MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Reset ludzie sa nienormalni, dasz palec wezma reke. Uciekaj od nich, poblokuj i tyle.
Tia ja mojemu tez jojczylam z owulakami swego czasu i w pewnym momencie pytal to co mozemy juz? Nawet porownywal.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się w majowym wątku,moim urodzinowym miesiącu
.Nowy miesiąc,nowe wyzwania,życzę wam by każdej z was przyniósł on dużo pozytywów.Na razie nie rozsyłam wirusków bo wciąż mam obawy co do kropka.Myślę,że po prenatalnych powróci mi spokój.Powodzenia dziewczyny
.
-
nick nieaktualny
-
wisienka94 wrote:Uff już myślałam, że jest tragicznie niski. Mam lutke w domu. Ale chyba nie powinnam bez lekarza sama brać. A teraz majówka więc pewnie w tym tygodniu mi nie odpisze
-
Probowałam ustawić awatarka od Lamki, ale coś nie chce się wstawić
Sprobuje jeszcze w pracy na kompie zerknac, moze mi lepiej pojdzielamka lubi tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Cześć, już wpisuję. Zaczynasz dopiero starania na serio, z wykresem? Każda kiedyś zaczynała
Tak, zaczynam tak na serio, serioMam nadzieje, że z czasem to pomoże, zarówno mi jak i Wam. Bo na serio staramy sie dopiero (dla mnie aż) 3 cykle. Dla niektórych to być może tylko dwa rozczarowania, ale dla mnie to... no wiecie, tym bardziej, że o dzieciątku marze już naprawdę długo. Ale były sprawy w życiu które nas hamowały, studia, praca, myśli, że może nie jesteśmy gotowi. Wracając do sedna, trzymam za nas kciuki
Maj to przecież taki piękny miesiąc, w sam raz na ||
-
Witam sie w piękną majowa pogodę, oby tak pięknie bylo do wieczora. Dzisiaj kajaczek, spacerek i dzialeczka.
P.s musze od teściowej przewiezc wózek do siebie do domusummer86, Minie Black lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyDzień dobry w maju
Nadzieja, jeszcze raz gratuluje !
U mnie tempka w dół, także @ zbliża się wielkimi krokamina przyszły cykl nie mam żadnego pomysłu, skoczę do Hope na listę badań, może coś mnie natchnie....
Niezależnie od tendencji spadkowej mojego nastroju, życzy Wam miłej majówki -
Żabol wrote:Tak, zaczynam tak na serio, serio
Mam nadzieje, że z czasem to pomoże, zarówno mi jak i Wam. Bo na serio staramy sie dopiero (dla mnie aż) 3 cykle. Dla niektórych to być może tylko dwa rozczarowania, ale dla mnie to... no wiecie, tym bardziej, że o dzieciątku marze już naprawdę długo. Ale były sprawy w życiu które nas hamowały, studia, praca, myśli, że może nie jesteśmy gotowi. Wracając do sedna, trzymam za nas kciuki
Maj to przecież taki piękny miesiąc, w sam raz na ||
Karma88, Rucola, nenusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Zabol mam nadzieje, ze szybko uda Ci sie zajsc i zaoszczedzisz sobie miesiecy nerwow.
Dwa cykle staran to jakas abstrakcja dla mnie.
StaraczkaNika takie zycie bywa pokręcone, najpierw boimy się ciaży bo to zły moment, a potem jej pragniemy i się nie udaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 08:48
-
reset chcialas pomoc a wyszlo nie ciekawie.. dalas palec to chca reke
gdzie tam ktos ciebie wylapal na whatsapie
chyba musze cie poszukac tam
he he
. Moze racja ze nie ktorzy powinni sie jeszcze douczyc itp.
wisienka ja kiedys bralam lutke doustna 200 mg czyli rano 2 tabl i wieczorem 2 tablMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny