Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZobaczymy jak będzie jutro. Może temperatura odbije i będzie już tak do II kresek. A może <mówię o sobie> zrobi się jeszcze niższa i będzie truskawkowy tydzień.
Lecę na ostatnie zakupy i rozpoczynam pakowanie. Wszak jutro wracam do kraju, gdzie widziano Bociany;]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella zreszta chyba na @ jeszcze za wczesnie. A ty skoro mierzysz zwyklym termometrem temperature nie wiesz czy po wczorajszym zagniezdzeniu nie bylo skoku temperatury zreszta widzialam wykresy gdzie spadala temperatura tak az do dnia spodziewanej a zielono bylo
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Kurcze morella patrze tak na ten twoj wykres i w sumie Ty tez mialas najpierw skok potem spadek i potem znow skok temperatur...
Miałam. I to mnie wprowadziło w lekka konsternację bo nie mam już pewności, kiedy ta owulacja była. No i czy w ogóle była, bo jajniki bolały tak od około 10dc i szczerze mówiąc wciąż lekko je czuję. Tylko teraz czuję je inaczej, bardziej czuję kłucie obok jajników, w stronę macicy. I dziś doszło jakby smyranie w macicy:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZdjęłam stanik i będę chodzić w obcisłej bokserce.
Stanik mnie uwiera;/
Ale dziś piękny dzień, może nie jest super ciepło, ale słoneczko ślicznie świeci, zero wiatru...no pogoda super. Oczywiście na mieście mijały mnie same ciążowe brzuchy albo mamusie z wózeczkami.
Odsłaniam firankę, żeby wpadło słoneczko do salonu i co widzę? w bloku naprzeciwko mojego, w oknie stoi dziewczyna z wieeeelkim brzuszkiem. Fak, wszędzie ciąża. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze i to jest najgorsze b jakbym juz miala ta owulacje bym spokojnie sobie czekala czy nedzie okres czy nie a tak. Musze jeszcze stawac na glowie zeby moj G mial ochote na seks ktorys dzien z rzedu... a sama nie wiem kiedy i czy owulacja przyjdzie. Czy ten miesiac i tak nie jest na strate...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny