X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to on chce dziecka czy nie?... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rezygnuje z pracy i szukam innej. Nie bede prosic go o zaden seks czy cos takiego moze zmadrzeje bedzie mial na to rok bonikt mi teraz umowy o prace nie da...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ciri to on chce dziecka czy nie?... :(
    To on go bardziej chcial niz ja. Od roku o tym gada. Starania byly poprzedzona wieloma rozmowami to to sie wiazalo z pewnymi krokami ktore musialam podkac zebu zaczac te starania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze okres sie zbliza... czuje to bo jeden teks sprawil ze siedze i rycze...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natala. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri spokojnie Kochana. ;) Może nie spodziewał się że to nie jest takie proste. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta bo jego przyjaciel to po jednym razie bez zabezpieczenia ma dziecko... kurde ja mu mowilam ze tak moze byc... mowie co innego gdyby seksu bylo wiecej a on nawet nie chce juz slyszec o suplementach na poprawe libido czy cokolwiek.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie temperatura odbiła ale nie czuję się ciążowo narazie. Poza tym boję się że moja choroba nie dopuści do zagnieżdżenia i rozwoju ewentualnej ciąży. :(

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale to jest dziwne że on ma tak niewielkie potrzeby... A może mu testosteronu brakuje? Badał kiedyś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to pychika przypadkiem nie jest... jak sie zaczelismy spotykac to o wiele wieksze mial ale nie az takie jak we wczesniejszym zwiazku mialam. Jak juz zaczelismy regularnie ze soba sypiac i mieszkac razem zaczely potrzeby spadac.. dla mnie spoko tez jak juz mi ten szal nowego zwiazku spadl tez sie uspokoilam. I nawet jak raz czy dwa seksu przez 2 miesiace nie bylo nie przeszkadzalo mi to. Ale teraz albo dziecko albo swiety spokoj nie mozna miec jednego i drugiego.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie jest jego pierwszy zwiazek w ktorym tak ma... poprzedni wlasnie przez to sie rozpadl...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri wyślij go na hormony niech porobi. Może faktycznie coś jest nie tak.
    A jak nie to go przetrzymaj... chociaż... 2 miesiące bez seksu?! Podziwiam Cię, że żyjesz.

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj spokojnie z bylym jak mi podpadl to 4 miesiace seksu nie bylo. Wiec u mnie to standard.
    W tej chwili nie widze sensu go nigdzie wysylac skoro on chce miec swiety spokoj

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do tego poczekamy na wesele moze mu sie milsoc do bylej przypomni i w ogole o dziecku bede misiala zapomniec...

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri no coś ty. ;) Wyślij go na badania hormonów. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się pojawiła do tego całego choróbska opryszczka na ustach. :( Teraz to już na pewno nic mi się nie zagnieździ. :(

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri masakra to co piszesz... Długo jesteście razem?

My z M. też mieliśmy spinkę w którymś cyklu, że trzeba się zmuszać itd. Ale przegadaliśmy i teraz tylko ja wiem kiedy mam dni płodne itd. Może ten stres mu przeszkadza? Że gdzies tam z tyłu głowy ma hasło "musze skończyć, musze skończyć", a presja w cale nie pomaga ;/

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    A mi się pojawiła do tego całego choróbska opryszczka na ustach. :( Teraz to już na pewno nic mi się nie zagnieździ. :(
    Podobno opryszczka to pierwszy objaw ciazy. Moja mama miala ja w kazdej ;) i po tym wiedziala. A

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri to bardzo niefajna sytuacja :( Popieram dziewczyny w propozycji wyslania go na badania hormonow.
    Ale tez ketka moze miec racje, ze ten przymus, presja, ze trzeba, a nie mozna go przytlacza? Tylko dziwne, ze to on bardziej chcial dziecka, a teraz tak sie zachowuje... Pewnie myslal, ze jeden seks wystarczy i juz.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestesmy dlugo razem. Ale on od samego poczatki chcial dziecka. Wiecie to nie jest problem tego ze w tym momencie nie czuje sie kochana czy mam watpliwosci. Nie mam czegos takiego. Bo milsc czuje od niego i to duza. Al r mam wrazenie ze jesli chodzi o dziecko mysli ze to samo przyjdzie jak wszystko w jego zyciu... a to tak nie dziala...

‹‹ 70 71 72 73 74 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ