Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ale miałam dziś chandrę od rana, aż bym kogoś strzeliła, albo się rozpłakała dla odmiany... pewnie to przez spadek temp o całe 2 kreseczki hehe;)
Za to teraz jestem pełna euforii i rozpiera mnie znakomity nastrój - niech żyją hormony! ;P
P.S czuje jakieś kłucie co jakiś czas nisko pod pępkiem z lewej strony, w tym samym miejscu miałam wczoraj uczucie rozpierania hmmm może to już moja wyobraźnia. Jeszcze 3 dni i daję sika na patyka -
nick nieaktualny
-
I miło by było ten skok jutro zobaczyć. Na razie już o tym nie rozmyślam .. Idę piec chleb bananowy to się trochę zrelaksuję w kuchni:-). Wiecie co smażyłam dziś pieczarki i miałam wrażenie, że śmierdzą amoniakiem normalnie jak farba do włosów...hmmm mam nadzieję że to żadne grzybki halucynki;-).
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny,
chce do was dołączyc, ja planuje testowanie 8maja wtedy pojde na bete, bo wiem ze ona najwczesniej wychodzi a 20zl to niewiele wiecej niz test z apteki -
nick nieaktualny
-
zobaczymy co z tego wyjdzie, bo bylam kilka lat na tabletkach, a wczesniej mialam okres nieregularny do 65dni, ale zazwyczaj okolo 33-37dni, staramy się z mężem codziennie i mam cichą nadzieje ze cos z tego bedzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co do ceny testów, ja się zaopatrzyłam w internetowej aptece, i tak test który w aptece stacjonarnej kupowałam za 9,80zł, tak w internetowej jest za 2,59zł . Żadnej różnicy nie ma, porównywałam. Ponieważ i tak kupowałam witaminki, to od razu kupiłam testy ;P.
U mnie beta 21zł. Robię i tak, aby mieć pewność co do odstawieniu progesteronu, a test no cóż, pewnie kręci mnie ten dreszczyk emocji przy testowaniu ha ha
O tak, zieloności dla nas wszystkich -
nick nieaktualnynoo ja ostatniu kupilam dwa testy w aptece i zaplacilam 10zl. jeden nadal jeszcze mam ale ja nie testuje, ja czekam czy przyjdzie @ a ze nie wiem kiedy u mnie moze byc bo jeszcze owulacji nie odnotowalam (testy owu negatywne, sluzu plodnego juz teraz brak, a lewy jajnik mnie dzis strasznie napierdzila, mimo ze do tej pory caly czas bolal mnie prawy ) i od owulacji poczekam kolo 18dni wyzszej temperatury i potem bede testowac
-
Gdyby nie luteina, to pewnie też bym odczekała dłużej
Jej jak mnie boli głowa . Stwierdzam, że jak w tym cyklu się nie uda, to się normalnie upiję! ha, bo alkoholu w ustach to chyba od nowego roku nie miałam , tak się zdrowo prowadzę - wszystko z myślą o fasolce.