MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis, ot zagwozdka Może powtórz jutro lub pojutrze, a najlepiej idź na betę. Mojej siostrze takie wychodziły od 5 miesiąca do 1@ po porodzie, czyli do 15 miesiąca, jeśli dobrze pamiętam.
Siwulec, emocje idealne opisane
Reset, chłopy takie są, pewnych spraw nie mogą pojąć. Mój bardzo chce dziecko, z braniem tabletek nie ma problemu, chodzenie na badania też ok (mój na badanie nasienia idzie 4.06). Jednak ciężko mu zrozumieć moje obawy przed kolejną ciążą. Chociaż twierdzi, że się boi, że znowu nam się nie uda utrzymać ciąży.
No cóż, od wygadania mam przyjaciółkę. No i WasSiwulec lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Dziękuje Nikuś wiedziałam, że na Ciebie można liczyć a co Ci się działo jak doszlaś do trzech? Czego mam oczekiwać?
-
witam w deszczowy czwartek,
Chyba mam dzisiaj najbardziej podły nastrój tego roku. Na teście kolejne nic, termin @ na jutro więc już nie ma sensu testować więcej. Brzuch mnie zaczyna lekko pobolewać na okres więc pozostało już tylko na to czekać.
Ponadto dzisiaj o 17:30 mamy wizytę u dr Marty co z jednej strony mnie cieszy bo dowiemy się co robić dalej. Z drugiej strony jednak strasznie się martwię o to jak wyszła ta fragmentacja DNA, co powie na mój jeden drożny jajowód no i na to moje wysokie fsh.
W pracy też fatalny okres, co nie ułatwia mi życia.
Jednym słowem małymi kroczkami zmierzam do jamy.
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
Hej witam się w 10dpo zrobiłam test i oczywiście coś tam widze zerknięcie ?
Rozebrałam go tez to coś było prawie od razu ... nie chce się nakręcać bo od paru dni jak już pisałam mam bóle jak na @ i cycki bolą mnie identycznie jak przed @.
https://zapodaj.net/75dbc35432382.jpg.html
https://zapodaj.net/12371a4e3d0e0.jpg.html -
nick nieaktualnyPatrycja,to ,,coś" tam baaardzo delikatnie widać,pozostaje ci powtarzać teraz codziennie test Cześć dziewczyny,ja już wstałam,umyłam głowę,jem śniadanie a potem ruszam na podgląd.Trzymajcie kciuki.
Bocianiątko, Siwulec, Aga9090, Lady_Dior, sAnsa_28, Achia, Lunaris, Bajkaaa, KateHawke, Nadzieja22, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sAnsa i Blue trzymam kciuki za wizyty i czekam na dobre informacje
Patrycja nooo coś tam się przebija... powtórz jutro albo idź na krew
U mnie temp szybuje do góry a to chyba dobrzesAnsa_28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis jeszcze miałam wczoraj Tobie napisać. Moja siostra ma 3 dzieci w wieku 4,5 i 6 lat wszystkie urodzone w sierpniu, karmiła piersią, także jest to możliwe, że możesz być w ciąży mimo karmienia.
Tylko właśnie nie wiem czy Cię pocieszać czy gratulować.
Ale mimo wszystko dasz radę, jesteś silną babką -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny - kciuki za wizyty
Nenusia, a ty jak tam się czujesz?
Patrycja - no na tym wyschniętym widać bladziocha ewidentnie!
Siwulec - już tam przed owu ładnie szybuje? Zapowiada się owocny weekend
Ja mam piękną temperaturę, nie mierzyłam w tym miesiącu ale dzień przed okresem (albo w dniu okresu według owu, tyle że owulację sobie trochę na Jana zaznaczyłam) o 5 rano i miałam temp powyżej 37 stopni. W ciążę z tego jednego wakacyjnego seksu nie wierzę, ale na pewno mam o wiele ładniejszy cykl niż na początku starań, fl mi się fajnie wydłuża, zero plamień. Fajnie. W ogóle wszystko by dawało nadzieję gdyby nie wyniki i to, że chyba zaczynam czuć delikatne skurcze macicy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 07:31
Siwulec, sAnsa_28, Aga9090, Patrycja20 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyNowa, dziękuję, że pytasz. Czuję się ciążowo, mdłości i ból cycków.. Jak otworzę lodówkę to na wymioty mnie bierze, wszystko śmierdzi.. I jakaś zmierzła się zrobiłam.. Żadnych plamień, żadnych boli w podbrzuszu. W przyszłym tygodniu chce iść na kontrolę do onkologa. No i myślę czy w poniedziałek nie iść do gina po receptę (tylko się zastanawiam czy będzie coś widział na tym usg)
Sanka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Melevis powtórz test, coś tam jakby się przebijało co do karmienia to bardzo płodnym dziewczynom wystarczy jedna, dłuższa niż 4h przerwa między karmieniami i już może wystąpić owulacja. Wg tej metody LAM (Lactational Amenorrhea Method) aby płodność była zatrzymana muszą być spełnione następujące warunki: przerwy w karmieniu nie dłuższe niż 4h w dzień i 6h w nocy, brak miesiączki, dziecko młodsze niż 6msc, brak dokarmiania dziecka (niepodawanie mm, wody, soków, nierozszerzanie diety), nie stosowanie smoczków uspokajaczy. Wtedy na 98% owulacja nie wystąpi, ale jeśli któryś z mechanizmów zawiedzie to może się zdarzyć niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 07:45
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Kochana :*
Zupełnie inaczej jak w ciąży z Alicją, wtedy było totalnie na luzie i poza pięknymi krągłymi cyckami nic mi nie dolegało. A teraz jestem non stop śpiąca (a śpie po 7-8h, mała już się nie budzi w nocy więc wreszcie mam ciągły sen), mdłości męczą, jestem ciągle zmęczona, sutki bolą a do tego wczoraj zaliczyłam pawika.
Ale kropek chyba ma się dobrze więc wszystko zniosęAga9090, Lunaris, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny ja zwartą i gotowa czekam już na lotnisku. Za chwilkę zaczynamy odprawę
Życzę miłego dnia ;*Luna1993, Aga9090, Bocianiątko, Patrycja20, Lunaris, Bajkaaa, KateHawke, Kargo31, Nadzieja22, Koteczka82, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny.Chciałabym Was bardziej doświadczone zapytać o mój wykres a konkretnie: czy mogę się cieszyć,że pomimo tych co drugodniowych skoków temp.w dół w fazie lutealnej-widać dwufazowość?.Nie przejmować się tymi skokami a cieszyć się,że mimo to temperatura jest na poziomie wyższym ?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1946bb7c57e1.jpg
Patrycja20 ja tam coś widzę
Nenusia super,że czujesz się ciążowo-oby do przodu
Blue00 kciuki za wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2018, 07:58