Majowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:Tak stawiam ze dzis, troche jej brakuje jeszcze, ale jest ciemniejsza niz ostatnie, biorac pod uwage moje zle samopoczucie i spadek temperatury jest to mozliwe.
Sluzu jest jednak malo... bardzo malo troszke dookola szyjki.
Ale po analizie tamtego cyklu to tez zle sie zaczelam czuc kolo 20dc a okres dostalam w 38. Wiec jest to mozliwe ze teraz tak pozno po prostu bede miala owulacje.
Ciri, ja też na zewnątrz nie miałam teraz śluzu płodnego. Wszystko, co zaznaczyłam "wydobyłam" (no dobra, jak już mamy być szczerzy raz wydobył J, na wiadomo czym i to był moment największego zaskoczenia, bo nie spodziewałam się śluzu płodnego, a tutaj właśnie był piękny glut ). Tłumacze sobie, że najważniejsze, żeby był w szyjce płodny, żeby chłopaki miały w czym pływać jak juz się tam dostaną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, mam nadzieję, że mogę się dołączyć do majowego "testowanka". Staramy się od września. Jestem w 22dc 6 dpo. Czekam na rezultaty przytulanka.
Nie mam żadnych objawów wskazujących na ciążę, nie dzieje się nic podejrzanego. Nie napalam się i chyba nawet nie zdążę zatestować - bardziej oczekuję na cud
Morella moja teściowa jest taka sama a mój mąż to pepla wszystko jej opowiada ze szczegółami co u nas słychać a ta rozpowiada po swoich przyjaciółeczkach ;/ szkoda gadać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 19:14
-
nick nieaktualny