Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorella wrote:Oj Ciri, cos Ci powiem i pewnie wyslesz mi to listem zwrotnym prosto w moje poslady.
Mysle, ze cos Ci sie tam tworzy i powinnas zrobic test za jakies kilka dni.
Eh.... szkoda mi testow. myslalam ze moze owu bedzie...Ale chyba nie. byl sluz plodny potem nie teraz w ogole brak.. dzisiejszy dzien jest zwariowany -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:To ja Wam też sprzedam informację na temat mojego związku - otóż J. poznałam jak ten był w seminarium Nosił już nawet sutannę. No, ale dość szybko przestał
Jesteśmy razem 8 lat i już za 25 dni nasz ślub
to Ci powiem pojechałaś ostro siostro! fajniusio -
nick nieaktualnyAnnaKliwijska wrote:To ja Wam też sprzedam informację na temat mojego związku - otóż J. poznałam jak ten był w seminarium Nosił już nawet sutannę. No, ale dość szybko przestał
Jesteśmy razem 8 lat i już za 25 dni nasz ślub
Ta historie juz znam i juz ustalilysmy ze jestes niegreczna, choc dobrze ze sie opamietal nieprzystojniejsi sa w seminarium -
nick nieaktualny
-
Ale macie ciekawe historie. U mnie było jakoś tak zwyczajnie. Zaczęło się prawie 7 lat temu. On wolny, ja zajęta. Znaliśmy się tylko z widzenia. Ja mu się zawsze podobałam, a ja nie zwracałam na niego uwagi. Nie układało mi się w związku i rozstałam się z facetem, a wtedy on podstępem dostał ode mnie mój numer i tak rozmawialiśmy godzinami. Spacery, randki. Po kilku miesiącach zaczęliśmy być razem. A po 3 latach zamieszkaliśmy razem. Po kolejnym roku zaręczyny. A po kolejnym ślub.
ciri22, natala9102 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny