WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Ciri czemu piszesz ze apap nie właśnie jak najbardziej tak przecież to paracetamol a starać to się nie brać ibuprofenu
    Moj lekarz powiedzial ze nie wolno go brac. Ze rozrzedza krew i to jest zle dla jajeczka...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie już od kaszlu jajniki i macica bolą. :( Niepotrzebne skurcze. :(
    Piję syrop z cebuli, syrop Prenalen na przeziębienie w ciąży :P, herbatę z cytryną i sokiem malinowym. Ale na tą gorączkę bym wzięła Apap. Podobno bezpieczny w ciąży.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiara ty byłaś super szybka. ;) Mało kto ma takie szczęście więc poczekam jeszcze te 4 dni. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, a wypociłaś się porządnie??

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja bym jednak dla kobiet W ciazy cos kupila.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie tam. W pracy jestem. :( Jutro biorę wolne. ;)

Morella lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, Kiara to faktycznie szybko bladzioch się pojawił. Teraz to się trochę zasmuciłam bo ja jestem chwile przed terminem spodziewanej @ i mam bladziocha ale po wyznaczonym czasie na pojawienie się krechy;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To kup lek dla ciezarnych i wygrzej sie dobrze ;) i bedzie wspaniale ;p

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno paracetamol czyli apap jest bezpieczny i tylko on każdy lekarz to powie a jestem farmaceutą więc możesz mi wierzyć bez obaw

ceska lubi tę wiadomość

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Gdzie tam. W pracy jestem. :( Jutro biorę wolne. ;)

No to jak się dba o siebie? Wolne i leżonko w łóżku. Najlepiej z gorącym małżem grzejnikiem, co to podkręca temperaturkę gdy się stygnie:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Kurde, Kiara to faktycznie szybko bladzioch się pojawił. Teraz to się trochę zasmuciłam bo ja jestem chwile przed terminem spodziewanej @ i mam bladziocha ale po wyznaczonym czasie na pojawienie się krechy;/
    Moje bociany dzialaja a pamietaj ze implantacja u kazdego moze byc w innym terminie. U niej mogla byc po 5 dniach wiec w 7 dniu ma kreseczke u ciebie moglo byc po 10 dniach czy nawet pozniej wiec sie nie stresuj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Napewno paracetamol czyli apap jest bezpieczny i tylko on każdy lekarz to powie a jestem farmaceutą więc możesz mi wierzyć bez obaw
    No to nie wiem bo mojej ciotce mowili zeby nie brala i to ona chocila do roznych lekarzy w pierwszej i drugiej ciazy mi moj lekarz tez powiedzial zebym nie brala.

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niema czegoś takiego jak lek dla ciężarnych tylko tak się mówi i albo to będzie typowo ziołowe lekarstwo albo po prostu coś z paracetamolem. Ja w poprzednich ciazach bralam apap bez oporów bo po prostu jest bezpieczny

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I co? tyle dni jajko by się pałętało po przewodach? fakt, jajniki czułam od 8 dc ale samej implantacji w ogóle...a to ponoć jest wyczuwalne

Gumisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wazne. Ja i tak nigdy apapu nie biore wiec mnie to nie dotyczy. Ale mowie jak mi lekarze mowili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    I co? tyle dni jajko by się pałętało po przewodach? fakt, jajniki czułam od 8 dc ale samej implantacji w ogóle...a to ponoć jest wyczuwalne
    Nie wszystkie czuja implantacje tak jak nie kazda wtedy ma plamienie a zafniezdzenie nawet w 12 dpo moze wystapic. Wiec oganij sie ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, ale pod warunkiem że Ty przestajesz jojczyć o @ widmo, co to niby idzie;]
    Dil?

• mersiak Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczynam nowy cykl, mam nadzieję, że tym razem szczęśliwy!

ciri22, Morella lubią tę wiadomość

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bo moja przyjdzie a ty mialas dwie kreski glupku moj ;D :*

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella ja w obu ciążach nie mialam plamienia ani nie czułam implantacji. ;)

ciri22 lubi tę wiadomość

‹‹ 64 65 66 67 68 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ