żeby było dobrze . Ja sobie nie żałowałam i zaczęłam sikać na test już 11dpo ale miałam kilka testów zamówionych wcześniej, i czułam że trzeba wykorzystać wszystkie .
No ja teraz wiem, że wszystko jest i będzie dobrze, nie może być inaczej . Nie wracam wstecz . Progesteron 37,06 więc to mnie bardzo cieszy .
Dokuczają mi trochę te zawroty głowy i zmęczenie, zasypiam na siedząco . No i lekko mnie mdli jak jestem głodna.
Kofeinko, ja do ostatniego dnia jak badałam szyjkę to była ona wysoko i zamknięta, śluz cały czas biały i kremowy i uczucie że ciągle jest mi mokro .
Więcej objawów nie opisuję, bo wiadomo jaka siła sugestii -
Iriss wrote:Trzymam kciuki, żeby było dobrze . Ja sobie nie żałowałam i zaczęłam sikać na test już 11dpo ale miałam kilka testów zamówionych wcześniej, i czułam że trzeba wykorzystać wszystkie .
No ja teraz wiem, że wszystko jest i będzie dobrze, nie może być inaczej . Nie wracam wstecz . Progesteron 37,06 więc to mnie bardzo cieszy .
Dokuczają mi trochę te zawroty głowy i zmęczenie, zasypiam na siedząco . No i lekko mnie mdli jak jestem głodna.
Kofeinko, ja do ostatniego dnia jak badałam szyjkę to była ona wysoko i zamknięta, śluz cały czas biały i kremowy i uczucie że ciągle jest mi mokro .
Więcej objawów nie opisuję, bo wiadomo jaka siła sugestii
Też mam uczucie ciągłej wilgoci, a wczoraj to nawet kilka razy pobiegłąm do toalety zobaczyć czy @ nie przyszła bo uczucie jakieś takie dziwne było przez tą wilgoć
-
nick nieaktualnyja nowa1987 wrote:hej a ja dzis testowalam po 12 dniach od owu i niestety negatywny a mialam cicha nadzieje ze w dniu matki zobacze choc cien cienia no nic @ pewno jutro przyjdzie modle sie zeby jednak wcale nie przyszla;)powodzenia dla wszystkich dziewczyn !
Kofeinka, testowałaś już?