X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylo Gumisi mozna tu wierzyc ;p

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Kiara. Czytałam o tym Apapie i można brać bez obaw. ;)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe Ciri Mistrz! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Hehehe Ciri Mistrz! :D
    Ja? Czemu? Jak to?

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phi! Przypominam, że miałam cień po dłuższym czasie więc oficjalnie jestem na tym etapie co Ty;] czyli zastanawiam się czy @ przylezie.

Tak, Gumisia to taka oaza spokoju i pozytywna wyrocznia. Pani Gumisiu, dajesz Pani jakieś pozytywne przepowiednie:D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Phi! Przypominam, że miałam cień po dłuższym czasie więc oficjalnie jestem na tym etapie co Ty;] czyli zastanawiam się czy @ przylezie.

Tak, Gumisia to taka oaza spokoju i pozytywna wyrocznia. Pani Gumisiu, dajesz Pani jakieś pozytywne przepowiednie:D
    Nie przyjdzie u ciebie moje bociany do niemczech dolecialy w odpowienim czasie.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morrelko Kochana. Ja w 11 dpo miałam mega bladziocha w ciąży. ;) Dopiero około 14 dpo była dobrze widoczna kreska. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli tak, to w życiu nie powiem złego słowa na ten kraj:D

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wy mi może ufacie ale ja sobie nie ufam. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane zwijam się do domku. ;) Odezwę się z pod kołdry. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ufaj nam bo ludziom się ufo;]
    Testuj w piąteczek z Ciri i planujemy jakieś oblewanko;] Trzeba się zainteresować jaki repertuar soczków jest najlepszy;]

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj noo co musimy sobie nawzajem ufac bo zadna z nas sobie samej nie ufa

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lecę pozmywac po kolacji, prysznic i też jeszcze zajrzę. Wykupiłam pakieta internetowego, żeby być z Wami na bieżąco.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To ufaj nam bo ludziom się ufo;]
    Testuj w piąteczek z Ciri i planujemy jakieś oblewanko;] Trzeba się zainteresować jaki repertuar soczków jest najlepszy;]
    Ale ja w piatek nie testuje ;p nawet jesli u mnie owu byla to pozniej niz u Gumisi

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella nie doluj się mi takie kreski jak tobie wyszły gdzieś dwa dnu przed terminem i tez pojawiły się duzo później niż przewiduje czas na instrukcji ale z dnia na dzień były ciemniejsze i czas się skracal dopiero Wczoraj zaczely sie pojawiac sie w miare o czasie. A o jakiej czułości robisz testy?

ciri22, Morella lubią tę wiadomość

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Morella nie doluj się mi takie kreski jak tobie wyszły gdzieś dwa dnu przed terminem i tez pojawiły się duzo później niż przewiduje czas na instrukcji ale z dnia na dzień były ciemniejsze i czas się skracal dopiero Wczoraj zaczely sie pojawiac sie w miare o czasie. A o jakiej czułości robisz testy?

Mam A-kuku z apteki o czułości 25. Zobaczymy co przyniesie jutro...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Ale ja w piatek nie testuje ;p nawet jesli u mnie owu byla to pozniej niz u Gumisi

Ciri, a kiedy chcesz testować?

• kiara12006 Koleżanka

Wysłany: 4 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam pierwsze o czułości 10 i wychodziły bladziutkie nawet wczoraj a z apteki o czułości 25 wychodziły wyraźniejsze także bądź dobrej myśli powiedz jeszcze ta druga blada kreska jest różowa czy bardziej żółta bo ze zdjęcia widać ze różowa ?

Kiara12006
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole ;p nie bede testowac. Czekam na spoznione owu albo okres. Jak to cykl bez owilacyjny to bedzie trwal i trwal badz zaraz sie okres zacznie na co wszystko wskazuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiara12006 wrote:
    Ja miałam pierwsze o czułości 10 i wychodziły bladziutkie nawet wczoraj a z apteki o czułości 25 wychodziły wyraźniejsze także bądź dobrej myśli powiedz jeszcze ta druga blada kreska jest różowa czy bardziej żółta bo ze zdjęcia widać ze różowa ?

jest różowa, blada, ale różowa. Jak to jest z tymi testami? Te o czułości 10 są najbardziej wrażliwe tak?

‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ