Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak Małgoniu! Zamieniłam małpę na kieliszek wina, aby każda z Dziewczyn mogła sobie wypić w Andrzejki i wywróżyć rychłe macierzyństwo!
Malgonia, Malinaa90, agge lubią tę wiadomość
-
Moyeu, MonikA kciuki za Wasze wizyty i zabiegi!
Aeiouy jestes bystra zdolniacha i ppradzisz sobie bez problemu! A że staraniami decyzja należy do Was ale ja bym się starała😉
Suszarko widzę ze masz krótkie cykle, następna szansa już tuż tuż. Powodzenia!
Sylwia dobrze ze idziesz do domu ale czujność trzeba zachować. Trzymaj się😙
Malgonia na Twoim screenie dopiero obczaiłam że testuje w dzień toalet (hmmm... przepowiednia?😉) A mi się coś innego pochrzaniło. No coź, sikne w toalecie, zgadza się😅
Miłego dnia dziewczyny!Suszarka, MonikA_89!, Malgonia, moyeu, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoyeu wrote:Dziewczyny wybaczcie że się nie odniosę ale nie znam się na szczepienach czy cholestazie, niemniej bardzo się cieszę że u Was coraz lepiej ❤
Udało mi się zapisać na operację na Karową, 9 grudnia mam się stawić w izbie przyjęć. Czy macie może jakieś tipsy jak się przygotować? Co wziąć do szpitala? Ile czasu mniej wiecej leży sie w szpitalu po laparoskopii? Będę wdzięczna za wszelkie rady! 🙏Bo oczywiście nie zapytałam 🙈
Ale jej koleżanka z sali wtedy jeszcze została i miała wyjść po dwóch dniach od zabiegu. Więc to już chyba zależy od tego jak szybko dochodzi się do siebiemoyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny,
Wczoraj miałam mega ból brzucha jak na okres. Dodatkowo doszły plamienia tak jakby z krwią.
Wzięłam nospe i zwiekszylam dawkę dupka. Wieczorem już nie było plamienia.
Dziś poszłam na krew żeby sprawdzić czy beta rośnie.
Najgorsze jest to, że juz nie czuje się ciążowo.
Eh.... -
Ona na na trzymam kciuki ✊✊
Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalinaa90 wrote:Ona na na kciuki! Ze względu na odstęp pomiędzy ostatnia beta, wynik z dzisiaj najlepiej porównać z kolejnym, zrobionym za 48h
Wiem. Ale wg moich obliczeń beta dziś powinna wynosić ok 68. Jeśli będzie dużo mniej, to znaczy że spada. W czwartek miałam mieć pierwszą wizytę u lekarza i kontrolnie sprawdzony jeszcze raz przyrost. -
Dziewczyny help!!!
Mam straszne mdlosci i wymioty. Juz kilku lekarzy przerobilam w tej ciazy i zaden nic nie chce dac tlumaczac ,ze to moze zaszkodzic...
Ja juz nie wiem co mam robic😭Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:Dziewczyny help!!!
Mam straszne mdlosci i wymioty. Juz kilku lekarzy przerobilam w tej ciazy i zaden nic nie chce dac tlumaczac ,ze to moze zaszkodzic...
Ja juz nie wiem co mam robic😭
Kochana próbowałaś herbaty z imbirem? Ale taki świeży imbir sobie wkrój do herbatki.
Ewentualnie mleko z imbirem i miodem. -
Beti82 wrote:Dziewczyny help!!!
Ja juz nie wiem co mam robic😭 -
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
Gdzieś czytałam o krakersach. W 11tc ciąży jeszcze nie byłam, ale podczas poronień i biochemów pomagało.
Szona - chylę czoła!!! MEEEGAA nazwa wątku i bardzo podoba mi się całe jego "ubranie". Wątek wojenny, grafiki wszystko
Ja na testowanie się szykuje na 21-22 listopadOchmanka, MonikA_89!, szona lubią tę wiadomość
PCOS, MTHFR A1298C C/C homozygotyczne, 20210 G-A heterozygotyczne
ok. 4, 5 roku starań
CB: 10.2018 -> 01.2019(CP?) -> 08.2019
CP: 01.2020 -> 07.2020
01/2021 IVF - 1 podejście
29.01 ET 3 dniowego 7B
5 dpt bhcg 4,35 -> 7 dpt 6:00 bhcg 9,6 prog 190ng/ml -> 9 dpt 18:00 bhcg 71,16 -> 12 dpt 6:00 bhcg 155,1 ->15 dpt 6:00 bhcg 324,3 (63,2%) ->16 dpt 18:00 bhcg 593 🥰 -> 20 dpt 18:00 bhcg 2708
22.02.21 - 24 dpt mamy zarodeczek i 💗
8w5d 2cm dzidzi | 171 bpm
Brak ❄️ (4 zatrzymały się w rozwoju po 3dobie)
Mój instagram:
i_want_2_be_mom -
Ona-na-na wrote:Kochana próbowałaś herbaty z imbirem? Ale taki świeży imbir sobie wkrój do herbatki.
Ewentualnie mleko z imbirem i miodem.Ona-na-na lubi tę wiadomość
-
MonikA_89! wrote:Przyjaciółka miała przy łóżku biszkopty/herbatniki rano 1-2 zjadała, odczekała trochę i dopiero potem wstawała. Jak wstawała z pustym żołądkiem to ja strasznie mdliło i ogólnie było jej słabo. No i herbatka z imbirem. Są też takie tabletki dla ciężarnych na wymioty. Koleżanka z poprzedniej pracy brała, bo wymiotowała do końca 2 trymestru, ale po tabsach udawało jej się cokolwiek zjeść w ciągu dnia
Zadne gumy,cukierki,herbatki ,imbir nic nie pomaga.A jem tylko to na co mam ochote raz wchodzi raz nie ,wiec tu niestety nie ma reguly ehh No a tabletki to nie wiem czy nie pozniej dopiero.Bo mi wlasnie lekarze nie chcieli nic dac na wymioty twierdzac ,ze nie mozna i koniec -
ElfiaKsiężniczka wrote:Masz je cały dzień? Agge tez miała problemy z wymiotami. Pamietaj żeby się nie odwodnic. Wczoraj oglądałam taki filmik na yt gdzie babka mówiła o swoim menu w poszczególnych trymestrach i w pierwszym tez miała straszne mdłości. Wiec zanim coś zjadła to sprawdzała czy jej to dobrze brzmi i ma na to ochotę. Np. Chrupek o smaku ostrej papryczki. Trochę śmieszne. Ale jeśli pomogło jej to przetrwAć... ale o wodzie pamiętaj
Problem w tym ,ze mi prawie wszystko wchodzi i mam ochote a za chwile kibel