Majowe Testowanko!!!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mam meksyk.11 dpo..wczoraj troszke plamilam wieczorem i teraZ znow zaczelam po stasunku plamic czy to plamienie implatacyjne mozliwe??? Nie moglam byc dluzej cierpliwa i o 13 zrobilam test jakies 40 minut po stosumku i wyszedl negatywny co o tym. Sadzicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny... Robilam test w dniu miesiaczki byl cien cienia. Tydzien nie bylo @ a dzisiaj zaczelam krwawic.. Naczytalam sie ze to wczesne poronienie. Mialam typowe objawy ciazy wczoraj jakby spokoj i te krawienie. Nie moge w to uwierzyc juz sie tak cieszylam... Powiedzcie ze to nie prawda:(
-
nick nieaktualny
-
Jezeli test wyszedl Ci pozytywny a zaczelas krwawic to odwiedz lekarza! Tez tak mialam, pojechalam na izbe przyjec. Potwierdzili 5ty tydzien ciazy. Musialam lezec, ciaza na podtrzymaniu do 16tego tygodnia ale sie udaloNadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Ale ja bardzo mocno krwawie taka bardzo ciemno brunatna krwia.. Przepraszam ze wam tak okresle. Ale no na podpasce to taka plama wielkosci mabdarynki duzej i prawie przesiaka a jeszcze w pracy jestem i pracuje jako kelnerka taki ruch przed chwila byl... boli mnie bardzo ten brzuch tak ciagnie na dole.. Zawsze mialam skurcze zreszta napewno wiecie jak to jest w okresie. A to jest ewidentny bol w bodbrzuszu ja juz chyba stracilam malenstwo Madzik a ty mocno krwawilas? z moich obliczen. Wychodzi ze dzisiaj bylby 5 tydzien. .. Jeju brzuch mam tak spuchniety:(