X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri, luzuj:) co będzie to będzie. Przecież i tak odpuszczasz:)

U mnie @ nadal brak, brzuch nie boli, plecy tylko troszkę. Tez nie wiem o co chodzi, ale już mi to wisi. Siostra gada, że powinnam lecieć po test a jutro jeszcze betę zrobić. Nie będę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iriss wrote:
    Moje magiczne ziółka :D

Co to za ziółka? ja lubię zioła B]

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella wrote:
    Ciri, luzuj:) co będzie to będzie. Przecież i tak odpuszczasz:)

U mnie @ nadal brak, brzuch nie boli, plecy tylko troszkę. Tez nie wiem o co chodzi, ale już mi to wisi. Siostra gada, że powinnam lecieć po test a jutro jeszcze betę zrobić. Nie będę.
    tak ale wole wiedziec kiedy okres a nie siedziec jak ostatnio 38 dni i nic... no i nie chce miec na slub, wiem ze to nic nie da ale nie chce...

• Iriss Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję ziółka o.Sroki na I fazę do owulacji, a po owulacji na II fazę, to drugi cykl z ziółkami :). Tylko z parzeniem zabawa, bo 3 kubki na dzień, ale daję radę :D i też lubię ziółka

Morella lubi tę wiadomość

h84fe6ydttjiala2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem.

Ciekawe czy może miałam owulację później niż przed 15dc...

i zastanawiam się czy mam w ogóle drożne jajowody;/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 18:56

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babo ty tylle nie mysl, a sie wlasnie z ciotka poklocilam ktora wiele lat sie starala i teraz niby jest najmadrzejsza,... Kurwa...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ty tak rozmawiasz o staraniach z rodziną?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona wie ze sie staram ale nie wie jaka jest sytuacja miedzy mna i G. powiedzialam ze sie wkurzam bo tej owulacji jeszcze nie ma i nie wiem co z okresem na co ona ze mi nigdy nie wroci regularny cykl ze mam nie sluchac lekarzy bo u nasw rodzinie to rddzinne sa nieregularne cykle, na co ja ze zawsze mialam regularne i teraz mnie to po postu wkurza a lekarz powiedzial ze wyreguluje sie, na co ona nie licz na to i takie tam...wkurza mnie.. juz mam dosc

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiejszy dzien decydowani nie jest moj..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ketka91 wrote:
    My zamawiamy i mój M to samo : ale ja już sam nie umiem to rozumiem, że mi pomożesz? ;D

Faceci ;D

Natalia - te tabsy to prostaglandyny (czasami podaje się też na terminie żeby wywołać poród), a jak Cię łyżeczkowali to nie ma opcji bez hegarów niestety przynajmniej nie w Polsce.
    W Bytomiu jak wywoływali a nie było tych tabletek to wsadzili pacjentce dwa cewniki w szyjkę i zrobili balonik na końcu, żeby nie wychodziły, a z drugiej strony powiesili dwie butelki z kroplówkami. Jak sobie przypomnę tą pacjentkę to, aż mnie boli... takie rozwieranie na siłę. A o konieczności łyżeczkowania też się pięknie dowiedziała ;/ w zabiegówce było nas 5 + 2 studentki + ich instruktorka + lekarz stażysta + ginekolog i przy wszystkich usłyszałą : no trzeba TO będzie wyskrobać, dziękuję, proszę poprosić następną panią"

straszne, mnie na szczęście tak paskudnie nie potraktowali...

• ketka91 Ekspertka

Wysłany: 5 maja 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morella między 3-5 dniem zrób progesteron,estradiol,prolaktynę i panel tarczycowy. Dodatkowo jak chcesz to testosteron.
    Potem w 20 dc powtórz wszystko.
    Niby mówią, żeby LH i progesteron + estradiol zrobić też między 14-16 dc (w cyklach 28-30 dni) ale uważam to za zbędne. W sumie nie potwierdzi czy owu była, a trochę kosztuje.

Morella lubi tę wiadomość

Mama Zosi :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Ketka:* jak dostane @ to pojde i zbadam wszystko.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie lekko rociagliwy sluz... zobaczymy jak bedzie dalej i malo go na razie.

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 5 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuję was co chwilę ale tak mnie rozwaliła choroba że nie mam siły nawet pisać. :( Ściskam! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    brrrr... B. wrócił z pracy jakiś nerwowy i na mnie powarkuje, chyba dzisiaj nici z serduszkowania :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze na zgode? Co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczę jak się będzie zachowywał dziad jeden... chociaż powiem szczerze ze szkoda by było przegapić bo śluzik płodny i może coś by ten tego :D

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj sobie wychodzi. Do kolegi... wiec ja ide spac..

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja idę się podlizywać może coś na tym zyskam, zajrzę później :)

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 maja 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie podlizywac? Sila go! Capnij z zaskoczenia! Niech ma seksa niespodzianke. I nie będzie warczal;)

moniqe lubi tę wiadomość

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ