Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje bociany dzialaja a pamietaj ze implantacja u kazdego moze byc w innym terminie. U niej mogla byc po 5 dniach wiec w 7 dniu ma kreseczke u ciebie moglo byc po 10 dniach czy nawet pozniej wiec sie nie stresuj.Morella wrote:Kurde, Kiara to faktycznie szybko bladzioch się pojawił. Teraz to się trochę zasmuciłam bo ja jestem chwile przed terminem spodziewanej @ i mam bladziocha ale po wyznaczonym czasie na pojawienie się krechy;/
-
nick nieaktualnyNo to nie wiem bo mojej ciotce mowili zeby nie brala i to ona chocila do roznych lekarzy w pierwszej i drugiej ciazy mi moj lekarz tez powiedzial zebym nie brala.kiara12006 wrote:Napewno paracetamol czyli apap jest bezpieczny i tylko on każdy lekarz to powie a jestem farmaceutą więc możesz mi wierzyć bez obaw
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie wszystkie czuja implantacje tak jak nie kazda wtedy ma plamienie a zafniezdzenie nawet w 12 dpo moze wystapic. Wiec oganij sie ;pMorella wrote:I co? tyle dni jajko by się pałętało po przewodach? fakt, jajniki czułam od 8 dc ale samej implantacji w ogóle...a to ponoć jest wyczuwalne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

Niepotrzebne skurcze.
, herbatę z cytryną i sokiem malinowym. Ale na tą gorączkę bym wzięła Apap. Podobno bezpieczny w ciąży.
Mało kto ma takie szczęście więc poczekam jeszcze te 4 dni. 
:*