Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cholerka no. Przykro mi. Może to spadek przed owu dopiero? Głowa do góry Kochana. Męcz męża co 2 dzień to na pewno nie przegapisz, a może jednak była...
U mnie dziś 0,1 więcej na termometrze. Więc u mnie chyba była, ale pewności też mieć nie mogę bo ten skok to jakiś taki malusi. Od dzisiaj Duphaston. Trochę się martwię bo bardzo boli mnie gardło, czy taka infekcja może przyczynić się do tego że zapłodnienia/zagnieżdżenia nie będzie? -
nick nieaktualnyTylko jesli bedziesz miala goraczke. I to utrzymujaca sie w terminie zagniezdzenia... noo u Ciebie na pewno byla. Byl skok temperatury teraz powolutki pnie sie wyzej. Ty masz taki termometr z jednym miejscem po przecinku czy dwoma? Bo jak z jednym to nie zobaczysz czy skok byl 0,7 czy o 1,5 stopnia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW tamtym cyklu tez cos takiego mi sie pojawilo ale pojedyncze. I sie wchlonelo po okresie juz tego nie mialam... ginekolog nie zauwazyl jakis nieprawidlowosci. Wiec mam nadzieje ze to tez sie wchlonie. Podobno cos takiego sie czasem pojawia. Wiesz od niedawni badam sobie szyjke moze jeszcze sie nie przyzwyczila do smyrania. Lapki zawsze myje przed i na razie nie ma objawow infekcji. Moze to wina tego ze wczoraj po seksie juz tak zostalam jak lezalam nie bylam w lazience i w sumie resztki zostaly we mnie przez cala noc.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny