X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja alkohol czasem ale to jest max jedno piwo. tak to nic wiecej nie pije i tez w miare zdrowo staram sie zyc ale bez przesady :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    ciri22, a śluz płodny ogólnie odnotowujesz? ja po wiesiołku i siemieniu lnianym widzę różnice, a teraz dodatkowo te zioła o. sroki na I i II fazę, to przyznam że śluz wręcz książkowy był! przejrzysty i rozciągliwy no cudny.
    to pierwszy cykl w ktorym tak wszystko sprawdzam i w tym nie odnotowalam jeszcze sluzu... ja nie wiem kiedys wiem ze mialam taki ksiazkowy a teraz to moze stres a moze nie wiem co...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kochane. Wybaczcie moją nieobecność. ;) Miałam mnóstwo spraw dzisiaj. Co tam u was? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj g chory ma goraczke a ja nie wiem co z owu u mnie... ;(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też chora. :( Owu była wtedy gdy u mnie. Koniec i kropka! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raczej nie... ;( dzis wczoraj i przedwczoraj mnie lekko pobolewal jajnik prawy a dzis jak walnal mnie bol z lewego to myslalam ze zwariuje. Zobaczymy jak to jutro bedzie z temperatura...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to może owu była dzisiaj albo będzie jutro. Na pewno będzie albo już była. :) Zielony maj! Pamiętaj! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Testy bardziej negatywne. Wiec raczej nie. Zobaczymy temperature jutro.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 30 kwietnia 2015, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc czekamy. ;) Spokojnie Kochana. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i dupa..... ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak myslicie jesli w nocy sie wiele razy budzilam (tak naprawde G mnie budzil) nie wstawalam z lozka i zaraz szlak dalej spac to temperature zaznaczyc do ignorowania czy nie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zastanawiam sie czy tez zaznaczyc ta temperature po wyjezdze tez jako do olania...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem. Ja też się często budzę w nocy. Nie wiem czy to ma aż taki wpływ. Kochana nie stresuj się. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi program przesunął z 13 na 14 dc. owu. Nie wiem dlaczego, ale no niech mu będzie...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się wydaje że owu była u Ciebie 13 dc. Mogę się mylić oczywiście. Ale tak mi się wydaje. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem... dzis sluz gesty, klejacy, nieprzenikalny, czuje wilgoc w pochwie ale nie ma poslizgu wiec po ptakach, ale czemu temperatura mi dzis spadla? w ostatnim cyklu otrzymywala mi sie na poziomie 36,8 az zaczela spadac przed okresem... Wiec ja raczej mysle ze owulacji nie bylo... no i kicha bo seksu tez nie no i na razie na pewno nie bedzie. G mega chory dzis lecialam po leki dla niego... noo i zero szans na <3 :( i do niedzieli raczej nie bedzie mozliwosci....

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia Twoj wykres jednoznacznie na owulacje wskazuje a moj w ogole.... wiec raczej to nic nie bedzie..

• Iriss Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 głowa do góry, może organizm jeszcze się normuje po tabsach :). Podobno na chorobę przytulanki najlepsze, bo się jakieś substancje w organizmie wytwarzają ;P, ale wiemy że jak facet chory, to umierający, i nawet powiekami mu ciężko mrugać ;).
    Co do choroby, to ja dziś wstałam z takim katarem, mam wrażenie zapchanych zatok, i gardło mnie drapie :/.
    Temperaturka taka jak wczoraj, już nie myślę nawet o tym wykresie, bo co będzie to będzie, trzeba skorzystać z tych wolnych dni i się zrelaksować :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tlumaczylam mu ze przytulanki najlepsze :P Ale on to grypa kosci bola nawet w palcu a co dopero mowic o tym zeby wstalo co innego :P Noo to Iriss u Ciebie szansa jest :P
    A ja to nie wiem co mam robic, czy dalej robic testy owu czy juz nie... juz sama nie wiem...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba było jakieś niebieskie pigułki mu podać ;), powiedzieć że to gripex, od razu odzyskałby siły witalne ;).
    A może coś u Ciebie wpływa na te zachwiania? ja w zeszłym roku jak intensywnie ćwiczyłam, a później doszły lekkie stresy, to mój cykl jeden miał 57dni, a kolejny 46 :O. Teraz lekkie ćwiczenia, no i staram się nie nakręcać, nie stresować, bo to akurat wychodzi mi najlepiej ;). Ale od wczoraj jakiś błogi spokój w mojej duszy, tylko to chorubsko..... :(
    Aaaaaa dziś śniły mi się bociany! ;P

P.S po moim plamieniu też zero śladu od wczoraj hmm, czekam do niedzieli, jak się okaże że dwie kreski, to pon. beta i zwiększam dawkę luteiny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:25

h84fe6ydttjiala2.png
‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ