X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to widzialam bociany we wtorek :P I moj G w poniedzialek a wczesniej moja babcia i mama :P

Noo poza podroza 12 godzinna nic wiecej nie moglo wplynac...
    Jem normalnie, za bardzo sie nie stresuje, od marca jezdze do pracy na rowerze ale to krotka trasa 4km w jedna strone. Wiec 10-15 min jestem w pracy...
    A tak to nic wiecej...

Juz mnie to wkurza bo na poczatku taki byl ladny wykres

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! jestem już w domku, ale kompletnie nie mam czasu na czytanie:( Może dziś wieczorem nadrobię. Nie mierzyłam dziś tempki i nie wiem na czym stoję. Objawów brak:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo i dobrze ze bral :) Kiedy Ty testujesz? 6? Dobrze pamietam? Moze lepiej ze nie mierzylas bo podrozy moze byc zaburzona :P

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wczoraj jakaś nieśmiała zapowiedź płodnego śluzu, a dzisiaj rano miło się zaskoczyłam, bo wręcz książkowy, przezroczysty i meeeeega rozciągliwy jest! Więc obstawiam, że owu się przesunęła, zwłaszcza, że dzisiaj moja temp. znowu spadła (po wieczorze panieńskim z alko!). Dzisiaj muszę zmolestować koniecznie mojego S. Będzie ciężko, bo obydwoje idziemy do pracy, więc pewnie będzie padnięty...
    Także Ciri wyluzuj, może u Ciebie też jeszcze nic straconego!
    Gumisia teraz czekamy, aż obwieścisz zieloność na 9 następnych miesięcy :)
    A wcześniej chyba Morella pochwali się dwoma kreskami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 10:28

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa u mnie to po ptakach, sluz mega juz nie plodny i szyjka zacisnieta jak nigdy jeszcze wiec chyba po owu... w sumie nie wiem, bede testowac ale na seks nie mam szans...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri może nie sugeruj się aż tak temperaturą bo mnóstwo rzeczy może ją zaburzyć. ;) Miałaś śluz płodny, teraz już nie masz więc najprawdopodobniej jesteś już po owu. ;) No nie stresuj się tak, bo zaszkodzisz fasolce. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja zazdroszczę typowego płodnego śluzu. U mnie taki idealny nie występuje pomimo zażywania wiesiołka i siemienia. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh... No i oczywiście wszystkie będą miały zielony maj! :) Nie może być inaczej. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ciesz się chwilą. Nie przejmuj się mierzeniem temperatury. ;) Czekamy na zielone wieści! :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iris u Ciebie test to chyba tylko formalność! Trzymam kciuki. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo.... kurde jakbym miala typowy skok juz bym odpuscila a tak to nie wiem... moj G spi gdzie on od 7:30 zwykle biega po mieszkaniu i krzyczy na mnie ze jestem len ze siedze w lozku... kurde chyba jest naprawde chory...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To opiekuj się nim. ;) Oni to uwielbiają. Mój skok też nie był jakiś imponujący i linię mam przerywaną, no ale teraz to już i tak nasze nerwy nic nie zmienią. Przesyłam Ci dobrą energię. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mialas typowy skok i tempka idzie w gore a u mnie jakies takie gorki i pagorki w ostatnich dniach :P i jesli chodzi o owu to jesli byla stawiam na przedwczoraj albo wczoraj bo jajniki dawaly o sobie znac a przedwczoraj najwiecej bylo sluzu :P

• moniqe Ekspertka

Wysłany: 1 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ciri może nie sugeruj się aż tak temperaturą bo mnóstwo rzeczy może ją zaburzyć. ;) Miałaś śluz płodny, teraz już nie masz więc najprawdopodobniej jesteś już po owu. ;) No nie stresuj się tak, bo zaszkodzisz fasolce. ;)
    wlasnie Ciri nie ma sensu tak sie skupiac na tej tempce z mojej tez nic sie nie da wyczytac a mysle ze owu byla :) nie ma co sie zalamywac moze lepiej czasami wszystkiego nie wiedziec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 11:12

3jgxqqmzw0t63qg2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czasem tak, ale ja mam malo seksu i na wiecej mam srednie szanse dlatego wlasnie... no wiecie co :P

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri głowa do góry. ;) Śluz był i czułaś jajniki więc owu była na pewno. Temperatura nie jest jedynym wyznacznikiem. Jest wiele wykresów na których nie widać skoku, które są nietypowe itd. a na końcu zielona kropka. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 12:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzies wyczytalam ze sluz plodny pojawia sie czasem dwa dni przed owu w dniu owu go nie ma o skok powinien byc za max 3 dni. Tak jest?

• Iriss Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, a mnie właśnie chandra znów pochłania, jakoś mi smutno, aż bym się rozpłakała, już mi się na testowanie czekać nie chce bo kreseczki drugiej pewnie nie będzie, i kolejny cykl przede mną, i ogólnie zaczęło mnie dziś wszystko męczyć smutem :(

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2015, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Oj dziewczyny, a mnie właśnie chandra znów pochłania, jakoś mi smutno, aż bym się rozpłakała, już mi się na testowanie czekać nie chce bo kreseczki drugiej pewnie nie będzie, i kolejny cykl przede mną, i ogólnie zaczęło mnie dziś wszystko męczyć smutem :(
    dziewczyno bedze dobrze :) nie smutaj :P temperatura nie spada wiec jest dobrze :D

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 1 maja 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a ja myślę że to sprawa indywidualna. ;)

‹‹ 47 48 49 50 51 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ