MAJOWE TESTOWANIE '18, czyli zabierz testy na majówkę
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Wy też czujecie się jakby była niedziela?
Malgonia spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe! Najbardziej Ci życzę aby nie było tych dziesięciu podejść, ale aby kolejna ciąża była zdrowa i miała swój szczęśliwy finał ❤
Nadzieja czekam na kolejną twoją betę.
Melevis twoje dzieciaczki są tak cudne,że nie możesz na nich zamknąć "produkcji" ☺
My już w domku. Popadało,ale teraz znowu jest ciepło i słonecznie,więc chyba wyskoczymy na jakieś lody.
Dziewczyny czy coś się stało że Agniechaaa usunęła konto? Mam nadzieję że z chłopakami wszystko o.k. Ktoś tu ma z nią kontakt,chyba Lena? Będę wdzięczna za jakieś info.Malgonia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Malgonia wrote:Siwulec to czas na sex z gumka. Zobaczysz, ze peknie i bedzie z tego dzidek
Hahaha to jest myśl !!! To spadam, wrócę do Was za jakaś chwile, ale już w ciążyMalgonia, Czrna 81, Barbarka1984, Luna1993, Minie Black, lamka, nenusia, KateKum, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Witajcie
Wybaczcie ze tak o sobie ale czy ktoras wie co to za dziadostwo ugryzlo mojego synka?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06036ea1beeb.jpg
Martwie sie zeby to nie byl kleszcz
Podobne do ugryzień pająka, przy kleszczu raczej rumień pojawia się w postaci pierścienia (przy ugryzieniu jasne, dalej intensywnie czerwone), ale warto to sprawdzić.
Kleszcz też raczej nie gryzie w kilku miejscach tylko w jednym
-
Nadzieja, dajesz nadzieję...
Oczywiście Cię nie nakręcam, ale trzymam mocno kciuki i czekamy z niecierpliwością!
Też macie dzisiaj takiego lenia?
Ja wpadłam na pomysł, by zrobić własną pizzę, więc u nas będzie raczej obiadokolacja.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Jestem na działce z dziećmi od brata meza i wiem co mnie czeka za kilka miesięcy
fajnie tak sie bawić z nimi i wyglupiac. Zosia no tak ma na imie dziewczynka pytała sie nnie czy bede miała dziewczynkę czy chłopczyka a może bliźniaki.Czrna 81, summer86, Flowwer lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Malgonia wszystkiego najlepszego, duzo zdrówka i spełnienia tych najskrytszych marzeń a przede wszystkim tego jedynego marzenia !!
Malgonia lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej Dziewczyny!
Nadrobiłam tylko kilka stron. Dziś przedostatni dzień na majowkowym wyjeździe
Jutro wracamy. Znajomi nakryli nas na , nie pamiętam kiedy tak głupio się czułam, no ale owulaki pozytywne, wspólny domek, a oni się wrócili na chwile... ehhh... jak nastolatki...
Przyznam szczerze,że kiepsko wiem co u Was, czytałam na raty, nadrobie Was w drodze powrotnej jutro
Meśka to ugryzienie to raczej nie kleszcz. Mnie ugryzł tak z 10 razy już. Rumień wychodzi po jakimś czasie i to tylko w przypadku boreliozy. Na moje oko to jakaś meszka albo mrówka. Ale jak się boisz to jedź do lekarza. I po kleszczy ugryzienie swędzi,ale dopiero po jakimś czasie.
lamka, Siwulec lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyWyszłam z domu tak jak któraś z was radziła.Poszłam do teściowej,bardzo ją lubię,tam się rozkleiłam jak tylko zapytała czemu sama.Pogadałyśmy i dwie godziny później wróciłam do domu,a tam co?Głośna muza i piwa ciąg dalszy.Wkurzona obrałam ziemniaki i kazałam samemu mu resztę zrobić i wyszłam.Tak jak myślałam,po powrocie dalej piwo,zero obiadu,a on już ululany.I jeszcze śmie twierdzić, że przez ciążę mózg mi padł.Mam dość.
-
blue00 wrote:Wyszłam z domu tak jak któraś z was radziła.Poszłam do teściowej,bardzo ją lubię,tam się rozkleiłam jak tylko zapytała czemu sama.Pogadałyśmy i dwie godziny później wróciłam do domu,a tam co?Głośna muza i piwa ciąg dalszy.Wkurzona obrałam ziemniaki i kazałam samemu mu resztę zrobić i wyszłam.Tak jak myślałam,po powrocie dalej piwo,zero obiadu,a on już ululany.I jeszcze śmie twierdzić, że przez ciążę mózg mi padł.Mam dość.
mi88 lubi tę wiadomość
-
Blue, nie do końca znam twoją sytuację, nie wiem czy pisałaś już coś kiedyś o tym. Ale jeśli miałabym się odnieść do tego co pisałaś dzisiaj to mój emek właściwie też piwko co dzień czy dwa. Jakoś dotychczas mi to nie przeszkadzało. Wczoraj jednak spędziliśmy dzień ze znajomymi, wiadomo dzień meczowy rządzi się swoimi prawami, ale mój emek opil się najbardziej. Strasznie mnie to wkurzylo. Zaczęłam też myśleć, że chyba zacznie mi również przeszkadzać to piwko w tygodniu. Pogadałam z nim dzisiaj o tym ale czy moje argumenty dotarły przekonam się w czasie.
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
Blue bardzo Ci współczuję. Pewnie jak nie jedna tu przerabiałam takie historie w domu. Oby Twojemu mezowi jakos udalo sie ogarnac. W koncu ma dla kogo.
-
Blue bardzo mi przykro
Mój eM też lubi sobie wypić, ale zdecydowanie mu tego nie ułatwiam. Jak gdzieś jedziemy to on jest kierowca a jak jestem ja to po prostu wychodzę i jadę do domu. Mam uraz do alkoholu, wiem że to też nie jest normalne. Czasami jednak i ja potrzebuje się wyłączyć. Ja też przesadzam.
Nawet nie wiem co mam Ci powiedzieć, jest to trudna sytuacja, bo niestety takie osoby się rzadko zmieniają. Ja bym odpuściła gotowanie, pranie jego rzeczy i spanie w jednym łóżku kiedy pije. Może terapia szokowa na niego zadziała.
Wiem, że dla wielu kobiet picie piwa codziennnie jest normalne, dlatego to ja czasami uważam się za nienormalną. Ale życie mamy tylko jedno i trzeba się czuć dobrze sama ze sobą. Jeżeli Ci to przeszkadza to po prostu mu to pokaż
-
nick nieaktualnyMuszę was sprostować .To nie jest mój mąż a drugi partner.Z mężem się rozstałam.Nie chcę nic więcej na ten temat mówić.Planowaliśmy ślub,ale niestety....Nie wiem czy w tym przypadku dojdzie kiedykolwiek do niego.
No nic,idę się położyć,jestem wykończona tym wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2018, 17:49
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blue długo z nim jesteś? Może pomysł z fotkami nie jest taki zły. Ja,jak tydzień temu mojego M zastałam nad jeziorem pijanego,to właśnie cyknęłam mu fotkę. Pokazałam później teściowej i jego bratu (takim niby żartem, "Proszę,jak się M ładnie bawił na rybach, z nogami prawie w jeziorze zasnął...") I powiem Ci że wstyd mu było ☺Czarna81
22 cs.