X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie będę piła, będę miała wyrzuty sumienia.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro tak mowisz... ja mam teraz panienski w sobote i w sumie bym sie napila ale raczej nie bede pic skoro panna mloda nie bedzie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! jednak wracamy w czwarteczek:D No już mi lepiej:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo a ja widzialam bociany i mam mega dobry humor wiec chyba hormony dzialaja ;D mam imprezowy nastroj

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Owulka byla owulka byla owulka byla!!!! Jupi jupi jupi kocham swojego G kocham kocham kocham lalalala

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Ciebie Ciri co tak wzięło? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooo, Ciri szalejesz:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo lasnie tak mam w okresach owulacji! Napad milosci i imprezowanie i nic mi nie jest wstanie popsuc humoru. Ciesze sie bo w pracy nie jestem i jade nad morze ;p co tam ze na jakies pol godziny i znow 4 godziny do wawy ale beztroski nastroj mam.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam się nudzę w pracy. Pogoda do dupy. Ehhh...

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dupa;( q jq licze na zielonego groszka ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w mieszkaniu. Cieszę się, ze niedługo wrócę do pracy...albo i nie wrócę i będę cieszyć się jeszcze bardziej:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo ja to sobie siedzenie na dupe podczas ciazy nie wyobrazam ale moze dlatego ze nie doswiadczylam mdlosci i tego wsystkiego. Pocieszam sie ze jezdze codziennie na rowerze do pracy wiec mnie ominie rzyganie w autobusie

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja raczej nie zdecyduję się na pracę jeśli byłabym w ciąży. Nie jest jakoś ciężko czy coś, ale jednak duża odpowiedzialność, a przez to stres, nerwy...nie chcę narażać malucha na takie sensacje. A skoro mogłabym pozwolić sobie na spędzenie ciąży w domu to pewnie skorzystam.

Przygotowywałabym wyprawkę:D Uwielbiam szyć, haftować...:D

marta1987 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez lubie takie rzeczy ale ja musze byc w srod ludzi miec co robic. Lubie byc sama. Max tydzien a tyle miesiecy w domu bym zwariowala. Ja poki bede mogla bede pracowac. A praca ciezka nie jest wiec spoko.

• Iriss Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, i ja chciałabym się przyłączyć do majowego testowania ;)
    Mam zamiar testować 3 lub 4 maja :)
    Dziś mam mega nerwa przeplatanego brakiem sił i strasznie bolą mnie piersi, ale może że to taki niespotykany u mnie pms ;)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Iriss! Który to cykl starań? Witaj w klubie poddenerwowanych. Ja dziś po ścianach prawie łażę

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczy wszystkie bedziemy mialy die krechy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mnie dziś nosi na piwo i kebab. Ubrałam się i idę na miasto żeby spełnić zachciankę. Wracam z butelką wody mineralnej i paczką pestek dyni:D

marta1987 lubi tę wiadomość

• Iriss Autorytet

Wysłany: 28 kwietnia 2015, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My działamy od początku roku, udało się nam w drugim podejściu, ale niestety ciąża się nie utrzymała (poronienie samoistne 5t i 5d, bardzo niski progesteron). Jednak ja jestem wojownikiem i się nie poddajemy ;)
    To mój pierwszy cykl z ziołami ojca sroki na I i II fazę no i luteinką.
    Jadę właśnie na zakupy, ale czuję się jakby mnie ktoś przez wyżymarkę przemielił i jakoś mnie mdli..., ale nie traktuję tego jako objawy, bo jeszcze mój organizm zbzikuje ;P. Jednak mam wiele takich objawów jak w cyklu kiedy zaskoczyło, ale pożyjemy, zobaczymy :) byle nie sfiksować do czasu testowania :D

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 30 31 32 33 34 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ