X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE
Odpowiedz

Mały gadzie, zrobię Ciebie w LISTOPADZIE

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati super wieści! Teraz już odetchnij, rośnijcie ❤❤❤ cześć Kropeczku 😘

Evelle bardzo mi przykro ... duzo sily...

Pyratka może jakieś foto? 😊

Pati96 lubi tę wiadomość

• Suszarka Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O popieram, dawaj fotkę Pyratko 😍 strasznie dawno tu testów nie było 😎

szona, i'm_back lubią tę wiadomość

Iga ❤️ 7.01.2021
    Jagoda ❤️ 7.04.2022
  • Pyratka4 Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie umiem właśnie wstawiać

2016- cykle w większości bezowulacyjne. 6cs, 3 cykl z CLO - szczęśliwy! 9.01.2017 - II KRESECZKI

9.2017 - Synuś
    5.2018 - start! starania o drugiego Szkodnika :)
    3.11.2018 - poronienie samoistne
    2.2019 - powtórka "z rozrywki" :(
    Owulacja jest, ciąży dalej brak :(
    17.12 (10dpo) - Beta Hcg - 20mIU 😬
    19.12 - 48mIU 💙
    21.12 - 109mIU/mI
    23.12 - 196mIU/ml
    27.12 - 1229 mIU/ml ♥️
    f2w3flw12t1gpt6d.png
  • szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyratka4 wrote:
    Ale jestem durna, zrobiłam test innej firmy (taki paskowy, kupiony w wielpaku). Znów wyszła kreska po czasie, ale blada 😂 oby było coś na rzeczy, trzymajcie kciuki! Na dniach się wyjaśni. Dodam, że ten z wielpaku wielokrotnie robiłam i nawet mam jeden stary i nawet po dluuuugim czasie biały...cudownie byłoby kupić koszulkę synkowi "będę starszym bratem" i ubrać mu na swieta 😍

Poka te kreski :)

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

30.06.2025 r. Detonacja! ❤️

Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • MamaStasia :) Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyratka4 wrote:
    Tu wstawisz https://naforum.zapodaj.net/ bierzesz największy rozmiar i kopiujesz trzeci link i tu wstawiasz .

Mam nadzieję że dobrze wytłumaczyłam

i'm_back lubi tę wiadomość

Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
    Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm)
  • szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyratka4 wrote:

Zapodaj.net -> na forum, dodajesz zdjęcie, tylko ustawiasz 500x500 i wstawiasz z tego co pamietam 3 link który się wyświetli pod zdjęciem (BBCode)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 19:00

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

• szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati, bardzo się cieszę ❤️

Evelle28, przykro mi. Bardzo kiepki ten listopad :/

Pati96 lubi tę wiadomość

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati gratuluje :) piekny widok

Sylwia bardzo dobrze Cie rozumiem, bo u mnie tez raz taki gorszy pomiar byl, to niby zdrowy rozsadek podpowiadal jedno, ale lek byl.

W ogole przepraszam, ze malo sie udzielam, ale ogolnie to psychicznie bardzo siadlam. Nie bede tu biadolic, bo wiadomo jak jest i ogolnie ciaza mega mnie cieszy, ale hormony robia swoje, ciezar brzucha nie pomaga i ogolnie to doszlam do etapu gdzie chcialabym zeby mnie polozyli na 3 dni do szpitala, podali obiad i zeby mi wszyscy dali swiety spokoj.

syllwia91 lubi tę wiadomość

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój wpis się obył bez echa sle zacznę jeszcze raz bo widzę ze się już znaczę tutaj trochę. Tez miałam tu swój team ale - uwierzcie wszystkie wyszłyśmy stad w dwu paki - noo jedna w trzy 😂

Evella bardzo mi przykro

Pyrka gratki tez czekam na tr dwie kreski - fakt id pół roku ale chyba jak się czeka to nie ma znaczę IA czy miesiąc 2 czy 10 zawsze kurewsko boli rozczarowanie😒

W tamta środę dostałam pregnyl od 4 dni robię testy i dzisiaj już mam czyste 😁 do wczoraj wychodziły pozytywne. Wiec teraz wiem ze jak bd dwie kredki to dzidzia a nie pregnyl. W piątek rano chce zrobić betę wiem wczesnie bo to aż 8 dpo 😂 ale pierwszy cykl z clo i pregnyl no i po prostu znoszę jajko 🥴

Trzymam kciuki za was - ha już stara doświadczona a nadal głupia 🥴

Ps. Sorki jeśli przekręciłam nicl dopiero się oczytuje z wami

ElfiaKsiężniczka, MonikA_89!, Suszarka, moyeu, agge lubią tę wiadomość

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:

Sylwia bardzo dobrze Cie rozumiem, bo u mnie tez raz taki gorszy pomiar byl, to niby zdrowy rozsadek podpowiadal jedno, ale lek byl.

W ogole przepraszam, ze malo sie udzielam, ale ogolnie to psychicznie bardzo siadlam. Nie bede tu biadolic, bo wiadomo jak jest i ogolnie ciaza mega mnie cieszy, ale hormony robia swoje, ciezar brzucha nie pomaga i ogolnie to doszlam do etapu gdzie chcialabym zeby mnie polozyli na 3 dni do szpitala, podali obiad i zeby mi wszyscy dali swiety spokoj.
    Nie przepraszam . Końcówka ciąży nie należy do łatwych . Wie odpoczywaj tyle ile się da . A reszta nie przejmuj się .

• Malgonia Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaStasia chyba wlasnie w tym problem, ze nie mam kiedy odpoczac. Czuje, ze wszystko jest na mojej glowie i szczerze to gdyby nie to, ze wielu rzeczy nie moge to pewnie tachanie mebli, malowanie itd tez by na mnie spadlo. Moze i szkoda, bo choc by bylo zrobione, a nie ze musze sie prosic. Do tego kazdy mysli, ze jak "siedze" na zwolnieniu to sie nudze i trzeba mi jeszcze podokladac czegos, bo przeciez mam czas.. moze czas mam ale ani sily, ani ochoty ani glowy juz do niczego nie mam.

age.png

Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:

Domyślam się, że ta końcówka to hardkor. Odpoczywaj ile tylko się da! Ostatnia prosta! :*

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

• szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Mój wpis się obył bez echa sle zacznę jeszcze raz bo widzę ze się już znaczę tutaj trochę. Tez miałam tu swój team ale - uwierzcie wszystkie wyszłyśmy stad w dwu paki - noo jedna w trzy 😂

Evella bardzo mi przykro

Pyrka gratki tez czekam na tr dwie kreski - fakt id pół roku ale chyba jak się czeka to nie ma znaczę IA czy miesiąc 2 czy 10 zawsze kurewsko boli rozczarowanie😒

W tamta środę dostałam pregnyl od 4 dni robię testy i dzisiaj już mam czyste 😁 do wczoraj wychodziły pozytywne. Wiec teraz wiem ze jak bd dwie kredki to dzidzia a nie pregnyl. W piątek rano chce zrobić betę wiem wczesnie bo to aż 8 dpo 😂 ale pierwszy cykl z clo i pregnyl no i po prostu znoszę jajko 🥴

Trzymam kciuki za was - ha już stara doświadczona a nadal głupia 🥴

Ps. Sorki jeśli przekręciłam nicl dopiero się oczytuje z wami

Niech wiec teraz znowu zaczną wychodzić kreski :) 8 dpo to trochę szybka akcja, ja bym poczekała - ale co z tego, że ja bym tak zrobiła ;) działaj jak czujesz :) Mój Nord wyszedł biały 10 dpo, a 12 dpo na Bobo były już dwie kreski. Teraz będę czekac do oporu ;)

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

• Mildred Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy jak test wyschnie to grupa piękna kreska druga jak się pojawi to co ? Wkurza mnie to.. na jednym cień na drugim gruba kreską ciut różowa i bądź tu realista i nie wyobrażaj sobie niczego..
    I o boziuu czekam na okres powinniśmy być w sobotę... a co do dni po owu to ja nie mam pojęcia możliwe we 11, albo 10, którzy to wie, owu była wszystko peklo tylko kiedy. Biorę acard i czekam cierpliwie na @.

9ewns65gkf9ocqq6.png

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    MamaStasia chyba wlasnie w tym problem, ze nie mam kiedy odpoczac. Czuje, ze wszystko jest na mojej glowie i szczerze to gdyby nie to, ze wielu rzeczy nie moge to pewnie tachanie mebli, malowanie itd tez by na mnie spadlo. Moze i szkoda, bo choc by bylo zrobione, a nie ze musze sie prosic. Do tego kazdy mysli, ze jak "siedze" na zwolnieniu to sie nudze i trzeba mi jeszcze podokladac czegos, bo przeciez mam czas.. moze czas mam ale ani sily, ani ochoty ani glowy juz do niczego nie mam.
    Może powinnaś pogadać z najbliższymi ? Nie możesz teraz się przemęczać . Teraz Wy jesteście najważniejsze .
    Teraz oni powinni ci pomagać w niektórych obowiązkach. Szczególnie że jesteś bliżej rozwiązania .

Wasze zdrowie jest ważniejsze .

szona, Suszarka lubią tę wiadomość

• szona Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mildred wrote:
    Czy jak test wyschnie to grupa piękna kreska druga jak się pojawi to co ? Wkurza mnie to.. na jednym cień na drugim gruba kreską ciut różowa i bądź tu realista i nie wyobrażaj sobie niczego..
    I o boziuu czekam na okres powinniśmy być w sobotę... a co do dni po owu to ja nie mam pojęcia możliwe we 11, albo 10, którzy to wie, owu była wszystko peklo tylko kiedy. Biorę acard i czekam cierpliwie na @.

Pokaaaaaaa
    Ps. Ja tam w ogóle nie czekam na Twoją 🍷!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2019, 19:59

7 cs - cb

25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

10 cs - ⏸️
    12t5d - prenatalne 👶🏼

Wysłany: 13 listopada 2019, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evella przykro mi 😔

Wysłany: 13 listopada 2019, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dziewczyny . Te co maja cienie na testach dawać tu zdjęcia . Ja już swoich nie ujrzę to chociaż cudze objerze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2019, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś

Malgonia wrote:

Ojjjj skąd ja to znam! W 100% wiem co czujesz.... olej wszystkich i dbaj o Was ❤

Mildred wrote:

Pokazuj raz dwa. A może jest coś na rzeczy? Nie chce Cię nakręcić, ale ja w tej ciąży tak miałam. Około 10 dpo wlasnie 😒

• Mildred Autorytet

Wysłany: 13 listopada 2019, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/263138d7b23f2.jpg.html

Coś takiego mi wyszło.. nie wiem ile po czasu po odłożyłam test chyba po 5 min jak był biały i nic się nie pojawiało. więc zadnej nadzieji tak poprostu będę czekać.

Agape91, Ania_85_, Kittinka83, Irvine90, Madziandzia, Malgonia, moyeu, Angelika1313 lubią tę wiadomość

9ewns65gkf9ocqq6.png
‹‹ 58 59 60 61 62 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ