Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIriss wrote:ciri22, a śluz płodny ogólnie odnotowujesz? ja po wiesiołku i siemieniu lnianym widzę różnice, a teraz dodatkowo te zioła o. sroki na I i II fazę, to przyznam że śluz wręcz książkowy był! przejrzysty i rozciągliwy no cudny.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynie wiem... dzis sluz gesty, klejacy, nieprzenikalny, czuje wilgoc w pochwie ale nie ma poslizgu wiec po ptakach, ale czemu temperatura mi dzis spadla? w ostatnim cyklu otrzymywala mi sie na poziomie 36,8 az zaczela spadac przed okresem... Wiec ja raczej mysle ze owulacji nie bylo... no i kicha bo seksu tez nie no i na razie na pewno nie bedzie. G mega chory dzis lecialam po leki dla niego... noo i zero szans na i do niedzieli raczej nie bedzie mozliwosci....
-
nick nieaktualny
-
ciri22 głowa do góry, może organizm jeszcze się normuje po tabsach . Podobno na chorobę przytulanki najlepsze, bo się jakieś substancje w organizmie wytwarzają ;P, ale wiemy że jak facet chory, to umierający, i nawet powiekami mu ciężko mrugać .
Co do choroby, to ja dziś wstałam z takim katarem, mam wrażenie zapchanych zatok, i gardło mnie drapie .
Temperaturka taka jak wczoraj, już nie myślę nawet o tym wykresie, bo co będzie to będzie, trzeba skorzystać z tych wolnych dni i się zrelaksować -
nick nieaktualnyTlumaczylam mu ze przytulanki najlepsze Ale on to grypa kosci bola nawet w palcu a co dopero mowic o tym zeby wstalo co innego Noo to Iriss u Ciebie szansa jest
A ja to nie wiem co mam robic, czy dalej robic testy owu czy juz nie... juz sama nie wiem... -
Trzeba było jakieś niebieskie pigułki mu podać , powiedzieć że to gripex, od razu odzyskałby siły witalne .
A może coś u Ciebie wpływa na te zachwiania? ja w zeszłym roku jak intensywnie ćwiczyłam, a później doszły lekkie stresy, to mój cykl jeden miał 57dni, a kolejny 46 . Teraz lekkie ćwiczenia, no i staram się nie nakręcać, nie stresować, bo to akurat wychodzi mi najlepiej . Ale od wczoraj jakiś błogi spokój w mojej duszy, tylko to chorubsko.....
Aaaaaa dziś śniły mi się bociany! ;P
P.S po moim plamieniu też zero śladu od wczoraj hmm, czekam do niedzieli, jak się okaże że dwie kreski, to pon. beta i zwiększam dawkę luteinyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 09:25