X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha az do takich rzeczy sie posuwasz? Bierzesz go na uwodzicielke?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, wy sie staracie, seksa planujecie a po mnie walec przejechal. Po cyckach podwójnie:/ Okres bedzie szybciej bo rozmach mojego pmsu osiągnął poziom hard.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj jednak moze nie ;) pamietaj ze wszystkie objawy ciazy sa podobne do okresu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na objawy ciąży to jest dużo za wcześnie. Nie z takim nasileniem;]

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Blahaha az do takich rzeczy sie posuwasz? Bierzesz go na uwodzicielke?

Raz na jakiś czas można....trochę odmiany :)

Morella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrecz trzeba ;D ja swojemu tez musze tak zrobic. Ale tez musze w cos zainwestowac bo duzo przytyl i mam takie ladne nie noszone ale sie nie zmieszcze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie takie fatałaszki są tylko na pokazanie. Wbijam się w jakieś haleczki, sznureczki itp, wpadam do sypialni żeby zrobić "tadaaaam", no i jest szok, niedowierzanie, błysk w oku, (szczególnie tym trzecim) i bum, jestem goła. Bo ponoć skóra naturalna jest najlepsza;]

A dziś jeśli zrobi jakieś podchody to niech mi wpierw załatwi ochraniacze na cycki.

marta1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja lubie seks. Takich ciuszkach i poza majteczkami nie daje sie rozebrac z nich ;p a czasem paseczek w bok i majteczki dalej na dupci ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Kurde, wy sie staracie, seksa planujecie a po mnie walec przejechal. Po cyckach podwójnie:/ Okres bedzie szybciej bo rozmach mojego pmsu osiągnął poziom hard.
    Taki mocny PMS to raczej objawy ciąży! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, że to cale robienie dzieci jest przyjemne:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Taki mocny PMS to raczej objawy ciąży! :D

No fajnie by było, ale to za wcześnie na takie objawy. Jeśli cokolwiek tam się mości to chyba dziś dopiero zagnieżdżenie by było, bo spadek temperatury.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na pewno już po owu. :) Pojawiło się dużo gęstego białego kremowego śluzu. Piersi zaczęły boleć. Test wieczorny negatywny. :) To teraz czekanie... Niech ten czas szybciej mija! ;)
    Ciri to mamy termin na 22 stycznia nie? ;)
    Morella przypominam ci że moje objawy ciąży to właśnie mocny ból piersi, do tego był ból podbrzusza silny a więc taki nasilony PMS. ;)
    Marta trzymam kciuki za owocny wieczór! ;)

Morella lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie od zagnieżdżenia miałam objawy. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja bedac w Gdyni w kibelku sprawdzalam szyjke w miare wysoko i mleczny sluz. Wczoraj byl wodnisty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pożyjemy - zobaczymy. Nie napalam się :)
    Ide macnąć szyjkę.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja się powoli zamyka. :) Powiedziałam mężowi że jestem w ciąży i potwierdził hahahah. ;) Pozytywne myślenie! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyy, jest wysoko, ale nie jest na pewno tak zamknięta jak wczoraj. Także tego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to nie wiem nigdy czy otwarta czy zamknieta ;p i mam nadzieje ze wczorajszy seksik dokonal malego cudu ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokonał:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam nadzieje mam nadzieje. Ze akurat mu sie udalo ;D i bedzie maly dzizius.

‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ