MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatrycja20 tak koło 9 powinnam być w labo , oczywiście jeszcze kilka dni temu obiecałam sobie testy i betę dopiero w środę ale dziś już nie wytrzymałam a tym bardziej jak zobaczyłam ten cień cienia to nie mogę tak w niepewności funkcjonować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 07:05
-
nick nieaktualny
-
Asiek, ja przy becie 2 miałam kreskę na Bobo, więc tylko beta... Trzymam kciuki!
Za nasze wizytujące trzymam i kciuki, i duże palce w szpilkach nawet jakoś zasupełkuję, żebyście przyniosły same dobre wieści!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witajcie
Asiek leć na betę, trzymamy kciuki
Ja dzisiaj niestety zgłaszam biel w 10 dpo . Wiem że niby jeszcze szansa jest ale dzisiejsza temp raczej pokazuje że @ przyjdzie. Zawsze do @ miałam w okolicach 37 a teraz przy dupku 36.7. Nie wiem co jest grane ale dla mnie to masakra. Nie wiem czy się nie poddam bo nie mam już sił.
Przepraszam za smęty ale chyba zaczynam się sypać ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny, ja jadę do labo. Ciekawe co z moją wątroba wyjdzie, aż się boję...
Minie ty dziś chyba wizytujesz, dobrze pamiętam? Jak tak to kciuki za kurczaka :*
Nika ty chyba też wizytujesz? Kciukam:*
Asiek kciuki za bete:)
Jak coś pomyliłam to wybaczcie
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2018, 08:03
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNenusia a co tam z wątrobą ma być nie tak? Myślisz, że posypała się od leków?
Asiek tu już takie cuda na testach wychodziły, że ja już testom ni hu hu nie wierzę. Beta jak najbardziej wskazana! Długo będziesz czekać na wynik?
Siwulec chcesz pobić rekord sikania na teściory w jednym cyklu, co? szalona kobieto!
Kciukam za wizytujące!
Mnie znów zaczynają ludzie irytował z pytaniami kiedy rodzę, a to "dopiero" 6msc... i te miny jak słyszą, że we wrześniu... Ehhhh cóż ja poradzę, że mam duży brzuch, do porodu będę się toczyć, to się dopiero zdziwią... U Was też takie ciepło? Mój termometr pokazuje już 21° w cieniu! Zapowiada się uuuuupałSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmmmm to jest do ogarnięcia, ja sobie zbiłam aspat i alat olejem z ostropestu, plus mielonym-mielony wrzucam do owsianki a oleju łyżeczkę dziennie wcinam, bądź dodaje do sałatek. "Ponoć" tak mówiła dietetyk, ostropest regeneruje wątrobę, poprawia jej działanie. Zaszkodzić nie zaszkodzi a mi baaaaardzo pomógł. A na mojej grupie cholestazowej właśnie dużo osób sobie go chwaliło, plus napary z korzenia mniszka czy ziela karczocha, ale ja nie jestem w stanie ich przełknąć, obrzydlistwo. Natomiast jak pogorszą mi się wyniki, to wtedy będę chwytać się wszystkiego żeby uchronić się przed tym cholerstwem
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak dobrze sie czuje od wczoeajszego plamienia nie mam nic. lekko cos tam mnie pobolewa. pecherzyk ma 7mm ciekawe kiedy zarodek bedzie widac bo lekarz odpowiedzial" cos tam musi byc" i szybko do pokoju .. moze na nastepnym uzg sie dowiem. jutro wyniki bety
-
Dzień dobry!
Poniedziałek pełen bladziochów! Życzę Wam zielonych finałów z nich
Kargo kciuki! trzymaj się tam i szybko wracaj do siebie!
Koteczkowa mam nadzieję, że wszystko się uspokoi.
Lara88 bardzo mi przykro z takiego obrotu sprawy
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Asiek, czy ja Ciebie nie kojarzę z fioletowej z października? Tak mnie teraz tknelo
Gratulować będę po becie póki co zaciskam kciuki