WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Majowe testowanie!
Odpowiedz

Majowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie ciągnie jajnik i podbrzusze. ;) Nie chcę się nakręcać. Okrzyczcie mnie. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia, testuj w piatek:) mysle, ze Ci sie udalo:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozdalam bociany, musicie zafasolkowac :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro nie zatestuję bo dziś nie wychodzę z domu, a nie mam testu. Jutro po pracy kupię i pojutrze zrobię.

• M@linka Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za miłe przyjęcie :) Ja również trzymam za Was kciuki :) Jestem okropnie zakatarzona. Dobrze, że moja teściowa mieszka od nas 200 km :D
    Jadę do sklepu po frytki - będę się objadać razem z rodzinką. Miłego wieczorku!

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Następna chora. :( Ja też. :( No ale jakoś się z tym uporamy nie? ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teche mnie martwi ten sluz tylko dwa razy wyciagnelam troszke rozciagliwego a teraz grudkowaty... eh.. chyba niz tego nie bedzie...

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apropo choroby... u mnie owulacja jak ta lala a ja od soboty zdycham. kaszel taki, że mój m. to by mnie szybciej na izbę przyjęć wywiózł niż pomyślał o <3 eh, nakręciłam się na maj, ale chyba muszę odpuścić :(

ale chociaż wnioski mogę wyciągnąć: choroba i leki nie wpłynęły w moim przypadku na termin owulacji.

Ciri naczytałam się o Twoich bocianach i teraz mam wrażenie,że jak jednego nie dostanę, to nawet nie ma co myśleć o sukcesie :)

f2w3j6yxdenijlur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zatem....perlo ziemi daruje Ci jednego ;)i mimo choroby delikatny seksik na boczku by sie przydal ;p moze i dobrze Ci zrobi

• Fiona88 Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam fajna Tesciowa i poki co nawet z nia mieszkam i dalej uwazam, ze jest fajna ;)

Gumisia czekamy na tescik :)

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona to witaj w klubie ja ze swoja mieszkalam od pierwszego dnia jak ja poznalam ;p i dalej mnie uwaza za fajna a ja ja choc juz razem nie mieszkamy ;)

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Zatem....perlo ziemi daruje Ci jednego ;)i mimo choroby delikatny seksik na boczku by sie przydal ;p moze i dobrze Ci zrobi

dobra myśl :) tylko musiałabym spędzić w łazience ze 3 godziny żeby się doprowadzić, a chyba nie jestem w stanie ;] we will see... :)

ja mam średni kontakt z teściową, ale mieszka od nas 150 km i jakoś szczególnie mi to nie doskwiera. szkoda mi tylko tego, że nie mam takiej swojej drugiej rodzinki jak to sobie kiedyś wymarzyłam. ludzie są różni i tyle :)

f2w3j6yxdenijlur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 godziny? Wez sie oplucz i poloz do lozeczka i pod pretekstem tulenia go tam gdzies pomiziaj.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super. Mam skurcze w dole brzucha. Nowy objaw reakcji na stres i nerwy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł, dawno mnie tu nie było, ale nadążyć za wami to coś niemożliwego ;)

myślałam, ze jestem po owu, a tu dopiero dziś pojawił się ból owulacyjny (mam bardzo specyficzny)... i nie wiem sama co tu myśleć :/

• perła ziemi Ekspertka

Wysłany: 6 maja 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahah Ciri jesteś niesamowita! :D to się opłuczę :)

motylek no tempo jest niezłe, mi też ciężko się "wstrzelić" w te pogaduchy dziewczyn :)

motylek1909 lubi tę wiadomość

f2w3j6yxdenijlur.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Perla szkoda zmarnowac ten moment ;)

• AnnaKliwijska Autorytet

Wysłany: 6 maja 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J. wrócił z pracy z obrączkami, które po drodze odebrał :D Są pięęęęęękne :D

A przed chwilą skoczyliśmy do sklepu, bo w sumie się skapnęłam,że w Warszawie mam same zimowe rzeczy i teraz nie wzięłam nic takiego wiosennego, a jutro mam tę lekcję pokazową, więc w nagordę kupiłam sobie koszulkę taką bardziej elegancką (bo nie chce iść na lekcję ubrana znowu jak na rozmowę).
    W ogóle od chyba roku mam fazę na wymianę szafy. Kupuję bardzo rzadko,ale tylko dobre jakościowo rzeczy. I tak mi się marzy właśnie taka minimalistyczna, klasyczna, dobra jakościowo szafa. Przeprowadzka idealną okazją.

M@linka, motylek1909 lubią tę wiadomość

7v8rikgni12rlaff.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie cyce eksploduja...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 maja 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach...pamietam moment odbioru obraczek. Czulam sie juz jak po ślubie;)

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ