MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyreset wrote:Lavendova - część dziewczyn pisała tu o własnych doświadczeniach czy to z facetami/ mężami czy z ojcami, więc myślę, że mają prawo do rad, opinii czy sądów.
Po drugie - rady dotyczą też tego, by Blue poszukała wsparcia w realu (psycholog, rodzina) i wtedy te osoby mają możliwość pomocy mając "z sytuacją coś wspólnego".
Po trzecie - Blue sama opisuje to swoje problemy i czasem właśnie ogląd osób z zewnątrz jest - nomen omen - trzeźwiejszych. Więc uważam, że rady są na miejscu, a Blue sobie wybierze z nich to, na co aktualnie jest gotowa.
Ale ja nie miałam na myśli tego o czym ty piszesz tylko rad w stylu gotowcow "spakuj walizki i uciekaj"... -
Lavendova wrote:Justyna litości co to jest za myślenie, on pije a to ona ma uciekaci sie wyprowadzać? Zwlaszcza ze to jej mieszkanie z tego co zrozumialam? Świetna rada
W ogóle dziewczyny to się opanujcie z tymi radami bo łatwo tak sobie napisać w necie swoje mądrości jak się nie ma z sytuacja nic wspólnego. -
Achia wrote:Mi kiedyś mBank zablokował kartę bo okazało się że była próba włamania do bankomatu i wszystkie karty który wypłacały z niego pieniądze zostały właśnie zablokowane ze względów bezpieczeństwa. Wyrobili mi nową po prostu:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 11:26
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Lavendova wrote:Ale ja nie miałam na myśli tego o czym ty piszesz tylko rad w stylu gotowcow "spakuj walizki i uciekaj"...
Rozumiem że twoim zdaniem to powinna go ciągać na siłę do poradni, patrzeć na to dalej, a potem będzie się bała odejść bo dziecko na świecie a przecież nie upija się codziennie tylko co trzeci czy czwarty dzień. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny będę Was prosić o kciuki w czwartek, idę do onkologa..
I jutro chyba do gina ale jakoś nie umię się do niego przekonać. Nie wiem czy nie szukać innego do prowadzenia ciąży..Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Patrycja20 wrote:Krew oddana, do pracy się spóźniłam
Od początku zmieniają się priorytetySiwulec, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ;* Patrycja, kciuki mocno zaciśnięte! a sikałaś dziś na test zobaczyć jak kreska ciemnieje?
ja kończę kawę i lecę po coś na śniadanie, bo w lodówce pustka wczoraj po pracy szukałam czynnej chociażby żabki, ale wszystko było zamknięte -
Ja juz po wizycie. Lekarz przyjemny, zrobil na mnie dobre wrażenie, wizyta trwala prawie 40 minut. Stwierdził ze mam szyjkę w masakrycznym stanie, zaczerwieniona, z nalotem. Mowil ze jestem ciężkim przypadkiem, jeden jajnik jest kiepski, endometrioza juz wróciła. Martwi go to ze skrocily mi sie cykle bo to znaczy ze pewnie moja rezerwa jajnikowa jest slaba. Do zrobienia mam milion badan, wymazów, Emek posiew i z wynikami mam sie zgłosić. Na koniec dodal ze okres sie zbliża, grrr.starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
by7mistake wrote:Ja juz po wizycie. Lekarz przyjemny, zrobil na mnie dobre wrażenie, wizyta trwala prawie 40 minut. Stwierdził ze mam szyjkę w masakrycznym stanie, zaczerwieniona, z nalotem. Mowil ze jestem ciężkim przypadkiem, jeden jajnik jest kiepski, endometrioza juz wróciła. Martwi go to ze skrocily mi sie cykle bo to znaczy ze pewnie moja rezerwa jajnikowa jest slaba. Do zrobienia mam milion badan, wymazów, Emek posiew i z wynikami mam sie zgłosić. Na koniec dodal ze okres sie zbliża, grrr.
Przykro mi, ze się nie udało, ale może jak porobicie te wszystkie badania i podleczycie się to coś ruszy z miejsca. -
by7mistake wrote:Ja juz po wizycie. Lekarz przyjemny, zrobil na mnie dobre wrażenie, wizyta trwala prawie 40 minut. Stwierdził ze mam szyjkę w masakrycznym stanie, zaczerwieniona, z nalotem. Mowil ze jestem ciężkim przypadkiem, jeden jajnik jest kiepski, endometrioza juz wróciła. Martwi go to ze skrocily mi sie cykle bo to znaczy ze pewnie moja rezerwa jajnikowa jest slaba. Do zrobienia mam milion badan, wymazów, Emek posiew i z wynikami mam sie zgłosić. Na koniec dodal ze okres sie zbliża, grrr.
Ja już nie mogę oglądać tych reklam z okazji dnia matki. Beczeć mi się chce, że ja nigdy nie będę go obchodzićStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%