Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja własnie zamówiłam 50 testów owulacyjnych (plus 5 ciążowych w pakiecie)i termometr owulacyjny, co prawda elektroniczny, bo ten a'la rtęciowy jakoś mnie przeraża.
Dobrze, że przypomniałyście mi o tym żelu, też zamówię, a co!
Ciri, nie wiem co mam Ci poradzić. Może to dobry pomysł, by odpuścić na chwilę i nie naciskać na seks. Co prawda fakt, że facet nie chce częstego seksu jest mega szokujący, no ale typy ludzkie są różne. Ważne, byście się jakoś dogadali. Masz teraz czas by poobserwować swoje cykle i może zauważysz jakąś zależność.
Kupię dziś jeszcze test ciążowy, ale nie sądzę, by to coś dało. Psychicznie jestem już nastawiona na kolejne starania, zamierzam wybrać się do gina, który moją bezowulacyjną koleżankę doprowadził do ciąży w 3 miesiące. A co, może pomoże.
Anna - gwałć chłopa ile się da:D
Natala - witaj!
Kurczę, myślałam, że gorzej przyjmę ten negatywny test. Nie jest źle:) Polecę jeszcze do apteki po wiesiołek na śluzik, może witaminki prenatalne machnę, a jeśli nie to dokupię kwas foliowy i witaminę C 2000. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:A mnie wkurwiaja moje cycki nie bola ale sa dziwne... wrrrr moze owulacja moze okres moze nie wiem co ale chce stanik zdjac...i te pachwiny... eh..
Ja zakładałam stanik sportowy albo chodziłam w ciasnych koszulkach, bo stanik koszmarnie mi przeszkadzał. Nadal przeszkadza właściwie bo swędzą mnie co jakiś czas cycki i sutki, ale tak od środka. Co cykl to inne objawy mam. -
nick nieaktualny
-
No, na spokojnie zamówie w weekend, jesli teraz nie będzie owu.
W ogóle tak Wam powiem,ze ten płodny śluz mnie zaskoczył tak wcześnie, że najchętniej co wizyta w toalecie bym wkładała palec i sprawdzała, czy on tam na pewno jest, zeby sie upewnic,ze to nie byly poranne zwidy. Ale widaomo, lepiej nie, niech sobie tam siedzi i czeka na plemniki i wypływa tylko tyle, ile musi. Więc zadowalam się tylko uczuciem wilgotności i tym kuciem jajnika
Morella potężny zestaw. Ja polecam bardzo termometr microlife - używam od kilku lat i są super (np. zapamiętują temperaturę, więc możesz odczytac ją pozniej i spac dalej)Morella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:
Morella potężny zestaw. Ja polecam bardzo termometr microlife - używam od kilku lat i są super (np. zapamiętują temperaturę, więc możesz odczytac ją pozniej i spac dalej)
Zamówiłam jakiś Geratherm Basal Digital, koleżanka mi polecała. Zobaczymy, na przyszły cykl musi wystarczyć. Ponoć zapamiętuje 10 poprzednich pomiarów.ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny