Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie umiem właśnie wstawiać2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI
9.2017 - Synuś
5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika
3.11.2018 - poronienie samoistne
2.2019 - powtórka "z rozrywki"
Owulacja jest, ciąży dalej brak
17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
19.12 - 48mIU 💙
21.12 - 109mIU/mI
23.12 - 196mIU/ml
27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
-
Pyratka4 wrote:Ale jestem durna, zrobiłam test innej firmy (taki paskowy, kupiony w wielpaku). Znów wyszła kreska po czasie, ale blada 😂 oby było coś na rzeczy, trzymajcie kciuki! Na dniach się wyjaśni. Dodam, że ten z wielpaku wielokrotnie robiłam i nawet mam jeden stary i nawet po dluuuugim czasie biały...cudownie byłoby kupić koszulkę synkowi "będę starszym bratem" i ubrać mu na swieta 😍
Poka te kreski
-
Pyratka4 wrote:Nie umiem właśnie wstawiać
Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłami'm_back lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
Pyratka4 wrote:Nie umiem właśnie wstawiać
Zapodaj.net -> na forum, dodajesz zdjęcie, tylko ustawiasz 500x500 i wstawiasz z tego co pamietam 3 link który się wyświetli pod zdjęciem (BBCode)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 19:00
-
Pati, bardzo się cieszę ❤️
Evelle28, przykro mi. Bardzo kiepki ten listopadPati96 lubi tę wiadomość
-
Pati gratuluje piekny widok
Sylwia bardzo dobrze Cie rozumiem, bo u mnie tez raz taki gorszy pomiar byl, to niby zdrowy rozsadek podpowiadal jedno, ale lek byl.
W ogole przepraszam, ze malo sie udzielam, ale ogolnie to psychicznie bardzo siadlam. Nie bede tu biadolic, bo wiadomo jak jest i ogolnie ciaza mega mnie cieszy, ale hormony robia swoje, ciezar brzucha nie pomaga i ogolnie to doszlam do etapu gdzie chcialabym zeby mnie polozyli na 3 dni do szpitala, podali obiad i zeby mi wszyscy dali swiety spokoj.syllwia91 lubi tę wiadomość
-
Mój wpis się obył bez echa sle zacznę jeszcze raz bo widzę ze się już znaczę tutaj trochę. Tez miałam tu swój team ale - uwierzcie wszystkie wyszłyśmy stad w dwu paki - noo jedna w trzy 😂
Evella bardzo mi przykro
Pyrka gratki tez czekam na tr dwie kreski - fakt id pół roku ale chyba jak się czeka to nie ma znaczę IA czy miesiąc 2 czy 10 zawsze kurewsko boli rozczarowanie😒
W tamta środę dostałam pregnyl od 4 dni robię testy i dzisiaj już mam czyste 😁 do wczoraj wychodziły pozytywne. Wiec teraz wiem ze jak bd dwie kredki to dzidzia a nie pregnyl. W piątek rano chce zrobić betę wiem wczesnie bo to aż 8 dpo 😂 ale pierwszy cykl z clo i pregnyl no i po prostu znoszę jajko 🥴
Trzymam kciuki za was - ha już stara doświadczona a nadal głupia 🥴
Ps. Sorki jeśli przekręciłam nicl dopiero się oczytuje z wamiElfiaKsiężniczka, MonikA_89!, Suszarka, moyeu, agge lubią tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Malgonia wrote:Pati gratuluje piekny widok
Sylwia bardzo dobrze Cie rozumiem, bo u mnie tez raz taki gorszy pomiar byl, to niby zdrowy rozsadek podpowiadal jedno, ale lek byl.
W ogole przepraszam, ze malo sie udzielam, ale ogolnie to psychicznie bardzo siadlam. Nie bede tu biadolic, bo wiadomo jak jest i ogolnie ciaza mega mnie cieszy, ale hormony robia swoje, ciezar brzucha nie pomaga i ogolnie to doszlam do etapu gdzie chcialabym zeby mnie polozyli na 3 dni do szpitala, podali obiad i zeby mi wszyscy dali swiety spokoj.Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
MamaStasia chyba wlasnie w tym problem, ze nie mam kiedy odpoczac. Czuje, ze wszystko jest na mojej glowie i szczerze to gdyby nie to, ze wielu rzeczy nie moge to pewnie tachanie mebli, malowanie itd tez by na mnie spadlo. Moze i szkoda, bo choc by bylo zrobione, a nie ze musze sie prosic. Do tego kazdy mysli, ze jak "siedze" na zwolnieniu to sie nudze i trzeba mi jeszcze podokladac czegos, bo przeciez mam czas.. moze czas mam ale ani sily, ani ochoty ani glowy juz do niczego nie mam.
-
Malgonia wrote:Pati gratuluje piekny widok
W ogole przepraszam, ze malo sie udzielam, ale ogolnie to psychicznie bardzo siadlam. Nie bede tu biadolic, bo wiadomo jak jest i ogolnie ciaza mega mnie cieszy, ale hormony robia swoje, ciezar brzucha nie pomaga i ogolnie to doszlam do etapu gdzie chcialabym zeby mnie polozyli na 3 dni do szpitala, podali obiad i zeby mi wszyscy dali swiety spokoj.
Domyślam się, że ta końcówka to hardkor. Odpoczywaj ile tylko się da! Ostatnia prosta! :*
-
Czincja wrote:Mój wpis się obył bez echa sle zacznę jeszcze raz bo widzę ze się już znaczę tutaj trochę. Tez miałam tu swój team ale - uwierzcie wszystkie wyszłyśmy stad w dwu paki - noo jedna w trzy 😂
Evella bardzo mi przykro
Pyrka gratki tez czekam na tr dwie kreski - fakt id pół roku ale chyba jak się czeka to nie ma znaczę IA czy miesiąc 2 czy 10 zawsze kurewsko boli rozczarowanie😒
W tamta środę dostałam pregnyl od 4 dni robię testy i dzisiaj już mam czyste 😁 do wczoraj wychodziły pozytywne. Wiec teraz wiem ze jak bd dwie kredki to dzidzia a nie pregnyl. W piątek rano chce zrobić betę wiem wczesnie bo to aż 8 dpo 😂 ale pierwszy cykl z clo i pregnyl no i po prostu znoszę jajko 🥴
Trzymam kciuki za was - ha już stara doświadczona a nadal głupia 🥴
Ps. Sorki jeśli przekręciłam nicl dopiero się oczytuje z wami
Niech wiec teraz znowu zaczną wychodzić kreski 8 dpo to trochę szybka akcja, ja bym poczekała - ale co z tego, że ja bym tak zrobiła działaj jak czujesz Mój Nord wyszedł biały 10 dpo, a 12 dpo na Bobo były już dwie kreski. Teraz będę czekac do oporu
-
Czy jak test wyschnie to grupa piękna kreska druga jak się pojawi to co ? Wkurza mnie to.. na jednym cień na drugim gruba kreską ciut różowa i bądź tu realista i nie wyobrażaj sobie niczego..
I o boziuu czekam na okres powinniśmy być w sobotę... a co do dni po owu to ja nie mam pojęcia możliwe we 11, albo 10, którzy to wie, owu była wszystko peklo tylko kiedy. Biorę acard i czekam cierpliwie na @. -
Malgonia wrote:MamaStasia chyba wlasnie w tym problem, ze nie mam kiedy odpoczac. Czuje, ze wszystko jest na mojej glowie i szczerze to gdyby nie to, ze wielu rzeczy nie moge to pewnie tachanie mebli, malowanie itd tez by na mnie spadlo. Moze i szkoda, bo choc by bylo zrobione, a nie ze musze sie prosic. Do tego kazdy mysli, ze jak "siedze" na zwolnieniu to sie nudze i trzeba mi jeszcze podokladac czegos, bo przeciez mam czas.. moze czas mam ale ani sily, ani ochoty ani glowy juz do niczego nie mam.
Teraz oni powinni ci pomagać w niektórych obowiązkach. Szczególnie że jesteś bliżej rozwiązania .
Wasze zdrowie jest ważniejsze .szona, Suszarka lubią tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Mildred wrote:Czy jak test wyschnie to grupa piękna kreska druga jak się pojawi to co ? Wkurza mnie to.. na jednym cień na drugim gruba kreską ciut różowa i bądź tu realista i nie wyobrażaj sobie niczego..
I o boziuu czekam na okres powinniśmy być w sobotę... a co do dni po owu to ja nie mam pojęcia możliwe we 11, albo 10, którzy to wie, owu była wszystko peklo tylko kiedy. Biorę acard i czekam cierpliwie na @.
Pokaaaaaaa
Ps. Ja tam w ogóle nie czekam na Twoją 🍷!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 19:59
-
nick nieaktualny
Malgonia wrote:MamaStasia chyba wlasnie w tym problem, ze nie mam kiedy odpoczac. Czuje, ze wszystko jest na mojej glowie i szczerze to gdyby nie to, ze wielu rzeczy nie moge to pewnie tachanie mebli, malowanie itd tez by na mnie spadlo. Moze i szkoda, bo choc by bylo zrobione, a nie ze musze sie prosic. Do tego kazdy mysli, ze jak "siedze" na zwolnieniu to sie nudze i trzeba mi jeszcze podokladac czegos, bo przeciez mam czas.. moze czas mam ale ani sily, ani ochoty ani glowy juz do niczego nie mam.
Ojjjj skąd ja to znam! W 100% wiem co czujesz.... olej wszystkich i dbaj o Was ❤
Mildred wrote:Czy jak test wyschnie to grupa piękna kreska druga jak się pojawi to co ? Wkurza mnie to.. na jednym cień na drugim gruba kreską ciut różowa i bądź tu realista i nie wyobrażaj sobie niczego..
I o boziuu czekam na okres powinniśmy być w sobotę... a co do dni po owu to ja nie mam pojęcia możliwe we 11, albo 10, którzy to wie, owu była wszystko peklo tylko kiedy. Biorę acard i czekam cierpliwie na @.
Pokazuj raz dwa. A może jest coś na rzeczy? Nie chce Cię nakręcić, ale ja w tej ciąży tak miałam. Około 10 dpo wlasnie 😒 -
https://zapodaj.net/263138d7b23f2.jpg.html
Coś takiego mi wyszło.. nie wiem ile po czasu po odłożyłam test chyba po 5 min jak był biały i nic się nie pojawiało. więc zadnej nadzieji tak poprostu będę czekać.Agape91, Ania_85_, Kittinka83, Irvine90, Madziandzia, Malgonia, moyeu, Angelika1313 lubią tę wiadomość