X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy,bardzo bym chciala by sie udalo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    To tak jak u mnie. Po lezakowaniu w Niemczech jestem duzo wieksza:/

A ja jak wyprowadzilam sie z domu rodzinnego zaczelam tyc, moze nawet wczesniej jak zwiazek mi sie ustabilizowal i sie odstresowala. Bylam u lekarzy bo myslam ze cukrzyca albo tarczyca ale nie, po prostu szczescie :P Bylam na diecie 2 miesiace ale nic nie schudlam i stwierdzilam ze mam w dupie te 12 kilogramow wiecej, szczegolnie ze jestem zdrowa i dobrze sie czuje, do tego nikt mi nie chce wierzyc ze waze tyle ile waze bo tego po mnie nie widac, a jestem szczesliwa i moj facet tez jest wiec po co bede sie stresowac ze trzeba schudnac na sile.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella bądź spokojna. Ja miałam w jednej i drugiej ciąży takie bladziochy jak ty. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja specjalnie tyłam na jakiś czas przed staraniami bo mialam niedowagę. ;) Teraz w normie. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja czuję że ty owulowałaś wtedy gdy ja. I razem zobaczymy dwie kreski. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mozecie przestac z tymi przeczuciami? bo jak juz mowilam temperatura jest chujowa skoku nie bylo wiec nic nie ma a w tamtym miesiacu mialam temperature 36,8 a teraz nic.

Ja mam teraz nadwage troche, ale czuje sie lepiej niz jak wazylam mniej, i miescilam sie w normach, wtedy to na nic nie mialam sily...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niby mieszcze sie w normie ale chcialabym byc szczuplejsza. Takie male 38 chcialabym miec. Mam 40 ale z racji duuuzego biustu wygladam masywniej. Ale co tam, wazne zeby miec dzidzie i byc zdrowym. Cialo mozna zmienic:)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet nie wiem jaki rozmiar nosze, ale mam ta przewage nad innymi dziewczynami ze tyje rownomiernie i jedyne co mi przeszkadza w mojej figurze teraz to ramiona sa bardzo.... nieladne, ale to i tak nie jest wystarczajacy powod zeby chudnac skoro mi jest dobrze tak jak jest, oczywisci jakbym sama z siebie schudla nie obrazilabym sie ale zeby specjlanie byc znow na diecie to nie, najgorsze jest to ze przytylam jedziac i majac taki sam tryb zycia jak wczesniej... i nawet 2 tygodnie nic nie jedzienia nie pomogly, nie schudlam nawet pol kilo a kiedys by sie to bardzo na mnie odbilo.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja noszę rozmiar 34. :P Ale jestem niewysoka. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra koniec tematu bo ja sie kompleksow zaraz nabawie.... :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko ja mam to w genach. Mama szczupła. Babcia chuda.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze....

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale za to piersi mam małe i tyłek. :( Wolałabym mieć w tych miejscach więcej ciałka. ;)

• Gumisia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zazdrość. Coś za coś. ;) Ja mam miseczkę B. ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja cyckow tez zbyt duzych nie mam ale je mam, a tylek mam zajebisty, ja go uwielbiam i moj facet tez ale za to mam szerokie biodra i od zawsze grube uda jak sie urodzilam to juz je mialam taki pulpety

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Nie zazdrość. Coś za coś. ;) Ja mam miseczkę B. ;(
    B to polski standard.
    Ale wazne w jakiej numeracji takiej u brafiterki?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U brafiterki mam 65C. Ale to takie B tak na prawdę.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 4 maja 2015, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A biodra też mam szerokie. ;) Chude ale szerokie. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u brafiterki tylko patrz, ja tez wchodze w rozmiar 85 B a tak naprawde mam rozmiar 70F, i takie kupione staniki u niej badz w prawdziwym sklepie z bielizna sa mega wygodne i to jest ten rozmiar ktory powinnam nosic, o niebo lepsze sa te staniki i jak kupisz sobie taki to zobaczysz roznice.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 maja 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misie, ja ide spac bo skonana sie czuje. Jutro wszystko sie wyjasni. Bardzo bola mnie plecy na dole:/...dobranoc:*

‹‹ 67 68 69 70 71 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ