Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:To tak jak u mnie. Po lezakowaniu w Niemczech jestem duzo wieksza:/
A ja jak wyprowadzilam sie z domu rodzinnego zaczelam tyc, moze nawet wczesniej jak zwiazek mi sie ustabilizowal i sie odstresowala. Bylam u lekarzy bo myslam ze cukrzyca albo tarczyca ale nie, po prostu szczescie Bylam na diecie 2 miesiace ale nic nie schudlam i stwierdzilam ze mam w dupie te 12 kilogramow wiecej, szczegolnie ze jestem zdrowa i dobrze sie czuje, do tego nikt mi nie chce wierzyc ze waze tyle ile waze bo tego po mnie nie widac, a jestem szczesliwa i moj facet tez jest wiec po co bede sie stresowac ze trzeba schudnac na sile. -
nick nieaktualnymozecie przestac z tymi przeczuciami? bo jak juz mowilam temperatura jest chujowa skoku nie bylo wiec nic nie ma a w tamtym miesiacu mialam temperature 36,8 a teraz nic.
Ja mam teraz nadwage troche, ale czuje sie lepiej niz jak wazylam mniej, i miescilam sie w normach, wtedy to na nic nie mialam sily... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nawet nie wiem jaki rozmiar nosze, ale mam ta przewage nad innymi dziewczynami ze tyje rownomiernie i jedyne co mi przeszkadza w mojej figurze teraz to ramiona sa bardzo.... nieladne, ale to i tak nie jest wystarczajacy powod zeby chudnac skoro mi jest dobrze tak jak jest, oczywisci jakbym sama z siebie schudla nie obrazilabym sie ale zeby specjlanie byc znow na diecie to nie, najgorsze jest to ze przytylam jedziac i majac taki sam tryb zycia jak wczesniej... i nawet 2 tygodnie nic nie jedzienia nie pomogly, nie schudlam nawet pol kilo a kiedys by sie to bardzo na mnie odbilo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu brafiterki tylko patrz, ja tez wchodze w rozmiar 85 B a tak naprawde mam rozmiar 70F, i takie kupione staniki u niej badz w prawdziwym sklepie z bielizna sa mega wygodne i to jest ten rozmiar ktory powinnam nosic, o niebo lepsze sa te staniki i jak kupisz sobie taki to zobaczysz roznice.
-
nick nieaktualny