MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset ludzie sa nienormalni, dasz palec wezma reke. Uciekaj od nich, poblokuj i tyle.
Tia ja mojemu tez jojczylam z owulakami swego czasu i w pewnym momencie pytal to co mozemy juz? Nawet porownywal.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w majowym wątku,moim urodzinowym miesiącu .Nowy miesiąc,nowe wyzwania,życzę wam by każdej z was przyniósł on dużo pozytywów.Na razie nie rozsyłam wirusków bo wciąż mam obawy co do kropka.Myślę,że po prenatalnych powróci mi spokój.Powodzenia dziewczyny .
-
nick nieaktualny
-
wisienka94 wrote:Uff już myślałam, że jest tragicznie niski. Mam lutke w domu. Ale chyba nie powinnam bez lekarza sama brać. A teraz majówka więc pewnie w tym tygodniu mi nie odpisze
-
Probowałam ustawić awatarka od Lamki, ale coś nie chce się wstawić
Sprobuje jeszcze w pracy na kompie zerknac, moze mi lepiej pojdzielamka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Cześć, już wpisuję. Zaczynasz dopiero starania na serio, z wykresem? Każda kiedyś zaczynała
Tak, zaczynam tak na serio, serio Mam nadzieje, że z czasem to pomoże, zarówno mi jak i Wam. Bo na serio staramy sie dopiero (dla mnie aż) 3 cykle. Dla niektórych to być może tylko dwa rozczarowania, ale dla mnie to... no wiecie, tym bardziej, że o dzieciątku marze już naprawdę długo. Ale były sprawy w życiu które nas hamowały, studia, praca, myśli, że może nie jesteśmy gotowi. Wracając do sedna, trzymam za nas kciuki Maj to przecież taki piękny miesiąc, w sam raz na || -
Witam sie w piękną majowa pogodę, oby tak pięknie bylo do wieczora. Dzisiaj kajaczek, spacerek i dzialeczka.
P.s musze od teściowej przewiezc wózek do siebie do domusummer86, Minie Black lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzień dobry w maju
Nadzieja, jeszcze raz gratuluje !
U mnie tempka w dół, także @ zbliża się wielkimi krokami na przyszły cykl nie mam żadnego pomysłu, skoczę do Hope na listę badań, może coś mnie natchnie....
Niezależnie od tendencji spadkowej mojego nastroju, życzy Wam miłej majówki -
Żabol wrote:Tak, zaczynam tak na serio, serio Mam nadzieje, że z czasem to pomoże, zarówno mi jak i Wam. Bo na serio staramy sie dopiero (dla mnie aż) 3 cykle. Dla niektórych to być może tylko dwa rozczarowania, ale dla mnie to... no wiecie, tym bardziej, że o dzieciątku marze już naprawdę długo. Ale były sprawy w życiu które nas hamowały, studia, praca, myśli, że może nie jesteśmy gotowi. Wracając do sedna, trzymam za nas kciuki Maj to przecież taki piękny miesiąc, w sam raz na ||
Karma88, Rucola, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Zabol mam nadzieje, ze szybko uda Ci sie zajsc i zaoszczedzisz sobie miesiecy nerwow.
Dwa cykle staran to jakas abstrakcja dla mnie.
StaraczkaNika takie zycie bywa pokręcone, najpierw boimy się ciaży bo to zły moment, a potem jej pragniemy i się nie udaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 08:48
-
reset chcialas pomoc a wyszlo nie ciekawie.. dalas palec to chca reke gdzie tam ktos ciebie wylapal na whatsapie chyba musze cie poszukac tam he he . Moze racja ze nie ktorzy powinni sie jeszcze douczyc itp.
wisienka ja kiedys bralam lutke doustna 200 mg czyli rano 2 tabl i wieczorem 2 tablMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny