Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Toż to Ty jeszcze młodzież jesteś
No ale w idealnym wieku na starania o bobasa:D
Mi to już się trochę dupa pali bo za rok zmiana kodu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem już Poleciałam jeszcze na zakupy obiadowe. Dziś makaron z pieczarkami, warzywami i salami:D
E tam, dziś już mniej bolą więc to pewnie taki jednorazowy wyskok. Co prawda nie założyłam już stanika ale w drugiej połowie cyklu zawsze mam większe i cięższe cycki...a wierzcie mi, mam wielki biust. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo wlasnie, najmocniejsza byla wczoraj wieczorem, moze byla by troszke mocniejsza, w dzien jakbym zrobila albo wieczorem jakbym przez cala podroz totalnie nic nie wypila, A ja jechalam wczoraj 5 godzin i przez ten czas nie pilam i nie siusialam, potem sie wysiusialam niestety testu przy sobie nie mialam i potem wypilam 0,5 napoju ale siusialam znow dopiero po 5 godzinach, wiec jest szansa ze ktorys z nich bylby pozytywny, jesli ten pik u mnie jest krotki.. Ale najmocniejsza jest wczorajsza wieczorna co oznacza ze wtedy by sie zgadzalo, dzis spadek temperatury i owulacja, a jutro bedzie skok... W ten sposob byloby spoko
-
nick nieaktualny
-
Czesc diewczyny jestem tu nowa, sledze forum juz od jakiegos czasu przepraszam za pisownie ale korzystam z any urzadzen bez polskich znakow, to jest nasz drugi cykl staran I mam nadzieje ze owocny dzisiaj jest moj 14 dzien cyklu... Nie wiem czy mialam owu bo mam problem z mierzeniem temp. o tej samej porze
-
nick nieaktualnyalicjaaaa wrote:Zaspamuje trochę, ale powiedzcie mi proszę jak Wy to widzicie?
http://zapodaj.net/b805fdadf498a.jpg.html
PS. nie wiem jak Ciri udało się wstawić zdjęcie. Jeszcze nie odkryłam
http://pl.tinypic.com/ A przez ta stone wrzucam on daje link ktory jak wrzcisz zdjecie jest od razu widoczne.
Dla mnie najlepszy test byl 13dc.
Ale tez nie taka sama -
nick nieaktualnymoniqe wrote:Czesc diewczyny jestem tu nowa, sledze forum juz od jakiegos czasu przepraszam za pisownie ale korzystam z any urzadzen bez polskich znakow, to jest nasz drugi cykl staran I mam nadzieje ze owocny dzisiaj jest moj 14 dzien cyklu... Nie wiem czy mialam owu bo mam problem z mierzeniem temp. o tej samej porze
To witamy wsrod nas Troche wariatek ale trzeba sie przyzwyczaic -
ciri mam dokladnie take jak ty dzis sluz kremowy szyjka wysoko ale jakby zamknieta testy owu pokazywaly mi wczoraj I przedwczoraj( najsilniejsze zabarwienie) take kreski jak u ciebie wczoraj moze troche ciemniejsze czyli teoretycznie negatywny ale kolor byl bardzo zblizony do pozytywu dodam ze robilam testy codziennie po 23