X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kiara, jak miło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suuper! Jaram sie jak gwizdek ;) moje podzespoły robią sobie ze mnie jaja, testy mi pokazywały owu gdzieś ze dwa tygodnie temu, śluz miałam płodny jak ta lala i juz myślałam ze coś jest na rzeczy, robię ciążowe i nie wiem jak tu nie zwariować jak wychodzi jedna kreska, mało tego wczoraj znowu mi sie ładnie śluz rozciągał, i tak mnie jajnik rypał ze juz nie wiem co myśleć, druga owulacja? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze pierwsza? Z jakiegos powodu moze sie przesunela rozmyslila sie :p a mierzysz temperature?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry. Test negatywny. Takze tego...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella... Poki nie ma @ jest nadzieja.
    Jakis czas temu mialam pacjentke, ktorej beta w dniu @ wyszla ponizej 1,2. Tydzien pozniej to samo. A po dwóch tygodniach piwyzej 5. I byla w ciazy.
    Nie trac jeszcze wiary

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odsylam bociany, u mnie juz nic nie zdzialaja. Nawet cienia nie ma. Szkoda:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babo a taki sam test robilas jak wczoraj? Tej samej firmy? Bo to wiesz nie zawsze tak jest. Czytalas przypadek Kasi24? Ona miala dwa pozytywy potem 3 negatywy i dopiero w 38dc wyszedl jej pozytyw. Czy jakos tak. Na pewno po 30dc. Wiec ty jeszcze je zostaw choc na chwile.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, ja wiem ze nic z tego. To juz za duzo dni wiec teraz czekam na @ i zaczynamy nowe starania

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki sam, tej samej firmy

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella przytulam :* Nowy miesiac, nowe nadzieje.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okres wedlug mnie powinien byc dzis lub jutro wiec czekam. Jesli sie nie pojawi to polece na bete.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze i pierwsza, sama juz nie wiem ale jeśli to pierwsza to w tym miesiącu cykl będę miała około 50dni... O matko... Morella nie martw się, ja na twoim miejscu zrobiłabym betę jak się @ nie pojawi w ciągu 2 dni.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakos nie jestem zdziwiona...chyba sie tego spodziewalam. Krecha pojawiła sie na ulamek sekundy gdy mocz szedl po pasku, i zaraz zniknęła

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A temperaturę tak porządnie zacznę mierzyć w drugim cyklu, teraz zaczęłam ale to tak żeby w nawyk weszło ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja ci mowie, betę zrób! ;) mam przeczucie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella temperatura nie spada. Do tego nie martw sie bedzie cos z tego ;) ja to wiem. Wiosna bedzie owocna dla nas ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra... wlasnie uslyszalam od swojego faceta ze on nie chce nic na sile co oznacza ze drugi cykl staran i on ma juz dosc... ku*wa odpuszczam zero seksu. Mam to wszystko w dupie. Juz nie bede stawac na uszach az on sie w koncu zdecyduje czego chce. Czy dziecka czy spokoj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, po 14 sie odezwe, bede miala troche spokoju i wnikliwie Was poczytam:)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella przykro mi. :( Ja bym spróbowała zrobić betę...

‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ