MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Tosiu, możemy gdybac. Nigdy tak na prawdę nie wiadomo co może zaszkodzić. Wg szkoły mamy ginekolog to na samym początku dzieciątko przez ok 2 tygodnie jest "chronione" i nawet antybiotyki nie powinny zaszkodzić
Wiem Minnie. Ale może któraś z Was tez brała leki a dziecko jest zdrowe. Tak bardzo się bojeTrasti lubi tę wiadomość
-
Tosia2323 wrote:Wiem Minnie. Ale może któraś z Was tez brała leki a dziecko jest zdrowe. Tak bardzo się boje
Tosiu, nie mam własnych doświadczeń, ale obserwacja innych oraz doświadczenie życiowe pozwala powiedzieć, że jak zarodek jest zdrowy to wiele rzeczy mu nie zaszkodzi. Masa kobiet, które się nie starają, o ciąży dowiaduje się kilka dni po terminie @, będąc wtedy po imprezach/ lekach/ solariach itp.
A tak w ogóle gratulacje!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyDzień dobry w ten piękny majowy- wolny- dzień! uwielbiam maj! jest tak piękne, mam urodziny w tym mcu, jeszcze nie jest tak gorąco(a ja nie cierpię gorąca, opalania itp- wiem,jestem dziwna :p) jedyne to lubię w lato to kąpiele w jeziorze:)
ale ale, się rozpisałam a ja z wirusami przychodzę!
%3())))#$%^&*()@!(&^%$##@@@%^*(())*???><>>>"*&^%$*()&&$$%
bierzcie i się częstujcie, niech Nika nie zdązy z wpisywaniem II na 1 stronie
POWODZENIA!Kargo31, Malgonia, Lucia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Tosiu, nie mam własnych doświadczeń, ale obserwacja innych oraz doświadczenie życiowe pozwala powiedzieć, że jak zarodek jest zdrowy to wiele rzeczy mu nie zaszkodzi. Masa kobiet, które się nie starają, o ciąży dowiaduje się kilka dni po terminie @, będąc wtedy po imprezach/ lekach/ solariach itp.
A tak w ogóle gratulacje!
Dziękuje! Chociaż do mnie to jeszcze nie dociera. Nigdy przez prawie 2 lata nawet cienia nie ujrzałam a teraz całkiem ładna kreska. Cała się trzęsę ze strachuCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2022, 19:28
lamka lubi tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Iseko i Żabol- witajcie! Mała podpowiedź- jeśli piszecie z telefonu i wstawiacie emotikony, a nie znaki (czyli dajecie buźkę zamiast "") to wtedy posty kasuje.
Żabol lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Wow dziewczyny, ale naprodukowałyście od wczoraj człowiek przed śniadaniem nie przeczyta, ale obiecuję do pośniadaniowej herbatki już tak
Chciałam tylko zostawić dobrą wiadomość Co prawda jeszcze się nie nakręcam, powtórzę jutro i może uda się dostać na betę, ale powiem Wam dziewuszki, że sobie wyśniłam najpierw miałam sen, że jestem w 20 tyg ciąży, a później, że karmię piersią :p. Wizyta piątkowa u lekarza pokazała piękne jajniki (mam pcos i ostatnio jak usłyszałam, że mam piękne jajniki to było w październiku przy poprzedniej ciazy-to dało mi do myślenia ) i że jestem po owulacji. Miałam być twarda i czekać oczywiście do terminu jaki sobie założyłam, ale wiecie jak jest dzisiaj teoretycznie 12 dc, ale pewności nie mam, bo odpuściłam pomiary temperatury, śluz i szyjke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b73cb4fd150.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 10:26
Achia, blue00, nenusia, -Mamunia-, Flowwer, Cabrera, Siwulec, MamaFabianka, lamka, Lady_Dior, Morusek, Kaczorka, Malgonia, Angelika83, Bajkaaa, wisienka94, Żabol, Nadzieja22, MartunQa, Bocianiątko, Mala90, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
Czarek już z nami 🥳 24.11.2021 3270/56
Rozalka już z nami 🥳 24.11.2023 3480/54
👩❤️💋👨Starania od września 2017r. z przerwą na cały 2019r.
💔Poronienie zatrzymane - 11.2017, 09.2018
💔Ciąża biochemiczna - 05.2018, 06.2018, 12.2018, 07.2020, 11.2020, 12.2020, 02.2023
😷PCOS, IO, niedoczynność tarczycy, brak ochrony zarodka
💉Szczepienia limfocytami męża -> alloMLR 0% -> szczepienia pullowane -> alloMLR obcy 84,6%/ mąż 60,6% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Dziewczyny proszę pomóżcie. Miałam w tym cyklu dużo stresu i podejrzewałam ze to mi zablokowało owulacje. Od kilku dni jestem chora i brałam theraflu, neosine, syropy i tabletki na gardło. Objawów żadnych nie mam ale coś mnie podkusiło żeby siknac na test a tam szok dwie kreski. Boje się strasznie czy te leki nie zaszkodziły. Dzisiaj 27 dc. Cykle około 28 dniowe +/- 2 dni
-
Iseko i Żabol witamy wsrod nas
Simons_cat po cichu gratuluje
nenusia bidoku, mam nadzieje ze poczujesz sie lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 10:27
Simons_cat, Żabol lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/be4cd503e50f.jpg
Kreska wyszła po 1-2 minuty i po chwili sciemniala do takiej jak widaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2018, 10:30
Yoselyn82, nenusia, Minie Black, Cabrera, Siwulec, Carmen.92, MamaFabianka, lamka, Lady_Dior, Morusek, Simons_cat, blue00, Karma88, Kaczorka, Malgonia, Angelika83, Bajkaaa, wisienka94, Żabol, MartunQa, Bocianiątko, MaryAnn, Czrna 81, by7mistake lubią tę wiadomość
-
Pozdrowienia z dzialeczki, pogoda jak marzenie uwielbiam taka
nenusia, Mala90 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySimons_cat wrote:Wow dziewczyny, ale naprodukowałyście od wczoraj człowiek przed śniadaniem nie przeczyta, ale obiecuję do pośniadaniowej herbatki już tak
Chciałam tylko zostawić dobrą wiadomość Co prawda jeszcze się nie nakręcam, powtórzę jutro i może uda się dostać na betę, ale powiem Wam dziewuszki, że sobie wyśniłam najpierw miałam sen, że jestem w 20 tyg ciąży, a później, że karmię piersią :p. Wizyta piątkowa u lekarza pokazała piękne jajniki (mam pcos i ostatnio jak usłyszałam, że mam piękne jajniki to było w październiku przy poprzedniej ciazy-to dało mi do myślenia ) i że jestem po owulacji. Miałam być twarda i czekać oczywiście do terminu jaki sobie założyłam, ale wiecie jak jest dzisiaj teoretycznie 12 dc, ale pewności nie mam, bo odpuściłam pomiary temperatury, śluz i szyjke
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b73cb4fd150.jpg
Kochana moje gratulacje !!!Simons_cat lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny