X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    O mamo, moja ciocia 10 lat sie starala za nim sie udalo... i to tez sie udalo jak wyjechala do cieplych krajow i pila duuuzo alkoholu :P czyli gdyby nie alkohol dziecka by nie bylo ;D

Chyba musze zaczac pic :P

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej wyjechac :P 10 dni urlopu i nagle dziecko i zaraz po porodzie drugie osoba ktora 10 lat nie mogla zajsc ;D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ale miałam dziś chandrę od rana, aż bym kogoś strzeliła, albo się rozpłakała dla odmiany... pewnie to przez spadek temp o całe 2 kreseczki hehe;)
    Za to teraz jestem pełna euforii i rozpiera mnie znakomity nastrój - niech żyją hormony! ;P
    P.S czuje jakieś kłucie co jakiś czas nisko pod pępkiem z lewej strony, w tym samym miejscu miałam wczoraj uczucie rozpierania hmmm może to już moja wyobraźnia. Jeszcze 3 dni i daję sika na patyka :P

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss... jestem dobrej mysli wczoraj plamieni dzis spadek to jutro skok i dwie kreseczki!! :D

• Iriss Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I miło by było ten skok jutro zobaczyć. Na razie już o tym nie rozmyślam :-P.. Idę piec chleb bananowy to się trochę zrelaksuję w kuchni:-). Wiecie co smażyłam dziś pieczarki i miałam wrażenie, że śmierdzą amoniakiem normalnie jak farba do włosów...hmmm mam nadzieję że to żadne grzybki halucynki;-).

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha a moze lepiej grzybki halucynki :P Nawet jak nie skoczy temperarura a bedzie sie utrzymywac to dobrze :)

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,
    chce do was dołączyc, ja planuje testowanie 8maja wtedy pojde na bete, bo wiem ze ona najwczesniej wychodzi a 20zl to niewiele wiecej niz test z apteki

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati87 wrote:
    hej dziewczyny,
    chce do was dołączyc, ja planuje testowanie 8maja wtedy pojde na bete, bo wiem ze ona najwczesniej wychodzi a 20zl to niewiele wiecej niz test z apteki
    Gdzie Ty tak tanio Bete masz?

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczymy co z tego wyjdzie, bo bylam kilka lat na tabletkach, a wczesniej mialam okres nieregularny do 65dni, ale zazwyczaj okolo 33-37dni, staramy się z mężem codziennie i mam cichą nadzieje ze cos z tego bedzie

iv09df9hp0ju3od9.png

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mieszkam na lubelszczyznie i w luxmedzie robie bete

iv09df9hp0ju3od9.png

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u ciebie ile beta kosztuje?

iv09df9hp0ju3od9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm w Wawie w luxmedzie drozej. No ja tez jestem po tabletkach 4 cykl i na razie najdluzszy mialam 38 dni...

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22
    a ty o pierwsze dziecko się starasz?

iv09df9hp0ju3od9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak.

• pati87 Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja o 2, mam corcie prawie 9letnią, zyczę szybkiego zafasolkowania nam wszystkim !!!

iv09df9hp0ju3od9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziekuje :)

• Iriss Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do ceny testów, ja się zaopatrzyłam w internetowej aptece, i tak test który w aptece stacjonarnej kupowałam za 9,80zł, tak w internetowej jest za 2,59zł :O. Żadnej różnicy nie ma, porównywałam. Ponieważ i tak kupowałam witaminki, to od razu kupiłam testy ;P.
    U mnie beta 21zł. Robię i tak, aby mieć pewność co do odstawieniu progesteronu, a test no cóż, pewnie kręci mnie ten dreszczyk emocji przy testowaniu ha ha ;)

O tak, zieloności dla nas wszystkich :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noo ja ostatniu kupilam dwa testy w aptece i zaplacilam 10zl. jeden nadal jeszcze mam :P ale ja nie testuje, ja czekam czy przyjdzie @ a ze nie wiem kiedy u mnie moze byc bo jeszcze owulacji nie odnotowalam (testy owu negatywne, sluzu plodnego juz teraz brak, a lewy jajnik mnie dzis strasznie napierdzila, mimo ze do tej pory caly czas bolal mnie prawy o.O) i od owulacji poczekam kolo 18dni wyzszej temperatury i potem bede testowac

• Iriss Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie luteina, to pewnie też bym odczekała dłużej :)
    Jej jak mnie boli głowa :/. Stwierdzam, że jak w tym cyklu się nie uda, to się normalnie upiję! ha, bo alkoholu w ustach to chyba od nowego roku nie miałam ;), tak się zdrowo prowadzę - wszystko z myślą o fasolce.

h84fe6ydttjiala2.png
  • Iriss Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22, a śluz płodny ogólnie odnotowujesz? ja po wiesiołku i siemieniu lnianym widzę różnice, a teraz dodatkowo te zioła o. sroki na I i II fazę, to przyznam że śluz wręcz książkowy był! przejrzysty i rozciągliwy no cudny.

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ