Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoo lasnie tak mam w okresach owulacji! Napad milosci i imprezowanie i nic mi nie jest wstanie popsuc humoru. Ciesze sie bo w pracy nie jestem i jade nad morze ;p co tam ze na jakies pol godziny i znow 4 godziny do wawy ale beztroski nastroj mam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa raczej nie zdecyduję się na pracę jeśli byłabym w ciąży. Nie jest jakoś ciężko czy coś, ale jednak duża odpowiedzialność, a przez to stres, nerwy...nie chcę narażać malucha na takie sensacje. A skoro mogłabym pozwolić sobie na spędzenie ciąży w domu to pewnie skorzystam.
Przygotowywałabym wyprawkę Uwielbiam szyć, haftować...marta1987 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My działamy od początku roku, udało się nam w drugim podejściu, ale niestety ciąża się nie utrzymała (poronienie samoistne 5t i 5d, bardzo niski progesteron). Jednak ja jestem wojownikiem i się nie poddajemy
To mój pierwszy cykl z ziołami ojca sroki na I i II fazę no i luteinką.
Jadę właśnie na zakupy, ale czuję się jakby mnie ktoś przez wyżymarkę przemielił i jakoś mnie mdli..., ale nie traktuję tego jako objawy, bo jeszcze mój organizm zbzikuje ;P. Jednak mam wiele takich objawów jak w cyklu kiedy zaskoczyło, ale pożyjemy, zobaczymy byle nie sfiksować do czasu testowania