X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam jestem bardzo spokojna. Pogodziłam się z nadejściem @.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żadnych @!!! Zielony ma być maj! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a moze u mnie ten wyjazd cos zmienil? W sumie 10 godzin w samochodzie... test mega negatyw.nawet cienia dzis nie bylo ktory byl wczoraj wieczorem

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie jeszcze z 5 dni do testowania. W nocy cycki nie bolały, spałam normalnie. Teraz znów zaczynam czuć, ale nie jest to tak silne jak wczoraj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, do 20 dc gwałć faceta:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie wkurzam jestem zla jak nie wiem co... kurde nooo... szczerze juz mi sie nie chce starac....

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri, do 20 dc gwałć faceta:D
    Szczerze nie chce mi sie... jeszcze wczoraj sie dowiedzialam ze na 100
    100% byla mojego Grzeska bedzie na tym pieprzonym weselu... a taka mialam nadzieje ze albo jej jednak nie zaprosili albo nie pojedzie bo to daleko... kurwa... wrrrr ale mega zly dzien...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie życie;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jak bede miala okres tego dnia moge ja zagryzc.... aaaaa

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będziesz miała okresu, tylko ogłosisz jej radosną nowinę! :D Lecę do pracy. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz w pracy...
    Juz chyba kolejnego testu nie bede robila...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dlaczego nie? jak masz to zrób. Przynajmniej będziesz wiedziała na 100% i będziesz miała świadomość, że robiłaś wszystko co należało zrobić lub dopiero będziesz robić co należy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teaz nie sikalam przed dwie godziny i nie piam nnie od wczoraj wiec jak mialabybyc pozytywna to by byla. Niw lubie w pracy robic tych testow a wydaje mi sie ze u mnie to znow moga byc takiw cyrki jak w ostatnim cyklu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadałam z koleżanką. Ona jak odstawiła tablety to "czyściła" się kilka miesięcy zanim zaszła. Jakoś w marcu odstawiła, poważne starania zaczęli w październiku a w grudniu zaszła, z pomocą lekką bo miała bezowulacyjne cykle.
    Może Ty też Ciri jeszcze się oczyszczasz?
    Nie wiem jak tablety wpływają na organizm i jak długo trwa detox, nigdy nie brałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobno poerwsze cykle po odstawieniu sa najbardziej plodne i czasem na pco zapisuja. Mnie lekarz powiedzial ze moge od razu sie starac o dziecko. Wsrod znoajomych wszyskie dziewczyny zachodzily max 3 miesiace od odstawienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam kilka przypadkow juz w pierwszym cyklu ze ciaza byla...

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O porada dnia od owu. Ktora to w ustach merzy temperature?

Porada dnia
    Temperatura mierzona w pochwie jest zazwyczaj bardziej stabilna niż ta mierzona w ustach. Jeśli zatem mierzysz temperaturę oralnie i obserwujesz u siebie duże wahania temperatur, od przyszłego cyklu spróbuj dokonywać pomiaru waginalnie. Nigdy nie zmieniaj miejsca pomiaru w trakcie trwania cyklu, ponieważ temperatura bazowa w tych dwóch miejscach jest różna (w pochwie jest zazwyczaj wyższa niż w ustach)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszym dniu mierzenia porównałam sobie temperaturę w ustach i na dole. W ustach była skandalicznie niska więc stwierdziłam, że jednak pochwowo będę mierzyć.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od samego poczatku w pochwie mierzylam bo tam mi sie wydawala najdokladniejsza. Skoro tak naprawde sprawdzamy przekrwienie pochwy no to chyba jasne ze tam bedzie najcieplej ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 kwietnia 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze morella patrze tak na ten twoj wykres i w sumie Ty tez mialas najpierw skok potem spadek i potem znow skok temperatur...

‹‹ 35 36 37 38 39 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ