Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPhi! Przypominam, że miałam cień po dłuższym czasie więc oficjalnie jestem na tym etapie co Ty;] czyli zastanawiam się czy @ przylezie.
Tak, Gumisia to taka oaza spokoju i pozytywna wyrocznia. Pani Gumisiu, dajesz Pani jakieś pozytywne przepowiednie:Dciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Phi! Przypominam, że miałam cień po dłuższym czasie więc oficjalnie jestem na tym etapie co Ty;] czyli zastanawiam się czy @ przylezie.
Tak, Gumisia to taka oaza spokoju i pozytywna wyrocznia. Pani Gumisiu, dajesz Pani jakieś pozytywne przepowiednie:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:To ufaj nam bo ludziom się ufo;]
Testuj w piąteczek z Ciri i planujemy jakieś oblewanko;] Trzeba się zainteresować jaki repertuar soczków jest najlepszy;] -
Morella nie doluj się mi takie kreski jak tobie wyszły gdzieś dwa dnu przed terminem i tez pojawiły się duzo później niż przewiduje czas na instrukcji ale z dnia na dzień były ciemniejsze i czas się skracal dopiero Wczoraj zaczely sie pojawiac sie w miare o czasie. A o jakiej czułości robisz testy?
ciri22, Morella lubią tę wiadomość
Kiara12006 -
nick nieaktualnykiara12006 wrote:Morella nie doluj się mi takie kreski jak tobie wyszły gdzieś dwa dnu przed terminem i tez pojawiły się duzo później niż przewiduje czas na instrukcji ale z dnia na dzień były ciemniejsze i czas się skracal dopiero Wczoraj zaczely sie pojawiac sie w miare o czasie. A o jakiej czułości robisz testy?
Mam A-kuku z apteki o czułości 25. Zobaczymy co przyniesie jutro...
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam pierwsze o czułości 10 i wychodziły bladziutkie nawet wczoraj a z apteki o czułości 25 wychodziły wyraźniejsze także bądź dobrej myśli powiedz jeszcze ta druga blada kreska jest różowa czy bardziej żółta bo ze zdjęcia widać ze różowa ?Kiara12006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiara12006 wrote:Ja miałam pierwsze o czułości 10 i wychodziły bladziutkie nawet wczoraj a z apteki o czułości 25 wychodziły wyraźniejsze także bądź dobrej myśli powiedz jeszcze ta druga blada kreska jest różowa czy bardziej żółta bo ze zdjęcia widać ze różowa ?
jest różowa, blada, ale różowa. Jak to jest z tymi testami? Te o czułości 10 są najbardziej wrażliwe tak?