MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
by7mistake wrote:Ja juz po wizycie. Lekarz przyjemny, zrobil na mnie dobre wrażenie, wizyta trwala prawie 40 minut. Stwierdził ze mam szyjkę w masakrycznym stanie, zaczerwieniona, z nalotem. Mowil ze jestem ciężkim przypadkiem, jeden jajnik jest kiepski, endometrioza juz wróciła. Martwi go to ze skrocily mi sie cykle bo to znaczy ze pewnie moja rezerwa jajnikowa jest slaba. Do zrobienia mam milion badan, wymazów, Emek posiew i z wynikami mam sie zgłosić. Na koniec dodal ze okres sie zbliża, grrr.
Przykro mi ale dobrze że trafiłaś na ogarniętego lekarza. Przebadacie się i ruszycie dalej.
Izape mam to samo w święta i dzień matki... najlepiej nie oglądać TV7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
By7mistake, przykro mi, że wizyta nie przyniosła dobrych wiadomości. Teraz oby zrobić badania i podleczyć się.
-
Ech, dziewczyny, jak ja Was rozumiem
Mnie aż żołądek boli jak pomyślę, że niedługo dzień mamy, dziecka, taty... Przecież my już mieliśmy je w tym roku obchodzić. Tym bardziej mi smutno, że na dniach bratowa rodzi. Niby się cieszę, bo wiadomo, jednak rodzina i mamy dobre kontakty, ale z drugiej strony mnie smutek ogarnia, bo oni w sumie wpadli prawie 2 miesiące po moim pierwszym poronieniu. U mnie już 3 poronienia w tym czasie, a ona rodzi. Ciężkie to wszystko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2018, 12:36
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Malgonia jaki piękny ananas
To od Lamki na szczęście sobie ustawiłam, bo coś mam rozstrój żołądka i łamie mnie w kościach a wiadomo, że to razem ze swędzeniem lewego ucha i katarem z prawej dziurki najpewniejszy ze wszystkich znakówSiwulec, by7mistake, Iseko, Rucola, Aga9090, Minie Black, Nadzieja22, blue00, Patrycja20, Morusek, KateHawke, Cabrera, moyeu, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie i dobre słowa mam nadzieje ze wyniki przyniosą cos dobrego, póki co w takim razie czekam na okres i zabieram sie za robienie badan
Blue, nie umiem Ci nic mądrego doradzić, ale życzę Ci duzo siły. Ojciec mojego em ma problem z alkoholem i niestety wiem jak to niszczy rodzinę a w szczególności dzieci.
Patrycja- trzymam kciuki za piękny przyrostPatrycja20 lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
Malgonia wrote:To od Lamki na szczęście sobie ustawiłam, bo coś mam rozstrój żołądka i łamie mnie w kościach a wiadomo, że to razem ze swędzeniem lewego ucha i katarem z prawej dziurki najpewniejszy ze wszystkich znaków
O to to to KATAR z prawej dziurki znaczy owu z prawego jajnika, swędzenie lewego ucha znaczy owu z prawego jajnika !!!
Wszystko idzie w dobrym kierunku :* -
Hej dziewczyny
Mało się udzialam bo chce wykorzystać czas z emkiem na maxa. Jestem już na bank po owu była w piątek więc teraz czas oczekiwania chociaż średnio jestem nastawiona;/
Trzymam kciuki cały czas za Was dziewczyny aby każdej z Was ułożyło się pomyślnie
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny