Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo lala! ciekawie
u mnie też się nie obyło bez perturbacji po drodze mieliśmy z B. lepsze i gorsze dni, raz sie nawet rozstaliśmy na jakieś 1,5 roku gdzie ja w tym czasie byłam z innym dziadem ale to jest historia na długiego niepotrzebnego posta potem się zeszliśmy po półtora roku sie oświadczył i tak nam jakos słodko leci, tylko szkoda że bez dzieci! ha! ale mi sie rymy załączyły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jak tak mysle, o tym co bylo to wiecie co? Naprawde cos sie niesamowitego po tym seksie wydarzylo... ON tak wisial nade mna po wszystkim i patrzyl mi sie w oczy i ten zwrok widze codzienne, taki wpatrzony, rozmarzony i nie wiem jaki jeszcze, co on wtedy zobaczyl ale to dziala nadal
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Moja mama sie smieje ze on mi spadl z nieba bo akurat wtedy byl mi tak bardzo potrzebny.. Ukochany ziec mamusi
-
Wiedziałam, że tyle nadrabiać będę
ładne te Wasze historie, moja jest zupełnie zwyczajna
Jeśli w tym cyklu się nie uda, to też mam zamiar zakupić conceive i Morella mega mnie zaintrygowałaś tym testem dla faceta! Koniecznie opisz jak było i jak to działa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie wszystko poszlo baaardzo klasycznie. Poznalismy sie u wspolnej znajomej, on pracowal i mieszkal juz 60 km dalej od mojego miasta. Spotykalismy sie w weekendy bo ja jeszcze studiowalam daleko. Po studiach wrocilam do domu i pracowalam w swoim miescie wiec znow widzenia w weekendy. Po 1,5 roku oswiadczyl mi sie a po 2 latach wzielismy slub. Przed slubem nie chcialam z nim zamieszkac. Nie wiem, taka zasade sobie wyznaczylam. Oczywiscie seksy byly ale bez mieszkania;). Nigdy sie nie poklocilismy jakos mocno, dba o mnie i jest cudowny:)
ciri22, natala9102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny