X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo bo ja mam krotki z nim staz a tak wiele si w tym czasie wydarzylo...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przynajmniej nie masz nudno;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o lala! ciekawie :D
    u mnie też się nie obyło bez perturbacji po drodze :) mieliśmy z B. lepsze i gorsze dni, raz sie nawet rozstaliśmy na jakieś 1,5 roku gdzie ja w tym czasie byłam z innym dziadem ale to jest historia na długiego niepotrzebnego posta :P potem się zeszliśmy po półtora roku sie oświadczył i tak nam jakos słodko leci, tylko szkoda że bez dzieci! ha! ale mi sie rymy załączyły :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niech ci głupio nie będzie kochaniutka u ciebie po prostu było burzliwie ale skutecznie :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam wczesniej takiego do ktoreg po roku wrocilam a jak mnie zdradzil to powiedzal ze w sumie to my razem przez te kilka miesicy nie bylismy... eh

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to przy Was jestem jak grzeczna dziewczynka;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak tak mysle, o tym co bylo to wiecie co? Naprawde cos sie niesamowitego po tym seksie wydarzylo... ON tak wisial nade mna po wszystkim i patrzyl mi sie w oczy i ten zwrok widze codzienne, taki wpatrzony, rozmarzony i nie wiem jaki jeszcze, co on wtedy zobaczyl ale to dziala nadal

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo to była pomroczność jasna, na pewno! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj oni czasem tak potrafią posłać takie spojrzenie....

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama sie smieje ze on mi spadl z nieba bo akurat wtedy byl mi tak bardzo potrzebny.. Ukochany ziec mamusi :D

natala9102 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie chyba milosc nazywa;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Morellka, śmiało! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba tak bo szybko mi powiedzial ze mnie kocha i dalej to mowi i to tak ze nie mam watpliwosci :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Moja mama sie smieje ze on mi spadl z nieba bo akurat wtedy byl mi tak bardzo potrzebny.. Ukochany ziec mamusi :D
    moja teściowa twierdzi że my tak naprawdę nigdy się nie rozstaliśmy tylko musiało do nas dotrzeć że nie potrafimy bez siebie żyć :P

• alicjaaaa Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedziałam, że tyle nadrabiać będę :P
    ładne te Wasze historie, moja jest zupełnie zwyczajna :)
    Jeśli w tym cyklu się nie uda, to też mam zamiar zakupić conceive i Morella mega mnie zaintrygowałaś tym testem dla faceta! Koniecznie opisz jak było :P i jak to działa.

n59yhdgewtde5zot.png
    2fwacsqvfijbsbkh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo bo tak musialo byc, a musiala, wrocic do bylego by sie dowiedziec ze on jest dupkiem i ze musze zaczac wszystko od nowa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samo życie dziewczynki, samo życie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko poszlo baaardzo klasycznie. Poznalismy sie u wspolnej znajomej, on pracowal i mieszkal juz 60 km dalej od mojego miasta. Spotykalismy sie w weekendy bo ja jeszcze studiowalam daleko. Po studiach wrocilam do domu i pracowalam w swoim miescie wiec znow widzenia w weekendy. Po 1,5 roku oswiadczyl mi sie a po 2 latach wzielismy slub. Przed slubem nie chcialam z nim zamieszkac. Nie wiem, taka zasade sobie wyznaczylam. Oczywiscie seksy byly ale bez mieszkania;). Nigdy sie nie poklocilismy jakos mocno, dba o mnie i jest cudowny:)

ciri22, natala9102 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi czoło obsypało, mam mieszane uczucia co do fasolkowania w tym miesiącu....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I tak powinno byc :) my jestesmy mocno zwariowani. Ale sie smieje ze jak mial 20 lat wyszalal sie, najlepsze jest to ze on z obozu prawie w ogole mnie nie pamieta, za wiele wtedy bylo dziewczyn w jego zyciu

‹‹ 80 81 82 83 84 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ